İstek ve Öneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni üyelik durumu göstergelerinde bizim gibi maraba kısmısı üyelerin ne oldukları dolgu rengi ve yazı renginden dolayı okunmamakta efenim bilgilerinize sunulur @Sota,

Normaldir efendim, Suan üye terfı gruplar ve rank renklerıni kurcalıyorum. :hihi

Yeni üyelik durumu göstergelerinde bizim gibi maraba kısmısı üyelerin ne oldukları dolgu rengi ve yazı renginden dolayı okunmamakta efenim bilgilerinize sunulur @Sota,

Rütbe sistemi de gelecek bir gün bu foruma. :kas

Amanın üyecik oldum:alala
Keşke jacobs yeşil bardağı garajda kaçak ürettiğini söylemeseydim :hihi @Sota,

Alışveriş Bölümüne Yemek Kartları başlığı açılabilir mi :alala

Offff
Bu saatte YEMEK demeyecektin azizim :kiskis
Acıktın mı Adem hocam , yapıştır bi dominos gelsin bol malzemos :hihi bizim şirket yemek kartını değiştirdi Multinetten , Metropal Kart'mıdır nedir ona geçti. Onu düşünürken aklıma geldi belki faydalı bir başlık olabilir :bilmiyom Ticket Restaurant - Multinet - Sodexho - Metropal - WinWin - SetCard , benim aklıma gelenler şimdilik bunlar :bye

Acıktın mı Adem hocam , yapıştır bi dominos gelsin bol malzemos :hihi bizim şirket yemek kartını değiştirdi Multinetten , Metropal Kart'mıdır nedir ona geçti. Onu düşünürken aklıma geldi belki faydalı bir başlık olabilir :bilmiyom Ticket Restaurant - Multinet - Sodexho - Metropal - WinWin - SetCard , benim aklıma gelenler şimdilik bunlar :bye

Senin aklına faydasız bir şey geldiğini görmedim şu an'a kadar.

İlk faydasız bilgiyi bana verdin bu saatte pizza siparişi ver diyerek :kop

Yaş 45 azizim sizin gibi genç deeliz biz :kiskis

Bütün gün bindiğim eliptik bisiklet eziyetine acırım bu saatte pizza gömersem :kop

Aç aç uykuya talim, sabahı beklerim sonra hooooop çorbacıya, üstüne ne lazım?

:cay

Senin aklına faydasız bir şey geldiğini görmedim şu an'a kadar.

İlk faydasız bilgiyi bana verdin bu saatte pizza siparişi ver diyerek :kop

Yaş 45 azizim sizin gibi genç deeliz biz :kiskis

Bütün gün bindiğim eliptik bisiklet eziyetine acırım bu saatte pizza gömersem :kop

Aç aç uykuya talim, sabahı beklerim sonra hooooop çorbacıya, üstüne ne lazım?

:cay
Aahhh ahhh bi kelle paça çorbası olsa şimdi bol limonlo , sirkeli , üstüne hafif pul biber ne giderdi Adem hocam yaa , bu rejim beni mahvetti yaaa :tara

Aahhh ahhh bi kelle paça çorbası olsa şimdi bol limonlo , sirkeli , üstüne hafif pul biber ne giderdi Adem hocam yaa , bu rejim beni mahvetti yaaa :tara

Anlaşıldı biran önce yatmak lazım ki hemen sabah olsun :kop

Herkese Allah rahatlık versin ben kaçar :ok

Anlaşıldı biran önce yatmak lazım ki hemen sabah olsun :kop

Herkese Allah rahatlık versin ben kaçar :ok
Ahaaa @Ado hocamı forumdan kaçırdım iyi mi :haha1 Allah rahatlık versin hocam , hayırlı geceler :ogg

Açılan her konu, forum alt yapısına yük oluyor mu?:deli

Eğer oluyorsa; ürün tavsiyeleri bölümüne açılan yüzlerce bir iki mesaj yazılmış konu; "Fırsatlar Konusu" veya "Fırsat Gördüğünüzü Paylaşın" adı altında tek bir konu altına toplanarak konu kirliliğinin önüne geçilmiş olur.

Yük olmuyorsa, Durmak Yok Yola Devam... :deli1

Ilgılı forum baslıklarını olusturdum :ok

Açılan her konu, forum alt yapısına yük oluyor mu?:deli

Eğer oluyorsa; ürün tavsiyeleri bölümüne açılan yüzlerce bir iki mesaj yazılmış konu; "Fırsatlar Konusu" veya "Fırsat Gördüğünüzü Paylaşın" adı altında tek bir konu altına toplanarak konu kirliliğinin önüne geçilmiş olur.

Yük olmuyorsa, Durmak Yok Yola Devam... :deli1

Suankı ıhtıyacımızın 4 katı donanıma sahıp sunucu kullanıyoruz. sıkıntı yok hocam :hihi

Youtube da ADO Hocanın Kanalına abone olmak istiyorum. Youtube arama tuşuna ADO yazıldığı halde bulunamıyor.

Geri
Üst Alt