Bu kadarını biliyorum bende yaptım kablosuz erişim yazmıyor sadece 2 seçenek var kablolu ve devre dısıMENÜ+SİSTEM+AYARLAR+AĞ/İNTERNET AYARLARI Ok düğmesine basın. İlk satırdan kablosuz erişimi seçin. Daha sonra WİFİ şifresini yazınız.
Bu kadarını biliyorum bende yaptım kablosuz erişim yazmıyor sadece 2 seçenek var kablolu ve devre dısıMENÜ+SİSTEM+AYARLAR+AĞ/İNTERNET AYARLARI Ok düğmesine basın. İlk satırdan kablosuz erişimi seçin. Daha sonra WİFİ şifresini yazınız.
Bu kadarını biliyorum bende yaptım kablosuz erişim yazmıyor sadece 2 seçenek var kablolu ve devre dısı
üstat 65 mi bekliyoruz şimdiBu gün sordum inanın, hem REGAL 12000 btu kima hem de 65" sordum ama henüz iç kanaldan bir bilgi ulaşmamış onlara.![]()
Merhaba 12 Haziran’a kadar yayınlanan bim kataloglarında jvc televizyon yok 14 haziran da dünya kupası başlıyor acaba 65 inç geleceği bilgisi kesinmiüstat 65 mi bekliyoruz şimdi)
Muhtemelen gelecektir de ne zamana, ne kadara ?Merhaba 12 Haziran’a kadar yayınlanan bim kataloglarında jvc televizyon yok 14 haziran da dünya kupası başlıyor acaba 65 inç geleceği bilgisi kesinmi
Master35 hocam merhaba 55 tv den memnunmusun bizim mağazada bir adet kalmış, almayı düşünüyorum önerir misiniz ? Birde 2500 tl olarak foto atmışsınız katalogtan, fotonun bütün katolog hali mevcutmudur, hangi şubeden almıştınız ?
Ben 4 gözle bekliyorum incelemek içinüstat 65 mi bekliyoruz şimdi)
Test ettim onayladım, Harici beslemeli 1tb hddado hocam kolay gelsin. bu tv ye 1tb lik. harici harddisk bağlayabilirmiyiz 50vu73t modeline ?
Merhaba, konuya ortadan daldım ama güncel bilgilere sahibim. Master35 mesajından sonra 24 Mayıs 2018 tarihinde İzmir Gediz (tam şube adı ESHOT GARAJI olarak geçiyor) şubesine gittim. 5 adet 55" jvc TV vardı. Fiyat 2349₺ olarak buldum. 5 TV'den 2 adetini ben aldım. Ertesi gün servis geldi, maalesef 1 tanesi kırık ekranlı çıktı. Servis raporu ile BİM koşulsuz iade aldı. Bu iade sırasında gördüm ki, gediz şubesinde sadece 1 adet TV kalmıştı. Paketi aşırı yıpranmış olduğundan, alınacak halde değildi. Çalışan elemanlar ile konuştum, ellerinde başka bulunmadığını belirttiler. Boşu boşuna onca yol gelmeyin diye yazıyorum. 25 Mayısta o şubeye gelen 50" Jvc TV yi de değişim için gittiğimde ben aldım.Master35 hocam merhaba 55 tv den memnunmusun bizim mağazada bir adet kalmış, almayı düşünüyorum önerir misiniz ? Birde 2500 tl olarak foto atmışsınız katalogtan, fotonun bütün katolog hali mevcutmudur, hangi şubeden almıştınız ?
Uyardığın için teşekkürler dostum. Durumun bilincinde olarak mümkün olan en iyi durumdaki kutuları seçmiştim. Sağlam çıkan TV şansıma sıfırdı. Sayaç da sıfırdan başlamıştı.Eshot karşısındaki cihazların çoğu teşhir ürünü(ydü) dostum ve bunu belirtmiyorlar. Menu 4725 ile cihazın kaç dakika kullanıldığını görebilirsin.