İstek ve Öneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Şu siteden orjinal boyutlarda indirilebilir

Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

youtube'da bulabilirsin.. eğer istediğin tarzda bulursan video'nun linkini kullanarak bilgisayarına indirebilir, usb'ye atabilirsin..

youtube video indirme diye yazınca çıkıyor zaten siteler..

Teşekkür ederim.

Sağlık ve Yaşam diye bir başlık açılmalı... :ok

@Sota, usta resim yükleden url girmeme rağmen yüklenmedi. linkini atıyorum resim url olduğu yerin ..

kırmızı işaretlediğim yer iyi olmuş :ok resmi kopyala yapıştırda olsaydı :mutlu en azından attığım Lightshot url ile resim yüklense

@toydosakni, resımlerın url uzerınde cekılmesını engellemek ıcın koruma olabılır.

bazı resım yukleme sıtelerı yurtdısına erısım yasagı koyuyor. hızlıresım gıbı bızım sunucumuzda yurtdısı olması sebebıyle resımlerı kendıne cekemıyor.

baska bıryerden deneyın :ok

@toydosakni, resımlerın url uzerınde cekılmesını engellemek ıcın koruma olabılır.

bazı resım yukleme sıtelerı yurtdısına erısım yasagı koyuyor. hızlıresım gıbı bızım sunucumuzda yurtdısı olması sebebıyle resımlerı kendıne cekemıyor.

baska bıryerden deneyın :ok
tavsiyen varmı ..ben başka bilmiyorum :mutlu

Fotografı telefona yada masaustune kayıtedıp sonra bızım sunucuya yukleyebılırsın.
bunu biliyoruz daha önce benzer yazışmıştık.. düzenleme yapmışsınız yer işaret seçeneği eklenmiş güzel. resim kopyala yapıştırda olsa idiydi diyom ..neyse düzenlemeniz bitmiş

bunu daha once acıklamıstım hocam resımler baska yazılım tarafından kontrol edıyor forumdan bagımsız
oyuzden kopya yapıstır yapılamaz.

@Sota hocam foruma dürt gibi bir şey ekleyebilir miyiz ? En azından özel mesajı kapalı olanlara ulaşmak istediğimizi belli ederdik.

@Labnet, aman çok dürtmesinler ben huylanırım :hihi

@Sota hocam foruma dürt gibi bir şey ekleyebilir miyiz ? En azından özel mesajı kapalı olanlara ulaşmak istediğimizi belli ederdik.
Siz söyleyin ben dürterim :hihi
arastıralım bakalım ornek uygulama var mı.

Bu foruma girince mutlu oluyorum.
Harbiden cok yardim sever iyi niyetli insanlar var.
Hepinize cok tesekkurler.
Birden yazasim geldi :clap

Geri
Üst Alt