elcapitano
Aktif Üye
- 18 May 2018
- 201
- 33
Protokol çözümleyicide bir takılma var gibi. Yazılım sürümü ve seri numarası paylaırmısın rica etsem![]()
iş yerinde olduğum için seri numarasına bakamıyorum hocam. 17mb130 3.62.43 yazılımı var şuan.
Protokol çözümleyicide bir takılma var gibi. Yazılım sürümü ve seri numarası paylaırmısın rica etsem![]()
Tv nin değişmesi hayırlı olacakarkadaşlar benim tv iyice sapıttı anakartı değiştirdikten sonra.
dün yine kablo takılı olmasına ve bağlantı olmasına rağmen internete erişim hatası verdi. fişi çekip taktım düzeldi..
zaten yukarıda anakartı taktıktan sonra üst kısımda oluşan çizgilerden bahsetmiştim.
daha sonra tv'den ses gelmesine rağmen görüntü gelmedi, tekrar fişi çekip taktım düzeldi. tv ünitesinin arkasında 20 cm bir boşluk var, orada yaşamaya karar verdim..
bahsettiğim hataları videoya kaydettim, servis elemanının whatsapp'ına gönderdim. arkadaş konuyla ilgili fabrikaya mail atacağını söylemiş. bakalım neler olacak, beklemedeyiz?
Tv nin değişmesi hayırlı olacak
Bu ses goruntu olayi benim de basima geldi, ekranda Video yok hatasi yaziyor ama ses geliyor, youtube uygulamasina girince video izleniyor , tv ye geri donunce gene goruntu yok, dediginiz gibi fisi cekip takinca duzelmisti bendede.arkadaşlar benim tv iyice sapıttı anakartı değiştirdikten sonra.
dün yine kablo takılı olmasına ve bağlantı olmasına rağmen internete erişim hatası verdi. fişi çekip taktım düzeldi..
zaten yukarıda anakartı taktıktan sonra üst kısımda oluşan çizgilerden bahsetmiştim.
daha sonra tv'den ses gelmesine rağmen görüntü gelmedi, tekrar fişi çekip taktım düzeldi. tv ünitesinin arkasında 20 cm bir boşluk var, orada yaşamaya karar verdim..
bahsettiğim hataları videoya kaydettim, servis elemanının whatsapp'ına gönderdim. arkadaş konuyla ilgili fabrikaya mail atacağını söylemiş. bakalım neler olacak, beklemedeyiz?
Bu ses goruntu olayi benim de basima geldi, ekranda Video yok hatasi yaziyor ama ses geliyor, youtube uygulamasina girince video izleniyor , tv ye geri donunce gene goruntu yok, dediginiz gibi fisi cekip takinca duzelmisti bendede.
Bu donanimsal bir problem ise bende garantisi bitmeden servise vereyim.
Size kalmış bişey yoksa çıkılır daha iyi ürünlere neden çıkılmasın ?Arkadaşlar bu tv hala alınır mı 2300 e, yoksa bu kadar verince az daha çık demeye başlar mıyız
Size kalmış bişey yoksa çıkılır daha iyi ürünlere neden çıkılmasın ?
Tv ler hakkında üst düzey bir bilgim yok hele vestellerle uzaktan yakından bilgim yok.Yani Murat hocam, fiyat performans olayı sizce devam ediyor mu bu tv de, bunun yerine 2500 civarı ud8200 vestel var mesela, o mu alınır?
Teşekürler ilginizeTv ler hakkında üst düzey bir bilgim yok hele vestellerle uzaktan yakından bilgim yok.Ado yu etiketledim yardımcı olsun size. Şahsi kullandığımız cihazın fiyatında daha iyi cihazlar var.
Servis geldi tozlanmış dedi panel aldı gitti hoparlörde ki cizirtiyida söyledim son yazılımına guncellemelerinide soyledim servisdeki arkadas birde tozlanma yi onlemek icin filtre takacagini soyledimuratala53, malesef statik elektrik olduğu sürece tozlanma olur. dled panellerde daha çok slim (edge) ledlerde az diyebilirim bana gelenlerin %95 dled . yeni üretimlerin arka kapaklarında değişikliğe gidildi. inşallah tozlanma olmaz
Belki yazılım uçmuştur. Yeniden modele uygun yazılım atın, deneyin istersenizEve yeni geldim tv kapanmis acilmiyor, fisi cekip takinca jvc yazisi geliyor ama kumandadan acamiyorun tv yi, servislik oldu sanirim