JVC 55'' 4K UHD LT-55VU73T BİM SATIŞI

H Çevrimdışı

HightoveR

Yeni Üye
26 May 2018
2
41
ado hocam kolay gelsin. bu tv ye 1tb lik. harici harddisk bağlayabilirmiyiz 50vu73t modeline ?

Y Çevrimdışı

yaldiz

Yeni Üye
28 May 2018
1
37
Master35 hocam merhaba 55 tv den memnunmusun bizim mağazada bir adet kalmış, almayı düşünüyorum önerir misiniz ? Birde 2500 tl olarak foto atmışsınız katalogtan, fotonun bütün katolog hali mevcutmudur, hangi şubeden almıştınız ?

M Çevrimdışı

MASTER35

Yeni Üye
4 May 2018
47
45
Master35 hocam merhaba 55 tv den memnunmusun bizim mağazada bir adet kalmış, almayı düşünüyorum önerir misiniz ? Birde 2500 tl olarak foto atmışsınız katalogtan, fotonun bütün katolog hali mevcutmudur, hangi şubeden almıştınız ?

Selamlar. TV den memnunum. Panel Samsung VA panel. Hiçbir sıkıntısı yok. Ben İzmir Gediz mağaza açılışından aldım. Eğer bulduysanız kaçırmamanızı öneririm. Katalog fotosu maalesef o kadar.

I Çevrimdışı

ilkerbass

Aktif Üye
7 Şub 2018
53
Merhaba, konuya ortadan daldım ama güncel bilgilere sahibim. Master35 mesajından sonra 24 Mayıs 2018 tarihinde İzmir Gediz (tam şube adı ESHOT GARAJI olarak geçiyor) şubesine gittim. 5 adet 55" jvc TV vardı. Fiyat 2349₺ olarak buldum. 5 TV'den 2 adetini ben aldım. Ertesi gün servis geldi, maalesef 1 tanesi kırık ekranlı çıktı. Servis raporu ile BİM koşulsuz iade aldı. Bu iade sırasında gördüm ki, gediz şubesinde sadece 1 adet TV kalmıştı. Paketi aşırı yıpranmış olduğundan, alınacak halde değildi. Çalışan elemanlar ile konuştum, ellerinde başka bulunmadığını belirttiler. Boşu boşuna onca yol gelmeyin diye yazıyorum. 25 Mayısta o şubeye gelen 50" Jvc TV yi de değişim için gittiğimde ben aldım.
Kendime aldığım diğer 55" TV ise sorunsuz çalışmakta. 3.62.7 çekirdek yazılımı ile daha da stabil hâle geldi.Görüş açısı daha geniş.

T Çevrimdışı

Tayyar

Yeni Üye
26 May 2018
33
44
Eshot karşısındaki cihazların çoğu teşhir ürünü(ydü) dostum ve bunu belirtmiyorlar. Menu 4725 ile cihazın kaç dakika kullanıldığını görebilirsin.

I Çevrimdışı

ilkerbass

Aktif Üye
7 Şub 2018
53
Eshot karşısındaki cihazların çoğu teşhir ürünü(ydü) dostum ve bunu belirtmiyorlar. Menu 4725 ile cihazın kaç dakika kullanıldığını görebilirsin.
Uyardığın için teşekkürler dostum. Durumun bilincinde olarak mümkün olan en iyi durumdaki kutuları seçmiştim. Sağlam çıkan TV şansıma sıfırdı. Sayaç da sıfırdan başlamıştı.

T Çevrimdışı

Tayyar

Yeni Üye
26 May 2018
33
44
Ne demek, ben teşekkür ederim.

Senden bir ricam olacak. Cihaza PC bağlıyor musun? Bağlıyorsan, 1920 x 1080 masaüstü çözünürlüğündeyken şu adreste 360 pixel testini yapabilir misin?

Görüntü şu şekilde mi çıkıyor? Bu kadar hayaletlenme var mı sende de? Gözüm yaşarıyor fifa oynarken yeminle. Top kuyruklu yıldız gibi.

20180530_222449-jpg.jpg

Geri
Üst Alt