JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

K Çevrimdışı

kenan

Yeni Üye
3 Nis 2018
47
37
açı problemi var mı bu modelde acaba

alan arkadaşlar yanlarda bakınca görüntüne ne kadar bozulma oluyor

V Çevrimdışı

Volki36

Yeni Üye
25 May 2018
23
35
Arkadaşlar ürünü aldım smart özelliğini kullanmak istedim örnek Twitter uygulaması üzerine gelip ok a basınca girmiyor. Girmesi için marketi açıp oradan ok a basıyorum öyle giriyor. Olması gereken bu değil çözümü varmı??

oXyGeN Çevrimdışı

oXyGeN

Aktif Üye
25 May 2018
364
Sevgili Adem Helvacı Ado hocam;

Sizin değerli görüşlerinizden sonra bu televizyonu almaya ciddi şekilde niyetlendim fakat 50" ebat maksimum izleme mesafesi 4 metre civarında olan bir oturma odası için büyük gelir diye tereddüte düştüm.
Malum yayınların büyük kısmı halen sd Sizce 50" lik bu jvc maksimum izleme mesafesi 4 metre civarı olan oturma odası için uygun mudur?
Saygılar.

B Çevrimdışı

bannedbann

Yeni Üye
24 May 2018
39
29
Arkadaşlar ürünü aldım smart özelliğini kullanmak istedim örnek Twitter uygulaması üzerine gelip ok a basınca girmiyor. Girmesi için marketi açıp oradan ok a basıyorum öyle giriyor. Olması gereken bu değil çözümü varmı??
Onu bende anlamadım. Bazen açıyor bazen açmıyor. Açtığı nadir. Tarayıcı veya smart ı açcağım zaman genelde açmıo. Ama kullanmıyorum o özelliği fazla sıkıntı yapmdm onun içinç ama sıkıntılı bi durum

V Çevrimdışı

Volki36

Yeni Üye
25 May 2018
23
35
Geçiş için joystick olsa neyse oda yok markete girmek için onu geçtim Bi misafir incelese çöp diyecek anlat dur sonra.

R Çevrimdışı

remzican35

Yeni Üye
25 May 2018
4
29
Merhaba bende az önce aldım cihazı 2 soru var kafamda aydınlatırsanız çok sevinirim :) 2-3 ay içerisinde taşınacağım şuanda kullanacak bir ortamım bulunmuyor 2-3 ay sonra servisi çağırıp kurulum yapsam garanti kısmından bir sorun olmaz değil mi bodruma attım cihazı bekliyor. Bir de cihazın kutuda LED backlight yazıyor araştırdığım kadarı ile tv'nin arkasında ki led şeritler çıkıyor fakat fotolarda cihazda o şekilde led göremedim. Tam olarak kutuda yazan Led backlight olayı nedir? Teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Eyvallah hocam aldım gömdüm zaten toprağa temmuz/ Ağustos gibi açıp bakacağız nasıl olduğuna. Siz öyle dedikten sonra da hiç şüphem kalmadı. Tekrar teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim güzel kardeşim :ok

1111-jpg.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Hayır kesinlikle acil değil hocam

birde 55 ile 65 jvs hakkında soyle bir yorum var

"
Kişiye göre değişir. Herkesin estetik algısı farklıdır.
İzleme mesafeniz yoksa 65 almanızı tavsiye etmem.
LG paneller IPS zaten, izleme açısı yönünden sorun olmaz.
TV 4K çözünürlüğe sahip. 4K çözünürlüğünde yerel yayın sadece bir tane var.
Çoğu yayın 1920X1088. Görüntü biraz bulanık olacak.
Düşük çözünürlükte içerik seyrederken izleme mesafenizin olması önemli. "

65" mi bekleyin dersiniz izleme açım 4m

o tv sehpasından da alacagım üniteden :))

