JVC 55'' 4K UHD LT-55VU73T BİM SATIŞI

M Çevrimdışı

MASTER35

Yeni Üye
4 May 2018
47
45
Bence ona Bİm çözüm üretemez, Bulunduğum bölgede öyle ahlaksız yetkili bayiler var ki, (Hem de koca koca markaların bayileri) Yanlarında çalışanları tek tek gönderip civardaki tüm satılık ucuz ürünleri toplayıp 2 ay depolarında bekletip sonrasında 300-500 fark koyarak normal piyasaya satıyorlar, şu an haalen buna devam eden ahlaksızlar var, Neyse ki bir tanesi devretti defoldu gitti, Allahınan bulasıca.

Yani toplumda AHLAK yok ise BİM ne yapsın güzel kardeşim :ok

Hocam 65'' lerin fiyat politikası gereği bence Bim çözümü bulmuş gibi bana kalırsa. Ben TV yi max. 3500 TL civarı satışa sunulur sanıyordum.

juxbox Çevrimdışı

juxbox 

Aktif Üye
9 Tem 2018
162
42
Adem Helvacı Ado hocam 50vu73t - 55vu73t ile görüntü farkı olarak hangisi daha güzel görüntüye sahip ona göre satın almak istiyorum sizin yorumlara bakılırsa 50vu73t modeli daha iyi gibi görünüyor. yararlı bilgileriniz için teşekkür ederim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam 50vu73t - 55vu73t ile görüntü farkı olarak hangisi daha güzel görüntüye sahip ona göre satın almak istiyorum sizin yorumlara bakılırsa 50vu73t modeli daha iyi gibi görünüyor. yararlı bilgileriniz için teşekkür ederim
Sizin kullanım amacınız nedir?
Açı - Perfmans - renk - akıcılık - kusursuzluk beklentisi vs vs

Geri
Üst Alt