sen nerleredesinBime bazen wifi mesh geliyor bence bir daha ki çekilişe düşün
sen nerleredesinBime bazen wifi mesh geliyor bence bir daha ki çekilişe düşün
Ben hep burdayımsen nerleredesin
bu aralar seni aktif göremiyorum, onlaine olabilirsin fakat aktif değilsinBen hep burdayım
Aktif demeyelim yine de ? yazmam gereken bir konu olmuyor, olduğunda benden önce cevap verilmiş oluyor yazmama gerek kalmıyor ama takip ediyorum fırsat buldukçabu aralar seni aktif göremiyorum, onlaine olabilirsin fakat aktif değilsin
Bu nazar boncuğu için de hurafe diyenler var haberin ola, şeytanın gözüdür diyen yerli korku filmleri var ?
yazıcıdan renkli çıktı alıp parlak yüzeye yapıştırdım
Evet çin den çıkma bir süs eşyası idi sonra biz çaldık göze gelmeyek diye ?Bu nazar boncuğu için de hurafe diyenler var haberin ola, şeytanın gözüdür diyen yerli korku filmleri var ?
Benim kutunun içinde wdc varmış
İçindeki disk 340-400 lira bandında satılıyor, bu nasıl iş çözemedim ben
Açıklama için teşekkürler ?WDC = Western Digital Corporation
İyimidir yorumlara bakıp bugün almaya gittim taksit yokmuş vazgeçtim.broşürde peşine 6 taksit yazıyor.Evet ürün bulunduğum küçük mahalledeki tek Bim markete bir adet gelmişti, sayenizde sabahın köründe kalkıp aldım ne zamandır istediğim bir üründü. Usb 3.0, kendi özel girişi var, piano black çizilmeye müsait ufak ve hafif bir kasası var, performans bilgilerini de bilahare yazarım. ?
Ben 6 taksitle aldım keşke o an yazsaydın hangi kart vardıİyimidir yorumlara bakıp bugün almaya gittim taksit yokmuş vazgeçtim.broşürde peşine 6 taksit yazıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Burada BİM çalışanı varmı broşürde peşine 6 taksit yazıyor taksit yaptırmak isteyince barkottan baktı yokmuş geri aldı.
Bonus,maxımus,world var broşürde 3 üde oluyor world kullanıyomBen 6 taksitle aldım keşke o an yazsaydın hangi kart vardı