meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
https://www.youtube.com/channel/UCqkRBGG8n8toqYhHhM-Wt7gYoutube da ADO Hocanın Kanalına abone olmak istiyorum. Youtube arama tuşuna ADO yazıldığı halde bulunamıyor.
https://www.youtube.com/channel/UCqkRBGG8n8toqYhHhM-Wt7gYoutube da ADO Hocanın Kanalına abone olmak istiyorum. Youtube arama tuşuna ADO yazıldığı halde bulunamıyor.
Youtube da ADO Hocanın Kanalına abone olmak istiyorum. Youtube arama tuşuna ADO yazıldığı halde bulunamıyor.
Eski bir kart,mb55 ,belki tamircilerin işine yarardump ararken böyle bir site ile karşılaştım belki işinize yarar
Merhaba G Gökhan G., yaptığımız islem kategorilendirme.
biz zor olani yaptik sizin bahsetiginiz isin basitine kacmakti.
kategorize etmek aranilan bilgiyi daha hizli bulmaya yarar.
sizin bahsettiginiz sekilde sadece Televizyon kategorisi yapsaydik
Televizyonuna yazilim arayan uyelerimiz
o an isine yaramayan yuzlerce konunun icinde yazilim konularini arayarak bosa vakit
harcamasina neden olacakti.
bahsettiginiz seyi yapmak icin forum yazilimini kurcalamak gerekiyor.
altta duran konular kategoriler olusturulmadan acilan konular.
onlarda ilgili yerine tasinacaktir.
bende azonce farkettimBu kadar yorduğum için çok özür diliyorum, tam olarak ben de açıklayamıyorum sanırım O aşağıda konular yoktu, photoshopla ben koydum, olmasını istediğim şekil o idi, kategorilerin altında her kategoriden hangisi güncel ise sırasına göre duran konular. Böylece televizyon kısmına girdiğimde alt kategoriler ile "eğer istemiyorsam" uğraşmadan bütün güncel konuları görebileceğim.. Seçenekler yine yukarıda dursun, isteyen özellikle o kısıma baksın, ben genel bir göz atmak istiyorsam da orada kalayım, alt başlıklar ile işim olmasın
Eski tip forumlarda tam olarak istediğin gibi olmasa da vardı ama "eski tip",yani yıl olarak da eskiydi,(neredeyse benle bir yani ) acaba dediğin sistem,plugin, veya adı ne deniliyorsa "XenForo" için varmıdır,tabii bakmak lazım ama unutmamak gerekir ki sevgili Gökhan G,her "eklenti" açık kapı demektir.Bu kadar yorduğum için çok özür diliyorum, tam olarak ben de açıklayamıyorum sanırım O aşağıda konular yoktu, photoshopla ben koydum, olmasını istediğim şekil o idi, kategorilerin altında her kategoriden hangisi güncel ise sırasına göre duran konular. Böylece televizyon kısmına girdiğimde alt kategoriler ile "eğer istemiyorsam" uğraşmadan bütün güncel konuları görebileceğim.. Seçenekler yine yukarıda dursun, isteyen özellikle o kısıma baksın, ben genel bir göz atmak istiyorsam da orada kalayım, alt başlıklar ile işim olmasın