JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

T Çevrimdışı

trq07

Yeni Üye
25 May 2018
3
37
merhaba bu tv ile 31 mayıs a101 e gelecek
TOSHIBA 49L2863DAT 49”
kıyaslarmısınız?

M Çevrimdışı

mugurgok

Yeni Üye
24 May 2018
4
37
Bende bu sabah 9:01de aldığım televizyonu 10.00da kurulumu bitti. Böyle bir servis yok adamlar 20dkkada geldi kurdu gitti.

Televizyon yorumum olarak görüntü ve ses ayarları kutudan bence kötü çıkıyor ve bulanık. Netlik ayarını 100 yapıp, renkleri doğala getirip biraz oynamak gerekiyor kanımca. Sonuç olarak baya başarılı bi ekran çıkıyor youtube vs ilk izlenimlerim

Tek ve en büyük sıkıntı bence HD olmayan yayınları çok flu veriyor, pixellence gibi bir teknoloji olmadığı kanımca çok bariz. Eski LG televizyonumda Hd olmayan yayınlar çok daha iyi idi.

Sesi çözemedim henüz yüksek ama çok tiz sanki, eve gidince bakacağım.

İlk görüşlerim bunlar, @Ado beye teşekkür ederiz

20180525_092535-jpg.jpg

M Çevrimdışı

mugurgok

Yeni Üye
24 May 2018
4
37
Ayrıca bu televizyona telefon üzerinden yazı yazmanın bir yolu var mıdır? Kumanda ile yazmak çok zor oluyor, browserdann

bektafig Çevrimdışı

bektafig

Aktif Üye
25 May 2018
78
35
Değerli kardeşim teknoloji ile birlikte anatomi de işin içine giriyor ister istemez.
''Anatomi Ne alaka?'' diyebilirsiniz haklısınız.
Sorun şu ki insan gözü önce yadırgar sonra ise alışır ve neredeyse istisnai durumlar dışında alışmayacağı şey yoktur. Bu anlamda ben işin aslı anormal ölçüler olmadıkça izleme mesafesi konularına çok takılmam. Siz 4 metreden 65 seyredersinzi yeterli gelmez, Ben 4 metreden 32 seyrederim kafidir. bakış açıları çok değişkendir yani.

Elbette PS4 takıp 50cm dibinde durmak da ne derece makul bir yaklaşımdır tartışılır :kiskis

Bu anlamda 4mt mesafeden 65 de 55 de bana göre uygundur, 50 derseniz, sanki sizin beklentinizi karşılamazmış gibi geldi bana yazılarınızdan sizi anlayabildiğim kadarıyla.

Açı konusuna gelirsek, Evet doğru IPS paneller daha geniş izleme açısı verir ancak sıfır pürüz değildir onlar da :ok

Her panel mutlaka açıya belli oranda duyarlıdır, kullanılan polarizer katmanlara göre dahi değişkendir bu durum.

IPS paneldir ama X katmandır 18 dereceden sonra renkte solma yapar
IPS paneldir ama Y katmandır 35 dereceden sonra renkte solma yapar

gibi :ok

o zaman daha önceden 55" varken 55" alayım ben en temizi

acele olayını neden sordunuz 65" stoklarından odlayı mı yoksa 2.el e fln mı yonelmeliyim?

65" 2.999 TL'den girer mi diyorsunuz ? LG panel sonuçta

olmadı 55" i gidip bir bim den alayım fln ?

V Çevrimdışı

Volki36

Yeni Üye
25 May 2018
23
35
Ayrıca bu televizyona telefon üzerinden yazı yazmanın bir yolu var mıdır? Kumanda ile yazmak çok zor oluyor, browserdann
JVC nin bu modeline uyumlu uygulamayı indirip telefonu kumsnda5gibi kullanabilirsin. Ben araştırmadım. Diğer tvm lg de telefondan kontrol vardı.

A Çevrimdışı

arrow

Yeni Üye
18 May 2018
21
32
Sen seçilmiş kişisin bul beni ben garabel gibi olmuş Adem Helvacı Ado hocam :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
memcho Çevrimdışı

memcho

Yeni Üye
24 May 2018
21
40
Şansa bak arkadaş sabahtan beri bekledik adamlar geldi elektrikler gitti elektrik olmadığı içinde birşey yapamadan gittiler. Kendimiz kursak bozuk çıkar korkusuyla elleyemiyoruz. Kutu bize biz ona bakıyoruz açıkçası. Yani hadi açtık diyelim eksik çıksa garanti dışı müşteri kaynaklı, kırık çıksa garanti dışı müşteri kaynaklı, bozuk çıksa keza öyle. Yani senden ötürü bile olmasa sırf o adamlar açmadı diye neden bize yüklemeye çalışırlar bu durumları hayret.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaşlar ürünü aldım smart özelliğini kullanmak istedim örnek Twitter uygulaması üzerine gelip ok a basınca girmiyor. Girmesi için marketi açıp oradan ok a basıyorum öyle giriyor. Olması gereken bu değil çözümü varmı??

Tekrar selamlar.

Ben denedim bir sorun yaşamadım, sizde problem devam ediyor mu?

Geri
Üst Alt