Kargo firmaları hakkında

devrimeren Çevrimdışı

devrimeren 

Aktif Üye
1 Mar 2019
279
Hocam benim yardımınıza ihtiyacım var. Kargo teslimatı pazartesi için randevu verildi ama çalışıyor olacağımız için saat 17:00 ten sonra teslim almamız mümkün mü horoz lojistik numarasını aradığımda devamlı otomatik operatöre bağlanıyor ve kimse ile görüşemiyorum

Horoz Lojistik mi getiriyor Horoz Kargomu getiriyor?

devrimeren Çevrimdışı

devrimeren 

Aktif Üye
1 Mar 2019
279
Horoz lojistik hocam bugün evdeyim bugün gelse çok iyi olurdu aslında

Randevuya göre yüklenir ve o gün içinde bi problem olmazsa size ulaşır. Gelmeden önce arıyorlar normalde. Rotaya(rut) göre yüklendiği için saat olarak teslim etmeleri biraz zor. Randevu için aradıklarında saat belirtseydiniz yada ptesi değilde salı gönderin deseydiniz planlama ona göre yapılırdı

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
Randevuya göre yüklenir ve o gün içinde bi problem olmazsa size ulaşır. Gelmeden önce arıyorlar normalde. Rotaya(rut) göre yüklendiği için saat olarak teslim etmeleri biraz zor. Randevu için aradıklarında saat belirtseydiniz yada ptesi değilde salı gönderin deseydiniz planlama ona göre yapılırdı

Beni bilgisayar aradı yani bana hiçbir seçenek yoktu. Geri aradığım zamanda telesekreter çıkıyor yine yani canlı olarak bir kişi ile görüşemedim
Peki şimdi diyelim bizi evde bulamadılar ozaman nasıl olacak yani şubeden gelin alın mı diyecekler komşuya mı bırakacaklar geri iade mi olacak.

340-ege şubesi neresi oluyor adres ve telefonda bulamadım kargo şimdi orada gözüküyor

Son düzenleme:
devrimeren Çevrimdışı

devrimeren 

Aktif Üye
1 Mar 2019
279
Beni bilgisayar aradı yani bana hiçbir seçenek yoktu. Geri aradığım zamanda telesekreter çıkıyor yine yani canlı olarak bir kişi ile görüşemedim
Peki şimdi diyelim bizi evde bulamadılar ozaman nasıl olacak yani şubeden gelin alın mı diyecekler komşuya mı bırakacaklar geri iade mi olacak.

340-ege şubesi neresi oluyor adres ve telefonda bulamadım kargo şimdi orada gözüküyor
Geri gidiyor ve daha sonra tekrar randevu için sizi arıyorlar. Şuan raporluyum detaylı bakamam ama ege şubesi izmir yada manisadır

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
Mutlaka takipli kargo alın arkadaşım ile aynı günde aldık benim cihaz geldi arkadaşın kargo 1 haftadır İstanbul pim de

Bu arada akşam üzeri hepsiburada kargomda geldi ?

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
şimdi mng kargodan geldim her yerden ürün fışkırıyor millette ne para varmış be...…………………………………...

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,817
ptt.png

PTT kısa alanda dar paslamalar yaparak 24 saattır kargoumu ıstanbulda cevırıp duruyor. Hadı bakalım hayırlısı

02.12.2019 kargo verılen dıger urunum akıbetı belırsız :haha

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,324
ptt.png

PTT kısa alanda dar paslamalar yaparak 24 saattır kargoumu ıstanbulda cevırıp duruyor. Hadı bakalım hayırlısı

02.12.2019 kargo verılen dıger urunum akıbetı belırsız :haha
Aslında çevirmiyorlar hocam , PTT her adımı yansıtır güncellemelere , bazı güncellemeleri yakalamak için sık sık girip bakmak gerekir , bazen alt satıra güncelleme girmez direkt güncelleme silinip güncellenir ? Resimde görmüş olduğum paket Anadolu KİM de kabul edilmiş yani teslim alınmış , sonra sevk edilmek üzere torbaya konulup mühürlenmiş , sıradaki işlem büyük ihtimalle PTT işyerine Sevk Edildi ibaresi olacak ?

Geri
Üst Alt