N
naftalin34
Aktif Üye
- 7 Şub 2018
- 213
- 53
saffetsimsek15ay
Tekrar teşekkür ederim ekledirler 1 ayı hocamsaffetsimsek15ay
Tv box'ıda bence Aliexpress'den al hocam , tamam biraz beklersin ama yarı yarıya fiyat farkı oluyor ve ülkemizde çeşit yok malum.evet üstad..15 ay ip tv m var..sırada 55 fhd tv ve tvbox var ...
Cvp 1) evetArkadaşlar merhaba. Öncelikle bu konuda acayip cahilim lütfen sorularımı kınamayın
geçtiğimiz ay BİM'den 50" JVC smart tv aldım, çokta memnunum, vesile olanlara tekrar teşekkür edeyim burdan.. aşağıdaki sorularımı cevaplarken bu konuda hiçbirşey bilmeyen bir insana anlatıyor gibi anlatırsanız çok sevinirim
1. Bu TV ile IPTV kullanabilir miyim?
2. IPTV nereden satın alınır ve nasıl kullanılır?
3. TV box denen zımbırtılardan almama gerek var mı?
4. 24mgbit fiber internetim var, AKK kotası dolunca 8mgbit'e düşüyor. İş görür mü?
5. IPTV satın aldığımda tüm yayınları sorunsuz izleyebilir miyim? (özellikle maçlar)
Teşekkürler kardeşim.. tv ile kullanabilecek olmama sevindim. biraz arastirma yapinca gordumki fiyatlar inanilmaz ucuz.. guekip diye bir satıcı var 12+3 ay icin 100 tl diyor, uyduruk kanallarda 100 tl ye 10 kilo bal satan adamlar gibi insan guvenemiyor.. dedigin gibi en iyisi referansla ilerlemek..Cvp 1) evet
Cvp2) internette uyducuların cogu bu işe girişmiş durumda. Dolandırıcı çok. Kullanıcı yorumlarına bakıp ( forumda kullananlarada danışıp ) fıkır edınebılırsın
Cvp3) hıcbır zımbırtı almana gerek yok. Tvye uygulama yukleyıp (ssiptv gibi) izleyebılırsın
Cvp5) 5 mgbit e kadar kullanırsın.
Şöyle bir şey. Server ve netin kalıtesıne baglı olarak tüm yayınları sorunsuz izleyebılırsın.
Server dansıkse kalıtede dandık olur
supersportsiptv yi gecenlerde forumdan birisi soylemişti. bende denemek icin test paketi istedim. 12 saat boyunca kanal kontrolu yapılabılıyo. deneyıp bakabılırsın. tvye ssiptv yi kur sonra ordan test yayını isteTeşekkürler kardeşim.. tv ile kullanabilecek olmama sevindim. biraz arastirma yapinca gordumki fiyatlar inanilmaz ucuz.. guekip diye bir satıcı var 12+3 ay icin 100 tl diyor, uyduruk kanallarda 100 tl ye 10 kilo bal satan adamlar gibi insan guvenemiyor.. dedigin gibi en iyisi referansla ilerlemek..
Var mi güvenilir satici önerileriniz?
Ben ve forumdan 2 kişi daha oradan aldık hocam server'ı şimdilik memnunuz ucuzlatmışlar galiba normalde tam hatırlamamak kaydı ile 12+3 150 tl idi galiba.Teşekkürler kardeşim.. tv ile kullanabilecek olmama sevindim. biraz arastirma yapinca gordumki fiyatlar inanilmaz ucuz.. guekip diye bir satıcı var 12+3 ay icin 100 tl diyor, uyduruk kanallarda 100 tl ye 10 kilo bal satan adamlar gibi insan guvenemiyor.. dedigin gibi en iyisi referansla ilerlemek..
Var mi güvenilir satici önerileriniz?
Ben ve forumdan 2 kişi daha oradan aldık hocam server'ı şimdilik memnunuz maçlar bittiği için ucuzlatmışlar galiba normalde tam hatırlamamak kaydı ile 12+3 150 tl idi galiba.
Not= Derbi maçlarda ufak , tefek donmalar yaşadım guekiptv'de bunuda belirteyim.
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bu konuda acayip cahilim lütfen sorularımı kınamayın
geçtiğimiz ay BİM'den 50" JVC smart tv aldım, çokta memnunum, vesile olanlara tekrar teşekkür edeyim burdan.. aşağıdaki sorularımı cevaplarken bu konuda hiçbirşey bilmeyen bir insana anlatıyor gibi anlatırsanız çok sevinirim
1. Bu TV ile IPTV kullanabilir miyim?
2. IPTV nereden satın alınır ve nasıl kullanılır?
3. TV box denen zımbırtılardan almama gerek var mı?
4. 24mgbit fiber internetim var, AKK kotası dolunca 8mgbit'e düşüyor. İş görür mü?
5. IPTV satın aldığımda tüm yayınları sorunsuz izleyebilir miyim? (özellikle maçlar)
ilk izlenimlerime göre ödeme konusunda çok esnekler, kapıdan bile gelip alabilirler parayıBiraz inceleyim ben de, daha iyi alternatif çıkmazsa The_SreT hocamınızın adını yazar üyelik alırım ben de. 1 ay 1aydır güle güle kullanır
Eft yoluyla ödeme alıyorlar mı ben kredi kartı filan kullanmıyorum.