JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Tv yi alanlara hayırlı olsun.

Size tavsiye vereyim. Bina müsaitse Turksat Hotbird Astra 19 derece uydularıyla bazı 4k kanalları şifresiz izleyebilirler.

Örneğin TRT 4K - NASA 4K - FASHION 4K şifresiz :fiskos:kas
Binanın müsait olmasını sanırım antenin çevre açısıyla ilişkilendirdiniz. Üçünü de aynı anda sinyalize etmek kolay mı?

Binanın müsait olmasını sanırım antenin çevre açısıyla ilişkilendirdiniz. Üçünü de aynı anda sinyalize etmek kolay mı?
Merkezi uydu sistemi olanları kastetmiştim. En sağlıklısı 3 uyduyu ayrı ayrı kurdurmak. Zira 4k kanallar hassas ayar isteyebilir. O yüzden tek çanak 3 uydu lnb sistemini kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Hotbird tamam da Astra 19 düzgün bir şey olması için 200 lük çanak istiyor.

Merkezi uydu sistemi olanları kastetmiştim. En sağlıklısı 3 uyduyu ayrı ayrı kurdurmak. Zira 4k kanallar hassas ayar isteyebilir. O yüzden tek çanak 3 uydu lnb sistemini kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Kulağa hoş gelse de maliyetli ve külfetli olunca pek bulaşamıyoruz. :)

Hotbird tamam da Astra 19 düzgün bir şey olması için 200 lük çanak istiyor.
Yanlışın var. Astra 19 derecedeki çoğu kanalları 90lık çanakla izleyebilirsin. Zira birkaç sene önce uydu frekans taşınması sonucu Türkiye den de izlenebilir hale geldi.

Kulağa hoş gelse de maliyetli ve külfetli olunca pek bulaşamıyoruz. :)
Merkezi sistemli binada oturmuyorsanız, çok fazla maliyeti yok. Aksi takdirde merkezi sistemli binada bence de hiç bulaşmayın. :)

Yanlışın var. Astra 19 derecedeki çoğu kanalları 90lık çanakla izleyebilirsin. Zira birkaç sene önce uydu frekans taşınması sonucu Türkiye den de izlenebilir hale geldi.

Evet haklıymışsınız. Ege ve Marmara bölgelerinde yetiyormuş.

Ado üstad tv ye yandan bakarken sisli gibi renk var kırmızı ise arka fon sisli kırmızı görünüyor karşıdan biraz daha iyi ne yapmam lazım

Tanıdığınız bir seyyar uydu montajcısı varsa yaptırabilirsiniz. Esnaf uyducuları biraz pahalı olur.

Daha önce yapmıştım tek çanaktan ama üçlü denilince bi yabancı geldi bana. Üçlü deneyeceğim. :) Sağ olun.

Beyler video yükleyecem ama kuculttum yine yuklenmiyor neden acaba ?

Geri
Üst Alt