Fiyat sanırım bu özellikteki bi tv için çok çok uygunArkadaşlar mrb JVC 50VU73T modelini 2095 TL buldum hem kaçırmak istemiyorum ama istediğim panel türü değil ne yapacağımı bilemiyorum bu fiyata hayatta bir daha bu özelliklere bulamam lütfen bana fikir verin
Arkadaşlar mrb JVC 50VU73T modelini 2095 TL buldum hem kaçırmak istemiyorum ama istediğim panel türü değil ne yapacağımı bilemiyorum bu fiyata hayatta bir daha bu özelliklere bulamam lütfen bana fikir verin
Evet maalesef kaldırmışlar alsaydim ne olurdu acabaTV bu fiyata amazon TR'de satışta idi, ancak sanırım hatalı fiyat girişi yapıldığı için satıştan kalkmış.
Anam o fiyat ne öyle. Va panel olduğu için mi istemiyorsunuzArkadaşlar mrb JVC 50VU73T modelini 2095 TL buldum hem kaçırmak istemiyorum ama istediğim panel türü değil ne yapacağımı bilemiyorum bu fiyata hayatta bir daha bu özelliklere bulamam lütfen bana fikir verin
Kaldırdılar zatenAnam o fiyat ne öyle. Va panel olduğu için mi istemiyorsunuz
Sağlık olsun muhtemelen yanlış girmişlerdir.Kaldırdılar zaten
Alsaydim ne olurdu acaba gonderirlermiydiSağlık olsun muhtemelen yanlış girmişlerdir.
Göndermezlerdi. Sizinle iletişime geçip ücret iadesi olurdu. İnternet alışverişlerinde hep böyledir.Alsaydim ne olurdu acaba gonderirlermiydi
Üzüldüm açıkçası kötü bir şaka gibi ?Göndermezlerdi. Sizinle iletişime geçip ücret iadesi olurdu. İnternet alışverişlerinde hep böyledir.
O da olabilir. Tıklanma arttırmak için yapmış olma ihtimalleri var ??Üzüldüm açıkçası kötü bir şaka gibi ?
Ilan hala aktif o fiyata stok bitince pasife dusuyor o an yeni stok gelmis ihtiyaci olan alsin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Benim anlamadığım olay şimdide 49 inç yazıyor ve yok bir oyun olmasınbu fiyata çok iyi bence. 2100 liraya 50 inç 4k tv, zaten bilinen bir ürün oluşu da ayrıca güzelliği. İhtiyacı olan kaçırmasın.