IpTv Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metelixiz Çevrimdışı

metelixiz

Aktif Üye
23 May 2018
62
37
ilk izlenimlerime göre ödeme konusunda çok esnekler, kapıdan bile gelip alabilirler parayı:kop

ben test yayını kullandım dün gece, çok memnun kaldım diyemem guekiptv'den.. işin içine biraz girince dolandırılan o kadar çok insan varmışki, şuanda ip tv kullanıp kullanmama konusunda çok kararsızım..

Bende bu akşam denemeyi düşünüyordum, hayal kırıklığına uğradım siz öyle deyince. :/ Çok mu takılmalar oldu.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
Aklımdakilerin aynısın yazmışın hocam :))
Ek olarak;
Tanıtım amaçlı verdikleri yayınlar gibi her taraf reklam mı dolu, yoksa reklamsız mı;
Araya mikrofonla birileri dalıyordu maçlarda filan, bunda öyle bişey olmuyor değil mi :)
Bir de bunu alırsak kullanıcı adı şifremizle aynı anda hem tv, hem pc, hem telefonda aynı anda oturum açma sıkıntısı filan oluyor mu?
Aklıma geldikçe ek yaparım :)
Yok hocam iptv yayınlarında sadece bildiğin kanalı izlersin , reklam felan yada araya dalan yok :ok

Ben aldığımda bu dediğini sormuştum , aynı modemden olmak koşulu ile izleyebilirsin demişlerdi. Farklı modemlerden aynı anda giriş olursa üyelik askıya alınıyor.

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
İnternet hızın ne hocam senin , ben derbi maçları harici hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar guekiptv'de. Tabi daha iyi bir server bulursam ordan alırım oda ayrı :sirit
normalde 24mb ama AKK doldu 8'e düştü hız şuanda.. kaç sn geriden geliyor yayin acaba?

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
normalde 24mb ama AKK doldu 8'e düştü hız şuanda.. kaç sn geriden geliyor yayin acaba?
8mbps ile bence sıkıntı yaşarsın hocam. Ya AKK'sını yükselt , yada hızını 35mbps yükselt kota dolsada 16mbps düşer. Yayın normal uydu yayınından 30-40 saniye sonra geliyor.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
beyler ip tv almak isteyen denemek isteyen şu linke baksın derim

valla bundan once cok deneme linki aldım. hepsı takılıyodu. bunda hıc takılma yok
test yayını isteyın derim. ve bunu alıcam sanırım ben :hoba1

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
852
beyler ip tv almak isteyen denemek isteyen şu linke baksın derim

valla bundan once cok deneme linki aldım. hepsı takılıyodu. bunda hıc takılma yok
test yayını isteyın derim. ve bunu alıcam sanırım ben :hoba1
Test yayınına aldanmayın. Test yayını ile normal yayın serverları farklı olabiliyor. Çok kişi bunu yaşadı. Kısa süreli alım yapıp öyle test edin.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Test yayınına aldanmayın. Test yayını ile normal yayın serverları farklı olabiliyor. Çok kişi bunu yaşadı. Kısa süreli alım yapıp öyle test edin.
Bende şimdi şikayetçi yorumlarını okudum da. Biraz şüphelendim açıkçası. Dediğin gibi kısa süreli yayın almak en iyisi

C Çevrimdışı

Crazy_mulo

Yeni Üye
13 Ağu 2018
2
38
Özel olarak sunacağınız güvendiğiniz ip tv firması varmıdır ?
Özel olarak direk kaynaktan yayın aldığımız bir grubumuz var, server genellikle yurtdışı kullanıcılara açık, tr de fazla üyesi yok bunun için daha stabil yayın alabiliyoruz. Euro maliyetleri arttığı için gruba yeni üye almaya karar verdik. Dileyen öm ile ulaşsın detaylı Bilgi vereyim.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
bu iptv satıcılarının çoğu 15-16 yaşında veletler, bırakın iptvyi falan kodiyi çözmeye bakın, paranızda cebinizde kalsın. youtubede bir sürü kanal var bilale anlatır gibi anlatıyor adamlar araştırın biraz, emin olun çok şey kazanırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt