JVC 55'' 4K UHD LT-55VU73T BİM SATIŞI

M Çevrimdışı

MASTER35

Yeni Üye
4 May 2018
47
45
Hocam derin devlette tanıdıklarınız var belli, inlerine girim bim in inlerine !!! =D

Bir araştırabilir misiniz, Adem Helvacı Ado hocamın özelliklerini verdiği 65" inch tv ne fiyattan ne zamana sahne alacak ? =D

Şimdiden güle güle kullanın.

Saygılar.

Ancak Şubelere düştüğü zaman haberim oluyor. Yani satışa ve kataloğa düşmeden. Kulağıma fısıldayan olursa ilk sizin haberiniz olur. :)

Saygılar...

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,496
yakın da bu BIM ler,A101 ler veya ŞOK lar filan "Elektronik Marketler" açmazlarsa her mahelle de şaşarım doğrusu:mutlu
herifler eskinin Bakkal dükkanı gibi her sokağa mağaza açmaya başladılar,memlekette parayı da gördüğüm kadarıyla
bir tek bu adamlar kazanıyor her her sinek avlıyor yaw:hihi

ülen markette TV nin ne işi var be yaw:haha

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
bugün uydu malzemesi almak için uyducuya girdim .LCD ve led tvde tamiri yapıyor dükkanın yarısı bozuk LCD ve led tv dolu eskiden tüplü tv alırdık 10-15 yıl kullanırdık.şimdi 2-3 yılda yenidandik nesil paneller çöp oluyor tabiki böyle olunca bakkalda bile satılır.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
bugün uydu malzemesi almak için uyducuya girdim .LCD ve led tvde tamiri yapıyor dükkanın yarısı bozuk LCD ve led tv dolu eskiden tüplü tv alırdık 10-15 yıl kullanırdık.şimdi 2-3 yılda yenidandik nesil paneller çöp oluyor tabiki böyle olunca bakkalda bile satılır.
En fazla 5-6 yıl gider. Sürekli yeni teknoloji tıpkı cep telefonu gibi... Yok hdr yok Bluetooth yok ultra qled VS... Daha neler çıkacak bakalım. Birde ekran boyutuna doyum olmuyor. Ertesi gün küçük gelmeye başlıyor. :tara

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,338

Hocam panel öldü mü televizyon yedek parça konumuna düşüyor maalesef.
Bu işin süprizi orada maalesef.
Aslında aynısı CRT (tüplü) televizyonlar için de geçerliydi.
Tek fark, onların ömrü gerçekten daha fazlaydı.

A Çevrimdışı

arrow

Yeni Üye
18 May 2018
21
33
Ben yanıt aramayı bıraktım gittim sabah erkenden kamp kurdum bime 50VU73T yi aldım geçtim şimdi kurulumu bekliyorum :)

H Çevrimdışı

Hadomer

Yeni Üye
25 May 2018
5
33
Herkese merhaba bugün bende BİM’den 50 inç jvc aldım kendim kurulumunu yaptım görüntüde bisey yokta kablosuz modemi aramıyor kabloluyla bağlan ve devre dişi birak arama seçeneğini var .Yok bi turlu yapamadım Musteri hizmetleride çözemedi sizde böyle sorun oldumu

M Çevrimdışı

MASTER35

Yeni Üye
4 May 2018
47
45
Herkese merhaba bugün bende BİM’den 50 inç jvc aldım kendim kurulumunu yaptım görüntüde bisey yokta kablosuz modemi aramıyor kabloluyla bağlan ve devre dişi birak arama seçeneğini var .Yok bi turlu yapamadım Musteri hizmetleride çözemedi sizde böyle sorun oldumu

MENÜ+SİSTEM+AYARLAR+AĞ/İNTERNET AYARLARI Ok düğmesine basın. İlk satırdan kablosuz erişimi seçin. Daha sonra WİFİ şifresini yazınız.

Geri
Üst Alt