JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

gokhanknl Çevrimdışı

gokhanknl

Yeni Üye
25 May 2018
9
35
Merhaba arkadaşlar bende önerinizle 1 saat önce bim de başka şubeye sevk edilirken aldım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
JVC 50'' TV ile Microsoft kablosuz klavye bağladık.

Ben youtube da klavyenin aktif olmamasına anlam veremedim (arama bölümünde klavye çalışmıyor) ancak facebook kullanıcıları için ideal.

Ayrıca belli başlı tv komutları da klavyede aktif durumda.

aaa111-jpg.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Merhaba arkadaşlar bende önerinizle 1 saat önce bim de başka şubeye sevk edilirken aldım.

haydi hayırlısı olsun bakalım, kurulum sonrası görüşleriniz çok önemli, lütfen beğendiğiniz ve beğenmediğiniz noktaları bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyiniz :ok

Ben halen kurcalıyorum televizyonu. LG SK1 soundbar ile bluetooth bağlantı kurmayı başaramadım :alala

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ado üstad en uygun ses ve görüntü performansı ayarlarını paylaşır mısınız. Kutudan çıkan haliyle pek iç açıcı değil

ben o düşüncelere çok yatkın olmadığım için hiç bu güne kadar ''Şu şekilde ayarlayınız'' demedim kimseye, demem de :))

Göz ve kulak çok değişkendir azizim, lakin benim ne kullandığımı soruyorsanız ben DİNAMİK kullanırım ve ellemem fabrikanın dinamik ayarlarını, seste ise kullanıcıyı tercih eder ve basları kısar tizleri açarım :ok

Geri
Üst Alt