N
naftalin34
Aktif Üye
- 7 Şub 2018
- 213
- 53
Onu bende anlamadım. Bazen açıyor bazen açmıyor. Açtığı nadir. Tarayıcı veya smart ı açcağım zaman genelde açmıo. Ama kullanmıyorum o özelliği fazla sıkıntı yapmdm onun içinç ama sıkıntılı bi durumArkadaşlar ürünü aldım smart özelliğini kullanmak istedim örnek Twitter uygulaması üzerine gelip ok a basınca girmiyor. Girmesi için marketi açıp oradan ok a basıyorum öyle giriyor. Olması gereken bu değil çözümü varmı??
Hocsm nasil tv nin ps4 pro performansi2.2 destekliyor. Ps de denendi soran arkadaşlara. Ancak ADO hocam HDR var diye aldım ps4 pro da tv niz hdr desteklemiyor diyor
Ben teşekkür ederim güzel kardeşimEyvallah hocam aldım gömdüm zaten toprağa temmuz/ Ağustos gibi açıp bakacağız nasıl olduğuna. Siz öyle dedikten sonra da hiç şüphem kalmadı. Tekrar teşekkür ederim
H1z1 de denedim sadece vaktim yoktu. Fennaaaaa hiç fps kaybı yok. Bluetooth kulaklığı bağladım hiç gecikme yok. . Hdr destekliyo ayrıca ayarı varmış hdmi kısmını gelişmiş yapmak gerekiyor
Hayır kesinlikle acil değil hocam
birde 55 ile 65 jvs hakkında soyle bir yorum var
"
Kişiye göre değişir. Herkesin estetik algısı farklıdır.
İzleme mesafeniz yoksa 65 almanızı tavsiye etmem.
LG paneller IPS zaten, izleme açısı yönünden sorun olmaz.
TV 4K çözünürlüğe sahip. 4K çözünürlüğünde yerel yayın sadece bir tane var.
Çoğu yayın 1920X1088. Görüntü biraz bulanık olacak.
Düşük çözünürlükte içerik seyrederken izleme mesafenizin olması önemli. "
65" mi bekleyin dersiniz izleme açım 4m
o tv sehpasından da alacagım üniteden )
Cok sagolun çok çok teşekkürler 2.yorumunuzu beklerim
Ado hocam, tavsiyeleriniz üzerine ve kendi kullanım profilime uygun bularak bu TV'yi bugün aldım. İnşallah yarın kurulum kullanım sonrası da yazarım.
Benim merak ettiğim Enerji Sınıfı. Kutusu üzerinde göremedim.
Bir de sanki biraz kalın gibi geldi bana, bu ürünlerde bu kalınlıklar normal midir?
Merhaba bende az önce aldım cihazı 2 soru var kafamda aydınlatırsanız çok sevinirim 2-3 ay içerisinde taşınacağım şuanda kullanacak bir ortamım bulunmuyor 2-3 ay sonra servisi çağırıp kurulum yapsam garanti kısmından bir sorun olmaz değil mi bodruma attım cihazı bekliyor. Bir de cihazın kutuda LED backlight yazıyor araştırdığım kadarı ile tv'nin arkasında ki led şeritler çıkıyor fakat fotolarda cihazda o şekilde led göremedim. Tam olarak kutuda yazan Led backlight olayı nedir? Teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden