T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Adana yanıyor diyorlar bu sıcakta çekilmez Başkanaksine redline bölgesinde geziniyorum.!
Adana yanıyor diyorlar bu sıcakta çekilmez Başkanaksine redline bölgesinde geziniyorum.!
Vallahi şartlar benide zorluyor ama aile, iş, sağlık sorunları maalesef beni bu hale getirdi.Adana yanıyor diyorlar bu sıcakta çekilmez Başkan
Herşeyin başı sağlık Başkan dikkat et kendine.Vallahi şartlar benide zorluyor ama aile, iş, sağlık sorunları maalesef beni bu hale getirdi.
Aldığım takviyeler olmasa inan şimdiye çöküşü yaşamıştım
Tamam. Koşullarını biliyoruz, her zaman dinlenme fırsatın olmadığını da biliyoruz. O yüzden hep bir ağızdan söylüyoruz. Her dinlenme fırsatını kullanmak zorundasın BAŞKAN.Herşeyin başı sağlık Başkan dikkat et kendine.
Çok fazla mesaiye kalıyor günün yarısı iş yerinde geçiyor spor yap eve koştur oraya buraya koştur şimdi idare eder bi yere kadar bu sistemin değişmesi gerekli hep bu şekil gitmez.Tamam. Koşullarını biliyoruz, her zaman dinlenme fırsatın olmadığını da biliyoruz. O yüzden hep bir ağızdan söylüyoruz. Her dinlenme fırsatını kullanmak zorundasın BAŞKAN.
Biraz fazla karışık bir cümle olacak ama, senin yatman SADECE SENİN YATMAN anlamına gelmeyecek.
Kayın babanın durumu netleşene kadar koşuşturma devam edecek.Çok fazla mesaiye kalıyor günün yarısı iş yerinde geçiyor spor yap eve koştur oraya buraya koştur şimdi idare eder bi yere kadar bu sistemin değişmesi gerekli hep bu şekil gitmez.
Süt ürünleri için deri altında su tuttuğu söyleniyor.Olay kas içindeki su tutu değil. Deri altında yağ dokusu içinde yer alan fazladan su miktarı.
Zaten deri kalitesini bozadan bu.
kasın büyüyebilmesi için zaten hücre içine su çekebilmesi gerekir.
Fazla tüketim yapılması durumunda evet yapıyor. Deneyerek gözlemledim.Süt ürünleri için deri altında su tuttuğu söyleniyor.
Benzer durumu fazla şeker tüketimindede yaşıyorum.Süt ürünleri için deri altında su tuttuğu söyleniyor.