Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Hayırlı olsun benim eski kadife kesem vardı codegene marka kutuyla gelmişti, iyi olur bir kılıfaldım bende herkese hayırlı olsun? çizilmeye karşı bi kılıf alınır artık ?
Hayırlı olsun benim eski kadife kesem vardı codegene marka kutuyla gelmişti, iyi olur bir kılıfaldım bende herkese hayırlı olsun? çizilmeye karşı bi kılıf alınır artık ?
Hardisk i ablama aldırdım. Daha kurcalaya madım .Birkaç mesaj önce bir arkadaş yazmıştı sanırsam.Kisuke Urahara acaba ürünün içerisinde kullanılan hdd markası nedir ?
Aynı seriyi inceleyen bir arkadaş western digital var demişKisuke Urahara acaba ürünün içerisinde kullanılan hdd markası nedir ?
Aynı seriyi inceleyen bir arkadaş western digital var demiş
Sataaarımmmm ?çekiliş için muazzam bir hediye olurdu ama
bimlerin tamamında bitmiş.
Bulursan alırsın, en ucuz yerden 80 lira daha ucuz hdd bitmiştir zateneğer wd kesin ise hemen gidip alacağım bir tane
6 taksit almıştır peşin satıyordur?Fırsatçılık detected.
Admin üyelere bağ bağışlamışSataaarımmmm ?
Kullanıcıyı belirle göndereyim derdim ama gerçek manada çok lazımdı 1 tane 8gb flaş belleğim var başkada birşey yok ?Admin üyelere bağ bağışlamış
üyeleri dönüp 1 salkım üzüm vermemiş
PEHHHHH.
Kul hakkına girmiş gibi düşünüyorum ama 1 gün önceden ayirttim. Bim deki arakdasta jvc TV var her gün arayıp bilgi alışverişinde bulunuyor. Bir gün de onun kıyağı olsun dedim ve bunu yaptım inşallah kimsenin nazarina gelmez ?