Kargo firmaları hakkında

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Dogru ben bu yüzden vesteli tebrik ediyorum aldığım tv yi direk vestel servis getirmişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslında kargo olayında biraz şans işi şubeden şubeye fark ediyor mesala bizim burada yurt içi canavar en sevdigimde hepsijet evde yoksam adam telefonla bile arıyor
Yurt içi Bizim burdada süper 2 günde geliyor kargo MAX 3 olsun ama 3 ü geçmez Ama en hızlısı UPS kargo ya ben bi kargo yollarım ertesi gün ulaştı adamlara

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
Valla bende çamaşır makinesi aldım hepsiburada dan aldığım yer İzmir merkez de bir mağaza çıktı ESHOT ile 45 dk da vardığım yerde mağaza. horoz lojistik ile aynı gün kargoya verildi bugün 5. Gün inşallah ay sonuna gelir diyeceğim ama umutum yok.
Bulunduğun ilçede mağazadaki ürün ile hepsiburada daki fiyat arasında 500 TL fark var fark fazla olunca ister istemez internet ortamına yöneliyoruz.

Bu horoz lojistik ne şube var nede telefon işimiz zor

cocaine Çevrimdışı

cocaine

Aktif Üye
1 Haz 2019
161
33
Yurt içi Bizim burdada süper 2 günde geliyor kargo MAX 3 olsun ama 3 ü geçmez Ama en hızlısı UPS kargo ya ben bi kargo yollarım ertesi gün ulaştı adamlara
UPS denemek lazım :) aslında kargolar iyi kötü geliyorda çoğu zaman şubeden dağıtıma çıkmıyor veya çok geç çıkıyor bide vip hizmetleri oluyor yuksek meblalı bi urun alayım vip denicem bakalım nasıl:hihi

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
UPS denemek lazım :) aslında kargolar iyi kötü geliyorda çoğu zaman şubeden dağıtıma çıkmıyor veya çok geç çıkıyor bide vip hizmetleri oluyor yuksek meblalı bi urun alayım vip denicem bakalım nasıl:hihi
Vip işi hikaye ya bence yani şimdi bir insan şehir dışına yolculuk yapacağı zaman ertesi gün orda olmuyormu mesela ben hataydan antalyaya gidecem yada istanbul veya hadi ankara diyim ertesi gün ordayım 2 gün ideal bir süre hadi 3 gün diyelim ama 4 gün 5 gün heleki PTT gibi lanetlik bir şirket 9 gün çok yani berbat çok saçmalıyorlar kargoyu yükledinmi çalıştır çık yola ha aktarma olayı oluyor onda haklılar tabiki

cocaine Çevrimdışı

cocaine

Aktif Üye
1 Haz 2019
161
33
Vip işi hikaye ya bence yani şimdi bir insan şehir dışına yolculuk yapacağı zaman ertesi gün orda olmuyormu mesela ben hataydan antalyaya gidecem yada istanbul veya hadi ankara diyim ertesi gün ordayım 2 gün ideal bir süre hadi 3 gün diyelim ama 4 gün 5 gün heleki PTT gibi lanetlik bir şirket 9 gün çok yani berbat çok saçmalıyorlar kargoyu yükledinmi çalıştır çık yola ha aktarma olayı oluyor onda haklılar tabiki
Sure bakımından evet vip hikaye olabilir standart gayet hızlı geliyor bu vip hizmeti şey olabilir kırılmadan dökülmeden gelmesi mesala standartta ağır bişiyler oldumu yukarı çıkarmıyorlar vipte çıkartırlar herhalde :hihi

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
şimdi trendyoldan indirimli bir sakal kesme makinası beğendim ama tahmini teslim süresini görünce almaktan vazgeçtim.tahmini teslim tarihi30 kasım-25 aralık diyor sanki amerikadan geliyor meret bu nasıl bir hizmet anlayışı.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
hepsi buradadan indirimde diye termal çorap almıştım hepsi jet ile gelecek 26 kasımda sipariş verdim 13 aralıkta teslim edilecekmiş.gerçekten şaka gibi işin cılkı çıktı bu ne böyle brezilyadan sipariş versem bu kadar sürmez bu işin çözülmesi lazım paramız ile rezil oluyoruz.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Valla bende çamaşır makinesi aldım hepsiburada dan aldığım yer İzmir merkez de bir mağaza çıktı ESHOT ile 45 dk da vardığım yerde mağaza. horoz lojistik ile aynı gün kargoya verildi bugün 5. Gün inşallah ay sonuna gelir diyeceğim ama umutum yok.
Bulunduğun ilçede mağazadaki ürün ile hepsiburada daki fiyat arasında 500 TL fark var fark fazla olunca ister istemez internet ortamına yöneliyoruz.

Bu horoz lojistik ne şube var nede telefon işimiz zor
Geçen yıl bende fırın almıştım İzmir'den Aydın'a 8 günde geldi...

systemcar Çevrimdışı

systemcar

Aktif Üye
28 Ağu 2019
84
44
Özellikle İstanbul da kargo şirketleri resmen sınıfta kaldı. İş yükü çok fazla, çalışanlar yetişemiyor, firmalar ne extra adam alıyor, ne çalışanlara extra para veriyor. İstanbul için yeni bir kargo şirketi lazım bence, hatta 2,3 tane daha.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Özellikle İstanbul da kargo şirketleri resmen sınıfta kaldı. İş yükü çok fazla, çalışanlar yetişemiyor, firmalar ne extra adam alıyor, ne çalışanlara extra para veriyor. İstanbul için yeni bir kargo şirketi lazım bence, hatta 2,3 tane daha.
Sadece İstanbul için kargo firması güzel fikir... Sıfır yoğunluk, sıfır iş, sıfır stres... :hihi

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
Horoz lojistik aradı bugün, ayın 2 sinde kargoyu getirecekler bakalım hayırlısı artık inşallah kırık dökük yamuk gelmez kargo

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
Horoz lojistik mi gördüm orada ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Horoz lojistikte çalışıyorum. Herhangi bir sorunuz yada teslimatınız varsa yardımcı olabilirim elimden geldiğince.

Hocam benim yardımınıza ihtiyacım var. Kargo teslimatı pazartesi için randevu verildi ama çalışıyor olacağımız için saat 17:00 ten sonra teslim almamız mümkün mü horoz lojistik numarasını aradığımda devamlı otomatik operatöre bağlanıyor ve kimse ile görüşemiyorum

Geri
Üst Alt