Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ado Ustayı bekleyene kadar JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme bu konuya bir göz atın isterseniz, ekran boyut fark var.Konuyu ben açayım. TV şu an sadece belirli mağazalarda var. Resimlerini paylaşıyorum. Fiyat 2499 TL. Şehirdışında olduğumdan daha kurduramadım. Ado hocam cihaz hakkında bilgin varsa bir inceleme alabilir miyiz?Ekli dosyayı görüntüle 1058
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ado Ustayı bekleyene kadar JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme bu konuya bir göz atın isterseniz, ekran boyut fark var.
Konuyu ben açayım. TV şu an sadece belirli mağazalarda var. Resimlerini paylaşıyorum. Fiyat 2499 TL. Şehirdışında olduğumdan daha kurduramadım. Ado hocam cihaz hakkında bilgin varsa bir inceleme alabilir miyiz?Ekli dosyayı görüntüle 1058
M MASTER35, hocam 55inc olanı hangi ilde? Şuan satıştamı yoksa oda 25 inde mi gelecek.? Diğer illerde de satışa sunulur mu? Tşkler...
Merhaba hocam ürünün hangi mağazalarda olduğunu biliyorsanız paylaşır mısınız ?