Hdmi ile laptop ve ps3 bağlantısı yapıyorum. Ses sisteminden sesi alabılıyorumTeşekkürler. O sorunu aştım.
Şöyle bir örnek vereyim. Mesela TV ye HDMI den bağladığınız bir media oynatıcınız veya bluray oynatıcınız var. Bu cihazlardan aldığınız sesi optik çıkışa bağladığınız ses sisteminden 5+1 olarak duyabiliyor musunuz? Merak ettiğim bu.
Coğu görüş olumlu degılmiTV hakkında olumlu görüş yokmu
Bende tv yi aldıktan sonra bu forumu bulmuştum. Kimse yönlendirmedi almam için. Ve iyikide almışım dedım.Sayın adem helvacı sayenizde bu tv yi aldım. bim de satılacağı hafta tanıtıcı video çekmeniz ve googleda jvc tv arattırınca burasının çıkması, sizin övgüyle bahsetmenizden dolayı vardır bir bildiği diyerek almıştım. keşke almasaydım.
Hdmi ile laptop ve ps3 bağlantısı yapıyorum. Ses sisteminden sesi alabılıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Coğu görüş olumlu degılmi
Hayırlı olsunTeşekkürler. Aldım bakalım. Gelince kontrol edeceğim. Yoksa iade ederim.
neden ki? bende aldım çok memnunum..fiyatına göre çok çok iyi bi tvSayın adem helvacı sayenizde bu tv yi aldım. bim de satılacağı hafta tanıtıcı video çekmeniz ve googleda jvc tv arattırınca burasının çıkması, sizin övgüyle bahsetmenizden dolayı vardır bir bildiği diyerek almıştım. keşke almasaydım.
F fikoloji teknovest bi çıtır kullanılma ihtimali mi var?
Tv yi yeni kurdurdum, piksel testi için servis menüsüne girince tv life time 3600 gözükmekte bu normal mi
Najaz güzel cevap vermişF fikoloji teknovest bi çıtır kullanılma ihtimali mi var?