JVC 55'' 4K UHD LT-55VU73T BİM SATIŞI

I Çevrimdışı

ilkerbass

Aktif Üye
7 Şub 2018
53
Ne demek, ben teşekkür ederim.

Senden bir ricam olacak. Cihaza PC bağlıyor musun? Bağlıyorsan, 1920 x 1080 masaüstü çözünürlüğündeyken şu adreste 360 pixel testini yapabilir misin?

Görüntü şu şekilde mi çıkıyor? Bu kadar hayaletlenme var mı sende de? Gözüm yaşarıyor fifa oynarken yeminle. Top kuyruklu yıldız gibi.

Maalesef evde PC yok. İş yerinden laptop getirince deneyebilirim.
Ben PS4 kullandığım için bu tarz bir problem yaşamadım. İlk fırsatta bilgilendirme yaparım.

T Çevrimdışı

Tayyar

Yeni Üye
26 May 2018
33
43
Bende PS4 Pro'da Resident Evil 7 (60 fps) ve Uncharted Lost legacy (30 fps) var. Uncharted feci bulanıkken, Resident Evil da çok oynanabilir değil. ELinde 60 fps bir oyun varsa kamerayı orta hızda bir çevirip, (oyun içi blur kapatma ayarı da varsa) blurlanmasına bakabilir misin?

H Çevrimdışı

Haruncagman

Yeni Üye
26 May 2018
19
42
Selamlar Herkese;

Aslında daha önce belirtmiştim ''55 ve 65'' lerin de üretimleri var, 65'' ler nerede satışa sunulacak henüz bilmiyorum'' diye, Darısı 65VU83T modeline diyor ve size 55VU73T bilgilerini paylaşıyorum arkadaşlar :ok

Marka JVC
Model LT-55VU73T
Panel SAMSUNG VA
Anakart MB130
DVB HD DVB-T2/C/S2(HEVC)
SCART YOK
HDMI IN 3
USB 2 USB
VIA SCART/VGAYOK
TELETEXT 1000 PAGE
PIXELLENCE YOK
SOUND DTS TruSurround+DTS HD
S-VHS IN YOK
USB CLONNING VAR
ETHERNET VAR
PC IN(VGA) VAR
USB DIVX SUPPORT YOK
MEDIA PLAYER ADVANCED
CEC_ARC VAR
SPDIF OPTIC OUT
PVR READY YOK
PORTAL TRAIN UI
OPEN BROWSER VAR
NETFLIX VAR
CONNECTIVITY VAR
DLNA/AVS VAR(AVS)
NERO MEDIA HOME YOK
CI+ VAR
POWER SAVE MODE VAR+ERP
HDR10
PANEL TYPE D-LED NB
FRANSAT VAR
CABLE READY YOK
CANAL READY YOK
WIRELESS_DISPLAY VAR
ANTENNA READY HD T2 YOK
BOXER YOK
HBBTV VAR
WI FI VAR(INTERNAL)
BLUETOOTH VAR
SPEAKER BOX YOK
SES CIKIS GUCU 2x10W RMS(%10 THD)
İNTERNAL SUBWOOFER VAR
SMR (PPI) 1600hz
Hocam bu ürün Türkiye geneli satışa sunulmadı sanırım. Samsunda hiçbir bim de görmedim. Konu ile ilgili bilginiz varmı. Tamda benim aradığım tv bu..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam bu ürün Türkiye geneli satışa sunulmadı sanırım. Samsunda hiçbir bim de görmedim. Konu ile ilgili bilginiz varmı. Tamda benim aradığım tv bu..

Ne 55 ne de 65 için net bir cevap çıkmıyor kimseden azizim. Sanıyorum mevcut JVC furyasının etkileri geçmesi bekleniyor zira YOK sattılar, ne depolarda ne fabrikada TV kalmadı ve halen tv istiyor insanlar.

benim anladığım kadarıyla strateji oynadılar, 50'' ile ''Gel Gel'' yapıp, 55 ve 65 için beklenti durumunu yokluyorlar şu an.

