bektafig
Aktif Üye
- 25 May 2018
- 78
- 35
tabi hocam pm attımbende rica edebılır mıyım?
tabi hocam pm attımbende rica edebılır mıyım?
Burayada yazarmısın ismini bende bir bakayımSağlam yer için pm attım
Hayırlı olsun tecrübelerini bekliyoruz hocamAn itibari ile başka bir forumdan bir arkadaşın tavsiyesi ile Guekiptv'den Locaiptv'ye geçiş yaptım , ilerleyen zamanda Locaiptv ile ilgili tecrübelerimi paylaşacağım.
Teşekkür ederim hocam şuan saatlerdir kurcalıyorum bir sıkıntıya rastlamadım. Kasımpaşa - Göztepe maçını izliyorum şuan sıfır sıkıntı. Birde hafta sonu büyük takımlara bakalım orda ne olacak. İlk izlenimlerim çok olumlu , tabi karar vermek için erken.Hayırlı olsun tecrübelerini bekliyoruz hocam
1 ay 50 tlThe_SreT, ücret nedir hocam
Bu locaiptv'yi sağlam bir arkadaşım önerdi bakalım ne çıkacak ilk izlenimlerim çok olumlu , tüm platformların kanalları mevcut spor kanallarından , film kanallarına kadar. Yurt dışı platformlarda mevcut , şuan baktığımda 5318 kanal ve 1146 vod içerik gözüküyor ( film - dizi - belgesel v.s ) Sucuları yurt dışı hocam FransaThe_SreT, inşallah sıkıntısız sorunsuz kullanırsın hocam serverleri y.dışı sanırım
İnşallah hocam Guekiptv'de iyi aslında ama derbi maçlarında sıkıntılar çıkıyordu. Bu locaiptv'yi sağlam bir arkadaşım önerdi bakalım ne çıkacak ilk izlenimlerim çok olumlu , tüm platformların kanalları mevcut spor kanallarından , film kanallarına kadar. Yurt dışı platformlarda mevcut , şuan baktığımda 5318 kanal ve 1146 vod içerik gözüküyor ( film - dizi - belgesel v.s ) Sucuları yurt dışı hocam Fransa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Buda üyeliğim
Birde test yayını alıp denemek çok önemli hocam , bunu alana kadar bir çok yerden test yayını aldım denedim , baktım , kurcaladım , sınırlarını zorladım en stabil buydu. Her zaman test yayın istemekte fayda var , bu çok önemli , anında veriyorlar zaten , kimi 2 saatlik , kimi 3 saatlik , kimi 1 günlük değişiyo. Test ederekde en iyiyiye ulaşılabilir1 sene sende nasılsa kullandıkça yorumlarını paylaşırsın hocam alacak olanlarda fikir sahibi olur malum güvenilir kaynak bulmak sıkıntı
Birde test yayını alıp denemek çok önemli hocam , bunu alana kadar bir çok yerden test yayını aldım denedim , baktım , kurcaladım , sınırlarını zorladım en stabil buydu. Her zaman test yayın istemekte fayda var , bu çok önemli , anında veriyorlar zaten , kimi 2 saatlik , kimi 3 saatlik , kimi 1 günlük değişiyo. Test ederekde en iyiyiye ulaşılabilir
Düşün ben o test yayınlarına normal maç yokken baktım beğenmedim bideyalnız o test yayınını derbilerde yada büyük takımların maçlarında görmek lazım, yüzlerce test yayını aldım maç yokken hepsi messi ama maç saati ismail köybaşı oluyorlar
Düşün ben o test yayınlarına normal maç yokken baktım beğenmedim bide
Teşekkür ederim hocam şuan saatlerdir kurcalıyorum bir sıkıntıya rastlamadım. Kasımpaşa - Göztepe maçını izliyorum şuan sıfır sıkıntı. Birde hafta sonu büyük takımlara bakalım orda ne olacak. İlk izlenimlerim çok olumlu , tabi karar vermek için erken.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1 ay 50 tl
3 ay 100 tl
6 ay 150 tl
12 ay 250 tl
Ama şuan bir kampanya yapmışlar ben ondan yararlandım Kur Kampanyası 12 ayı 120 tl den aldım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.