İlk bulaşık makinesi tavsiyesi ve tesisat önerisi [Vestel BM 5302 X alındı]

WhatsApp-Gorsel-2023-04-19-saat-10.23.40.jpg

tüm ihtişamıyla ilk bulaşık makinemiz karşımızda

Güle güle kullanın. Tesisat v.s. işi bayağı kolay oldu sanırım.
Çamaşır makinesini çıkartırken tereddüt ettiler biraz kırarsak bize kalır ihale diye onun dışında hemen bağladılar

hocalarım bir aptallık edip plastik sepeti makineye attım kurulama esnasında yaptığım hatayı fark edip çıkardım hemen bir sıkıntı olmaz değil mi ? 65 dereceye ayarlıydı program

hocalarım bir aptallık edip plastik sepeti makineye attım kurulama esnasında yaptığım hatayı fark edip çıkardım hemen bir sıkıntı olmaz değil mi ? 65 dereceye ayarlıydı program
Estağfurullah. Plastik sepet derken? Görseli var mı?

Hocam şey kaşık çatal koyduğumuz küçük sepet gibi bir şeydi
Kesinlikle birşey olmaz. Zaten tahta kaşıklarınız ya da plastik kaplı bulaşıklarınızı yıkamayacak mısınız makinada? Şekil bozukluğu v.s. oldu mu sepette.

Kesinlikle birşey olmaz. Zaten tahta kaşıklarınız ya da plastik kaplı bulaşıklarınızı yıkamayacak mısınız makinada? Şekil bozukluğu v.s. oldu mu sepette.
Bir şey olmadı ama koku yaptı biraz sanırım kötü yerleştirdik bulaşıkları bazı bardaklarda buğu vardı ama genel anlamıyla fena değil 50 dk 65 derecede çalıştı

Bir şey olmadı ama koku yaptı biraz sanırım kötü yerleştirdik bulaşıkları bazı bardaklarda buğu vardı ama genel anlamıyla fena değil 50 dk 65 derecede çalıştı
İlk çalıştırmada bir kez boş çalıştırdınız mı?

Geri
Üst Alt