Aklıma başka mantıklı bir sebep gelmedi bilgi verememeleri ile ilgili. :ok

H Çevrimdışı

Haruncagman

Yeni Üye
26 May 2018
19
42
Ne 55 ne de 65 için net bir cevap çıkmıyor kimseden azizim. Sanıyorum mevcut JVC furyasının etkileri geçmesi bekleniyor zira YOK sattılar, ne depolarda ne fabrikada TV kalmadı ve halen tv istiyor insanlar.

benim anladığım kadarıyla strateji oynadılar, 50'' ile ''Gel Gel'' yapıp, 55 ve 65 için beklenti durumunu yokluyorlar şu an.

Aklıma başka mantıklı bir sebep gelmedi bilgi verememeleri ile ilgili. :ok
O halde acelem yok zaten. 19 inç benq monitörü tv yapmıştım. Onunla idare edeceğiz artık. Pusuda bekleyelim bakalım. Teşekkürler...

M Çevrimdışı

MASTER35

Yeni Üye
4 May 2018
47
45
BİM çok yanlış yapıyor. Mağaza adı veremem. Ama 55'' ilk geldiğinde adamın biri 4 tane birden alıp kamyonete yükleyip gitti. Şimdi bu adam bu TV leri ne yapacak dersiniz. Kendime ilk 49'' JVC aldığımda 2 hafta sonra TVler nete en az 500 TL koyularak düştü. Sen niye 1 kişiye 4 TV satıyorsun ki.Bırak 4 kişi birden yararlansın.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
BİM çok yanlış yapıyor. Mağaza adı veremem. Ama 55'' ilk geldiğinde adamın biri 4 tane birden alıp kamyonete yükleyip gitti. Şimdi bu adam bu TV leri ne yapacak dersiniz. Kendime ilk 49'' JVC aldığımda 2 hafta sonra TVler nete en az 500 TL koyularak düştü. Sen niye 1 kişiye 4 TV satıyorsun ki.Bırak 4 kişi birden yararlansın.

Bence ona Bİm çözüm üretemez, Bulunduğum bölgede öyle ahlaksız yetkili bayiler var ki, (Hem de koca koca markaların bayileri) Yanlarında çalışanları tek tek gönderip civardaki tüm satılık ucuz ürünleri toplayıp 2 ay depolarında bekletip sonrasında 300-500 fark koyarak normal piyasaya satıyorlar, şu an haalen buna devam eden ahlaksızlar var, Neyse ki bir tanesi devretti defoldu gitti, Allahınan bulasıca.

Yani toplumda AHLAK yok ise BİM ne yapsın güzel kardeşim :ok

T Çevrimdışı

Tayyar

Yeni Üye
26 May 2018
33
43
Ado,

Amazon, Newegg ve muadil siteler Black Friday gibi yüklü alışveriş zamanlarında "müşteri/ev başı en fazla iki ürün" diye sınır getirebiliyor. Burada da muadili yapılabilir ama yapmazlar. Örneğin ekran kartı fiyatlarının kripto madenciliği yüzünden yükselmesinin sebebi de budur. Binlerce kart alan insanlar var, piyasada ürün kalmayınca, az olanın değeri artıyor. Bir kızı bin kişi ister, bir kişi alır gibi...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ado,

Amazon, Newegg ve muadil siteler Black Friday gibi yüklü alışveriş zamanlarında "müşteri/ev başı en fazla iki ürün" diye sınır getirebiliyor. Burada da muadili yapılabilir ama yapmazlar. Örneğin ekran kartı fiyatlarının kripto madenciliği yüzünden yükselmesinin sebebi de budur. Binlerce kart alan insanlar var, piyasada ürün kalmayınca, az olanın değeri artıyor. Bir kızı bin kişi ister, bir kişi alır gibi...

Doğrudur azizim olması gerkeen o, itirazım yok. Bizde dikiş tutmaz diyorum Ahlak yok çünkü. Adam zaten bayi, Deposu ağzına kadar PAHALI tv dolu, garibanın ucuza alacağı tv leri marketlerden toplatıyor tanıdıklarına ve kendi deposuna koyup 2 ay bekletip 2 ay sonra fahiş fiyat ile satıyor.

1- garibanın ucuza mal edinmesini engelliyor
2- bundan bile para kazanıp aynı malı daha pahalıya satıyor

Bizdeki durum bu, yoksa elbette olması gereken sizin bizim yazdığımız gibi :ok

Geri
Üst Alt