Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Doğru 3 5 lira falan olur bu rakamda ama bim bu hakkı vermişken hayatta vermem ben vade farkı ?Muhtemelen.
Vade farkı fazla olmuyor benim hatırladığım kadarıyla.
Doğru 3 5 lira falan olur bu rakamda ama bim bu hakkı vermişken hayatta vermem ben vade farkı ?Muhtemelen.
Doğru 3 5 lira falan olur bu rakamda ama bim bu hakkı vermişken hayatta vermem ben vade farkı ?
Ben onun farkına ne zaman vardım, Çarşamba günü aldım diye yazmaya gireyim dedim, ara ara bir türlü konuyu bulamadım, tesadüfen gezerken buldum, eline sağlık abi
Sekiz sayfaya gelmiş konu şimdi fark ettim ,konu yanlış yerde açılmış :
Kendi alanına taşındı
- Forumlar
- Kendin Yap DIY
- Elektronik
Ben onun farkına ne zaman vardım, Çarşamba günü aldım diye yazmaya gireyim dedim, ara ara bir türlü konuyu bulamadım, tesadüfen gezerken buldum, eline sağlık abi
Keşke haber verseydim, zırt pırt her şeye bildirim yapmak da garip geliyorMod olarak ben nasıl fark edemedim asıl ona gülüyorum.
Oluyor daha önce bakmıştım.kanun değiştıyse bilmem.Muhtemelen.
Sağol gerek yok koskoca broşürde Peşine 6 taksit yazmaktabime git söyle almışlar diye ben gerekirse slip atarım
Belki bundan olabilir daha önce aynı bimden 2 ay önce elektotinik ürün almıştım taksit yaptı.gıda olarak gösteriyosa taksit yapmaz.
Ayynen peşine 6 diyorDoğru 3 5 lira falan olur bu rakamda ama bim bu hakkı vermişken hayatta vermem ben vade farkı ?
Süpermiş gibi?Tamam,süper
Süpermiş gibi?Tamam,süper
Aa,disket çıkıp-takılan cins mi acaba sevgili özgür
Öyleymiş emmi, Technopat ve dh forumda arkadaşlar açıp bakmış, çıkabilir sistemliymiş.
Madem çıkıyor disket 4 soru takıldı kafamaÖyle gözüküyor ?
Madem çıkıyor disket 4 soru takıldı kafama
1.Intanso İçindeki disket ,GB"Sİ yetersiz laptopa takılıp 1TB windows olarak kullanılırmı?
2.Kullanılır derseniz,içi boş diskete nasıl format atılır
3.Intenso disk format atıp windows olursa,çıkardığım laptop diskin içindekileri nasıl geri yükleyim.
4.Kutu kırılmazsa başka disket takıp kullanılırmı?
Cevaplar için teşekkürler.
Sorular çok güzel ama bitti ürün bitti siz burada soruları sorarken, bu çok sıcak bir fırsat bazen soru sorulmaz alınıp geçilir bu öyle bir ürün. ?Oluyor daha önce bakmıştım.kanun değiştıyse bilmem.
Sağol gerek yok koskoca broşürde Peşine 6 taksit yazmakta
Belki bundan olabilir daha önce aynı bimden 2 ay önce elektotinik ürün almıştım taksit yaptı.
Bugünkiler aynı eleman değil taksiti yapan 2 eleman yoktu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayynen peşine 6 diyor
Süpermiş gibi?
Süpermiş gibi?
Madem çıkıyor disket 4 soru takıldı kafama
1.Intanso İçindeki disket ,GB"Sİ yetersiz laptopa takılıp 1TB windows olarak kullanılırmı?
2.Kullanılır derseniz,içi boş diskete nasıl format atılır
3.Intenso disk format atıp windows olursa,çıkardığım laptop diskin içindekileri nasıl geri yükleyim.
4.Kutu kırılmazsa başka disket takıp kullanılırmı?
Cevaplar için teşekkürler.
4. SATA kısmını anlamadım foto resim varmı?1) Evet.
2) Rufus veya Windows 7 USB/DVD Download Tool ile.
3)Laptoptaki diski de intenso'nun kutusuna takacaksınız. Diskin sata portuna sahip olması ve 0,5 amper üstü çekmemesi yeterli. Çekerse eğer 2 USB ucu olan Y kabloya ihtiyacınız olabilir. (Gerekli amperi verebilmeniz için.)
4)Evet, SATA olması ve enerji ihtiyacını karşılayabilmenzi yeterli.
Diskin böyleyse takarsın4. SATA kısmını anlamadım foto resim varmı?
SATA derken nasıl bir şey,laptoplar aynı SATA kullanmıyor mu?
Nasıl bitti yaw daha dün gittim,laptop içine olursa alayım bari.Sorular çok güzel ama bitti ürün bitti siz burada soruları sorarken, bu çok sıcak bir fırsat bazen soru sorulmaz alınıp geçilir bu öyle bir ürün. ?
Biz de onu diyoruz ya normali 300-400 kağıtken 229 a ne kadar dayanır sence bu ürün stokta ?Nasıl bitti yaw daha dün gittim,laptop içine olursa alayım bari.
Normal 1TB laptop diski 300 "den başlıyor.
sus duyan olmasın koşayım bari Laptopa takmak için.Biz de onu diyoruz ya normali 300-400 kağıtken 229 a ne kadar dayanır sence bu ürün stokta ?