JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

D Çevrimdışı

Denizburak

Yeni Üye
23 May 2018
20
45
Arkadaşlar Salon çok küçük olmasına rağmen Maşallah sinema gibi oldu her şey uygulamaların çalışması Internet, internetin hızı çok iyi Sevgili Adem Helvacı Ado Hocam Tekrardan teşekkür ederim Bir de sorum olacak hocam kurulum için gelen arkadaşlar Android telefonunu televizyona yansıtamadi.. daha doğrusu işlem yaptılar ama olmadı Muhtemelen telefondan olabileceğini söylediler Bu konuda bir bilginiz var mı telefondan YouTube a direkt bağlandım ama telefon ekranıni yansıtamadım..

photogrid_1527262255469-jpg.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaşlar Salon çok küçük olmasına rağmen Maşallah sinema gibi oldu her şey uygulamaların çalışması Internet, internetin hızı çok iyi Sevgili Adem Helvacı Ado Hocam Tekrardan teşekkür ederim Bir de sorum olacak hocam kurulum için gelen arkadaşlar Android telefonunu televizyona yansıtamadi.. daha doğrusu işlem yaptılar ama olmadı Muhtemelen telefondan olabileceğini söylediler Bu konuda bir bilginiz var mı telefondan YouTube a direkt bağlandım ama telefon ekranıni yansıtamadı m..

Güle güle iyi günlerde kullanmanızı dilerim, Umarım beni utandırmamıştır sizlere karşı.

Gerçi ben üretmedim ki utanayım ama bu tv yi iyi bir fırsat olarak gördüğüm için sizlere sanki almanız için baskı yapmış gibi oldum :kiskis

Telefon ile bağlantı çok çok nadir bazen sorun olabiliyor, özellikle ıphone ile ve hele ki eski nesil üretimlerde bu olasılık daha yüksek o nedenle yanımda hep galaxy S4 ü de bulundururum :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem hocam bu tv lerin temizligi icin ne yapmali teknisada media markt larda satilan spreylerden mi almali varmi oneriniz

Elektrostatik solüsyon ve mikrofiber bez, En ideal temizlik bence bununla yapılır. (Teknosada satılanlar uygundur)

Bu arada solüsyonu lütfen direkt olarak panele sıkmayınız. Avucunuza yerleştirdiğiniz mikrofibere solüsyon sıkarak temizlik yapmayı tercih ediniz :ok

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
Bende aldım hocam allah hayırlı eylesin hepimize...

Ben servisi bekleyemedim servisteki kız kendiniz kurabilirsiniz dedi garantiyi etkilemez dedi ama servis yarın garantisi ve diğer ayarlar için yarın gelecek, şu an için ilk izlenimim çok iyi, ölü piksel testi yaptım herhangi bir sıkıntı yok allaha süşür.
Ama 4725 menüye baktığımda m130 yazıyor m130s degilmiydi bu Adem Helvacı Ado hocam bi kontrol etse...

Maşallah Maşallah coşmuş buralar)) Vesilen ile öncelikle tüm arkadaşların yeni televizyonları hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde sıkıntısız kullansınlar.

Sorunu daha önce bir arkadaş sormuş, Ado üstadın cevabı, orada sadece mb 130 yazdığı, yani 130 e de olsa, p de olsa sadece mb 130 yazar demis. Bu açıdan gönlünüz rahat olsun.

1 Çevrimdışı

12345

Yeni Üye
17 May 2018
9
Adem Helvacı Ado, hocam ürünü ben de aldım. Her cevabınızı okuyarak karar verdim.

Bilginizi ve tecrübenizi bizden esirgemediginiz için teşekkür ederim.

gokhanknl Çevrimdışı

gokhanknl

Yeni Üye
25 May 2018
9
35
haydi hayırlısı olsun bakalım, kurulum sonrası görüşleriniz çok önemli, lütfen beğendiğiniz ve beğenmediğiniz noktaları bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyiniz :ok

Ben halen kurcalıyorum televizyonu. LG SK1 soundbar ile bluetooth bağlantı kurmayı başaramadım :alala
Bende de LG SJ2 modeli var sakın olmuyor demeyin daha açmadım TV yi. Taşınma işi var. Yeni eve geçince kurulum yaptıracağım için koydum kenara.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,109
JVC 50'' TV ile Microsoft kablosuz klavye bağladık.

Ben youtube da klavyenin aktif olmamasına anlam veremedim (arama bölümünde klavye çalışmıyor) ancak facebook kullanıcıları için ideal.

Ayrıca belli başlı tv komutları da klavyede aktif durumda.

Ekli dosyayı görüntüle 1262

Çıtır Çıtır Ramazan Pidesi Gibi
Haberler Paylaşıyorsun Hocam :affet

Geri
Üst Alt