Belki yazılım uçmuştur. Yeniden modele uygun yazılım atın, deneyin istersenizEve yeni geldim tv kapanmis acilmiyor, fisi cekip takinca jvc yazisi geliyor ama kumandadan acamiyorun tv yi, servislik oldu sanirim
Belki yazılım uçmuştur. Yeniden modele uygun yazılım atın, deneyin istersenizEve yeni geldim tv kapanmis acilmiyor, fisi cekip takinca jvc yazisi geliyor ama kumandadan acamiyorun tv yi, servislik oldu sanirim
REGAL klimanın montajını yapan kim di?Televizyonuma regal klimanın plastik maddesi çürümesi sebebi ile iç ünite duvardan askılıktan düşerek televizyonun ekranına vurması sebebi ile ekran paneli kırıldı. Vestel zararı tanzimatı kabul etmiyor televizyon ekran paneline 1500 TL fiyat istiyor bu konuda dışarıdan bulamazmıyım bu paneli yardımcı olursanız sevinirim.
Vestel Yetkili Servisi garanti bitmesine 3 Ay var klimanın, TV aynı servis kurulumu yapmıştı. Vestel fabrika sorumluları zarar tanzimi kabul etmiyor. Resimde gördüğünüz gibi duvarda klimanın sacını tutan iç ünite arka panel plastik aksamının çürümesi sebebi ile bu olay gerçekleşiyor. Vestel ücretli yapacağını belirtti dava açmayı düşünüyorum.REGAL klimanın montajını yapan kim di?
TV oradayken oraya klima takan kim di
Klima oradayken gelip tv takan kim di?
arkadaşlar benim tv iyice sapıttı anakartı değiştirdikten sonra.
dün yine kablo takılı olmasına ve bağlantı olmasına rağmen internete erişim hatası verdi. fişi çekip taktım düzeldi..
zaten yukarıda anakartı taktıktan sonra üst kısımda oluşan çizgilerden bahsetmiştim.
daha sonra tv'den ses gelmesine rağmen görüntü gelmedi, tekrar fişi çekip taktım düzeldi. tv ünitesinin arkasında 20 cm bir boşluk var, orada yaşamaya karar verdim..
bahsettiğim hataları videoya kaydettim, servis elemanının whatsapp'ına gönderdim. arkadaş konuyla ilgili fabrikaya mail atacağını söylemiş. bakalım neler olacak, beklemedeyiz?
günaydın arkadaşlar,
dün servisten arkadaş yine geldi, fotoğraf çekmem gerekiyor dedi, aynı zamanda 3.62.35 yazılımını yükledi, menü 4745 yapıp ekranın fotosunu aldı..
şuanda panel değişimi için panel sorgulaması yapılıyormuş, elemana göre işi uzatıyorlar tv'yi değiştirecekler mecburen gibi bir ifade kullandı. beklemeye devam ediyoruz?
Kazasız belasız kullanmanız dileğiylearkadaşlar merhaba,
dün fabrikadan aradılar, paneli değiştireceğiz dediler servis tv'yi atölyeye alacak dediler.. ok dedim.. ardından servis aradı, yarın akşam tv'yi alacağız dediler. ok dedim ?
bu akşam eve geldim gelen giden yok aradım servisi, gelmemize gerek kalmadı, tv değişimi yapılacak yeni tv bekleniyor dediler. gelince haber vereceklermiş. servisteki bayanın söylediğine göre , aynı marka model tv gelecekmiş (JVC 50VU73T). ok dedim beklemedeyiz..
Sevgili BlackB senin de bu JVC Televizyondan yüzün gülmedi bir türlüarkadaşlar merhaba,
dün fabrikadan aradılar, paneli değiştireceğiz dediler servis tv'yi atölyeye alacak dediler.. ok dedim.. ardından servis aradı, yarın akşam tv'yi alacağız dediler. ok dedim ?
bu akşam eve geldim gelen giden yok aradım servisi, gelmemize gerek kalmadı, tv değişimi yapılacak yeni tv bekleniyor dediler. gelince haber vereceklermiş. servisteki bayanın söylediğine göre , aynı marka model tv gelecekmiş (JVC 50VU73T). ok dedim beklemedeyiz..
Abi aslında çok memnundum, şöyle böyle diyen arkadaşlara ben nasıl memnun olmazsınız ben çok memnunum diye onları motive etmeye çalışıyordum.. nazar değdi ?Sevgili BlackB senin de bu JVC Televizyondan yüzün gülmedi bir türlü
Abi aslında çok memnundum, şöyle böyle diyen arkadaşlara ben nasıl memnun olmazsınız ben çok memnunum diye onları motive etmeye çalışıyordum.. nazar değdi ?
Şimdi yeni tv getirecekler umarım aynı sorunları bir daha yaşamam. Elektronik işi şans kısmet işi biraz.. en kalitelisini alıyorsun oda bozulabiliyor.. önemli olan burada vestelin tutumunun güzel olması.. müşteri memnuniyeti adına ürün değişimine gitmeleri beni çok mutlu etti ?
arkadaşlar merhaba,
Bu ölü pikseller taşıma sırasında mı oluyor yoksa fabrikada görüp amaan bir daha başa dönemeyiz arıza yapana kadar kullansınlar mı diyolar? Adomerhaba arkadaşlar,
dün servis geldi tv'yi yenisi ile değiştirdi.. ölü piksel testi yaptım, 1-2 tane var ama önemsemedim. şuanda bir sıkıntı gözükmüyor. teşekkürler Vestel?