Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
50vu73t ile 55vu53t, görüntü kalitesi (hdr) ve anakart açısından değerlendirebilirseniz sevinirim.
O halde farklı talepleriniz var H haakan35 ile.
Tamam müsait olduğumda bakacağım.
50vu73t ile 55vu53t, görüntü kalitesi (hdr) ve anakart açısından değerlendirebilirseniz sevinirim.
Saol Ado hocam.
Bence ona Bİm çözüm üretemez, Bulunduğum bölgede öyle ahlaksız yetkili bayiler var ki, (Hem de koca koca markaların bayileri) Yanlarında çalışanları tek tek gönderip civardaki tüm satılık ucuz ürünleri toplayıp 2 ay depolarında bekletip sonrasında 300-500 fark koyarak normal piyasaya satıyorlar, şu an haalen buna devam eden ahlaksızlar var, Neyse ki bir tanesi devretti defoldu gitti, Allahınan bulasıca.
Yani toplumda AHLAK yok ise BİM ne yapsın güzel kardeşim
Bilgi için teşekkürlerdün 05.07.2018 izmir zeytinalandaki şubede gördüm ben, 1 tane vardı. ilgilenen varsa bilgisine.
Sizin kullanım amacınız nedir?Ado hocam 50vu73t - 55vu73t ile görüntü farkı olarak hangisi daha güzel görüntüye sahip ona göre satın almak istiyorum sizin yorumlara bakılırsa 50vu73t modeli daha iyi gibi görünüyor. yararlı bilgileriniz için teşekkür ederim
Artık bulunabileceğini düşünmüyorum aslında bu tv nin amaiyi akşamlar, bu cihazı ankara'da gören olmuş mudur?