Cok sagolun çok çok teşekkürler 2.yorumunuzu beklerim

Değerli kardeşim teknoloji ile birlikte anatomi de işin içine giriyor ister istemez.
''Anatomi Ne alaka?'' diyebilirsiniz haklısınız.
Sorun şu ki insan gözü önce yadırgar sonra ise alışır ve neredeyse istisnai durumlar dışında alışmayacağı şey yoktur. Bu anlamda ben işin aslı anormal ölçüler olmadıkça izleme mesafesi konularına çok takılmam. Siz 4 metreden 65 seyredersinzi yeterli gelmez, Ben 4 metreden 32 seyrederim kafidir. bakış açıları çok değişkendir yani.

Elbette PS4 takıp 50cm dibinde durmak da ne derece makul bir yaklaşımdır tartışılır :kiskis

Bu anlamda 4mt mesafeden 65 de 55 de bana göre uygundur, 50 derseniz, sanki sizin beklentinizi karşılamazmış gibi geldi bana yazılarınızdan sizi anlayabildiğim kadarıyla.

Açı konusuna gelirsek, Evet doğru IPS paneller daha geniş izleme açısı verir ancak sıfır pürüz değildir onlar da :ok

Her panel mutlaka açıya belli oranda duyarlıdır, kullanılan polarizer katmanlara göre dahi değişkendir bu durum.

IPS paneldir ama X katmandır 18 dereceden sonra renkte solma yapar
IPS paneldir ama Y katmandır 35 dereceden sonra renkte solma yapar

gibi :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado hocam, tavsiyeleriniz üzerine ve kendi kullanım profilime uygun bularak bu TV'yi bugün aldım. İnşallah yarın kurulum kullanım sonrası da yazarım.
Benim merak ettiğim Enerji Sınıfı. Kutusu üzerinde göremedim.
Bir de sanki biraz kalın gibi geldi bana, bu ürünlerde bu kalınlıklar normal midir?

Değerli kardeşim selamlar

bir ürünün slim olması demek EDGE panel olması demektir

EDGE panel demek aydınlatmanın yandan olması demek

Aydınlatmanın yandan olması demek ısı faktörünün yüksek, led chip ömrünün kısa, Işık sızma sorun olasılığının yüksek olması demek.

Bakınız sizi bir şeye ikna etmeye çalışıyor olmak istemem, bu ürün özelinde de değil bu yorumum lakin LCD alıyorsanız EDGE teknolojisinden uzak durmanızı tavsiye ederim. :ok

Aslında DLED ve ELED karşılaştırması yapılmıştı ve 2 konu haricinde DLED hep üstün gelmişti.

Yani bir nebze kalın olduğu doğrudur lakin kafanıza takmamanızı tavsiye ederim.

Enerji sınıfı A+ dır, Yine de teknik dökümandan kontrolünü tekrar yaparım :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Merhaba bende az önce aldım cihazı 2 soru var kafamda aydınlatırsanız çok sevinirim :) 2-3 ay içerisinde taşınacağım şuanda kullanacak bir ortamım bulunmuyor 2-3 ay sonra servisi çağırıp kurulum yapsam garanti kısmından bir sorun olmaz değil mi bodruma attım cihazı bekliyor. Bir de cihazın kutuda LED backlight yazıyor araştırdığım kadarı ile tv'nin arkasında ki led şeritler çıkıyor fakat fotolarda cihazda o şekilde led göremedim. Tam olarak kutuda yazan Led backlight olayı nedir? Teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden

Montaj sürecinde yasal olarak 6 ay süreniz var sorun olmaz kardeşim. İhtiyaç duyduğunuzda yetkili servisi çağırırsınız montajı yapar geçer kardeşlerimiz.

Led Backlıght demek, eskiden CCFL olan arka aydınlatma sisteminin LED e dönüştürüldü demektir.

Yani bizim ışık kaynağımız eskiden floresan idi, şimdi ise led :ok

Geri
Üst Alt