Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,485
Olsada çekilişle dağıtsakBiz de onu diyoruz ya normali 300-400 kağıtken 229 a ne kadar dayanır sence bu ürün stokta ?
Olsada çekilişle dağıtsakBiz de onu diyoruz ya normali 300-400 kağıtken 229 a ne kadar dayanır sence bu ürün stokta ?
Diskin böyleyse takarsın
Biz de onu diyoruz ya normali 300-400 kağıtken 229 a ne kadar dayanır sence bu ürün stokta ?
sus duyan olmasın koşayım bari Laptopa takmak için.
bu devirde 150 gb yetmiyor.
İndirdiğim filmler laptopu doldurunca harici harddiske aktarıyorum yoruldum
Bugün hastane işim var çıkınca bakayım bulursam alırımOlsada çekilişle dağıtsak
EyvallahBugün hastane işim var çıkınca bakayım bulursam alırım
Olur kardeşim olur ama benim susup susmamamla değil fiyatıyla ilgili bitme konusu, bim zaten bangır bangır reklam yapıyorUmarım laptopta çalışır az önce baktım laptoptaki harddiske, attığın fotoya benziyor
Intanso içindeki aynıysa problem yok demekki laptopa olur
Biz de onu diyoruz ya normali 300-400 kağıtken 229 a ne kadar dayanır sence bu ürün stokta ?
Olsada çekilişle dağıtsak
En kuytu şubelere bile baktım.Tenha şubelere bir göz atmak lazım.
Bulamadığım ürünü aylar sonra gördüğüm yerler olmuştu.
Benim en sinir olduğum mağaza çalışanları, birkaç kez şikayet ettim bimeLetgo'da aradım birden fazla ilan çıktı.
200'e alan 300'e koymuş diski.
Bu ölücü tayfa engellenmedikçe bu tür manzaralar devam edecek maalesef.
Bir de mağaza çalışanlarının ürünleri alması var ki o konu tam kanser eden türden.
Bim çalışanı alamaz diye kuralmı var,sen ben orada çalışıyoruz lazım niye almayalımLetgo'da aradım birden fazla ilan çıktı.
200'e alan 300'e koymuş diski.
Bu ölücü tayfa engellenmedikçe bu tür manzaralar devam edecek maalesef.
Bir de mağaza çalışanlarının ürünleri alması var ki o konu tam kanser eden türden.
Bir ürün için 12 mağaza dolaşttım tenha yok bulamadım olan bana oldu 2 saatlik yürüdümTenha şubelere bir göz atmak lazım.
Bulamadığım ürünü aylar sonra gördüğüm yerler olmuştu.
İkimizde bim çalışanı niye almayalım?Benim en sinir olduğum mağaza çalışanları, birkaç kez şikayet ettim bime
Bim çalışanı alamaz diye kuralmı var,sen ben orada çalışıyoruz lazım niye almayalım
İkisi de para veriyor.
Kontenjan da haklısın.Hocam zaten şubeye gelen ürün sayısı belli.
Firma kendi personeline ayrı kontenjan ayırsın o zaman, şubedekini almak yerine o kontenjandan isteyen alsın.
Satılamayan da tekrar sürülsün piyasaya.
A101 ve BİM bu konuda fena halde başı çekiyorlar bence.
Migros oldu mu aynı manzarayı göremiyorum mesela, muhtemelen çalışanlarla ilgili bir kuralı var bu konuda.
Kontenjan da haklısın.
Migrosa katılmıyorum yaptığı despotluk müşteri para veriyor çalışan beleş almıyor ki?
Anlamadım ne demek istediğini ama mağaza çalışanları alamaz dediler bana müşteri hizmetlerinden, ha müşteri gibi gidersin başka şubeden alırsın o başka, bulamamana üzüldüm keşke dün gittiğinde alsaydınBim çalışanı alamaz diye kuralmı var,sen ben orada çalışıyoruz lazım niye almayalım
İkisi de para veriyor.
Bir ürün için 12 mağaza dolaşttım tenha yok bulamadım olan bana oldu 2 saatlik yürüdüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İkimizde bim çalışanı niye almayalım?