İstek ve Öneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Verecen Bunlara Şırdanı,Mumbarı
Bak bakayım rejim kalıyor mu. :haha

Şırdanı içecek zannediyordum bir zamanlar, sonra bakınca öğrendim ne olduğunu.
Adını bile duymak yetiyor şimdi aynı hissi yaşamak için. :haha:bilmiyom

Verecen Bunlara Şırdanı,Mumbarı
Bak bakayım rejim kalıyor mu. :haha

soğan maydonoz bamya kabak vs... gibi bir sürü faydalı sebzeyi asla yemeyen birisi olarak et tavuk sakatat deniz mahsulleri konusunda hiçbir ayrım yapmam. ayrıca mangal ata sporumuzdur, babamızdan el aldık :hihi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada Tokat Kebabına selam olsun, zira yeri çok farklı bir kategoridedir. ama bunu yiyeceksiniz Tokat'ta restaurantlardaki gibi fırınlarda pişeni değilde kendi kebap ocağında pişeni yiyeceksiniz. ayrıca et ve sebze mümkünse Tokat mahsulü olacak. ömrü hayatında patlıcan yememiş insanların eti bırakıp patlıcanı kemirdiğini gördü bu gözler. :hoba1

Son düzenleme:
soğan maydonoz bamya kabak vs... gibi bir sürü faydalı sebzeyi asla yemeyen birisi olarak et tavuk sakatat deniz mahsulleri konusunda hiçbir ayrım yapmam. ayrıca mangal ata sporumuzdur, babamızdan el aldık :hihi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada Tokat Kebabına selam olsun, zira yeri çok farklı bir kategoridedir. ama bunu yiyeceksiniz Tokat'ta restaurantlardaki gibi fırınlarda pişeni değilde kendi kebap ocağında pişeni yiyeceksiniz. ayrıca et ve sebze mümkünse Tokat mahsulü olacak. ömrü hayatında patlıcan yememiş insanların eti bırakıp patlıcanı kemirdiğini gördü bu gözler. :hoba1

Bir gün yeriz artık. :oku

Selam benim Vestel 55 PF 9090 Kodlu televizyonum var bu cihaza göre yeni bir yazılım yüklemek istiyorum beni yönlendirirmisiniz

Site şuan çok mu ağır , yoksa bir tek bende mi böyle ?

Suan bende akici sekilde calisiyor.

Kullandigimiz sunucu suanki ihtiyacimizin 4kati ozelliklere sahip
simdi kontrol ettim. ram,cpu,iops degerleri
Endusuk kullanimda.

Kullandigimiz sunucu suanki ihtiyacimizin 4kati ozelliklere sahip
simdi kontrol ettim. ram,cpu,iops degerleri
Endusuk kullanimda.
Şuan düzeldi hocam geçici birşeydi galiba :ok

Suan sanki bende agirlik var gibi :hihi

Uyama çalışmalarım devam ediyor. :hihi

Geri
Üst Alt