Yeni üyelik durumu göstergelerinde bizim gibi maraba kısmısı üyelerin ne oldukları dolgu rengi ve yazı renginden dolayı okunmamakta efenim bilgilerinize sunulur Sota,
OffffAlışveriş Bölümüne Yemek Kartları başlığı açılabilir mi
Acıktın mı Adem hocam , yapıştır bi dominos gelsin bol malzemos bizim şirket yemek kartını değiştirdi Multinetten , Metropal Kart'mıdır nedir ona geçti. Onu düşünürken aklıma geldi belki faydalı bir başlık olabilir Ticket Restaurant - Multinet - Sodexho - Metropal - WinWin - SetCard , benim aklıma gelenler şimdilik bunlarOffff
Bu saatte YEMEK demeyecektin azizim
Acıktın mı Adem hocam , yapıştır bi dominos gelsin bol malzemos bizim şirket yemek kartını değiştirdi Multinetten , Metropal Kart'mıdır nedir ona geçti. Onu düşünürken aklıma geldi belki faydalı bir başlık olabilir Ticket Restaurant - Multinet - Sodexho - Metropal - WinWin - SetCard , benim aklıma gelenler şimdilik bunlar
Aahhh ahhh bi kelle paça çorbası olsa şimdi bol limonlo , sirkeli , üstüne hafif pul biber ne giderdi Adem hocam yaa , bu rejim beni mahvetti yaaaSenin aklına faydasız bir şey geldiğini görmedim şu an'a kadar.
İlk faydasız bilgiyi bana verdin bu saatte pizza siparişi ver diyerek
Yaş 45 azizim sizin gibi genç deeliz biz
Bütün gün bindiğim eliptik bisiklet eziyetine acırım bu saatte pizza gömersem
Aç aç uykuya talim, sabahı beklerim sonra hooooop çorbacıya, üstüne ne lazım?
Aahhh ahhh bi kelle paça çorbası olsa şimdi bol limonlo , sirkeli , üstüne hafif pul biber ne giderdi Adem hocam yaa , bu rejim beni mahvetti yaaa
Acıktın mı Adem hocam , yapıştır bi dominos gelsin bol malzemos bizim şirket yemek kartını değiştirdi Multinetten , Metropal Kart'mıdır nedir ona geçti. Onu düşünürken aklıma geldi belki faydalı bir başlık olabilir Ticket Restaurant - Multinet - Sodexho - Metropal - WinWin - SetCard , benim aklıma gelenler şimdilik bunlar
Açılan her konu, forum alt yapısına yük oluyor mu?
Eğer oluyorsa; ürün tavsiyeleri bölümüne açılan yüzlerce bir iki mesaj yazılmış konu; "Fırsatlar Konusu" veya "Fırsat Gördüğünüzü Paylaşın" adı altında tek bir konu altına toplanarak konu kirliliğinin önüne geçilmiş olur.
Yük olmuyorsa, Durmak Yok Yola Devam...