slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
O yüzden ilk çalıştırma sayılır, birkaç kullanımda koku devam edebilir. Zamanla düzelir. Problem değil.hocam servis 5 dk falan çalıştırmıştı onun dışında çalıştırmadık boşta falan
O yüzden ilk çalıştırma sayılır, birkaç kullanımda koku devam edebilir. Zamanla düzelir. Problem değil.hocam servis 5 dk falan çalıştırmıştı onun dışında çalıştırmadık boşta falan
yıkamanın kısa sürüp durulamanın daha uzun sürmesi normal midir ? çünkü yıkamayı kısa kesti durulama daha uzun sürdü. fazla soruyorum kusura bakmayınO yüzden ilk çalıştırma sayılır, birkaç kullanımda koku devam edebilir. Zamanla düzelir. Problem değil.
Muhtemelen seçilen program ile alakalıdır. Çok fazla Super programını kullanmadığım için o süreyi bilemiyorum. Bizde normalde eko modu kullanılır.yıkamanın kısa sürüp durulamanın daha uzun sürmesi normal midir ? çünkü yıkamayı kısa kesti durulama daha uzun sürdü. fazla soruyorum kusura bakmayın
Hayırlı olsun güle güle kullanın.tamamdır zamanla öğreneceğiz zaten hepinize teşekkürler yardımlarınız için
Bir şey olmadı ama koku yaptı biraz sanırım kötü yerleştirdik bulaşıkları bazı bardaklarda buğu vardı ama genel anlamıyla fena değil 50 dk 65 derecede çalıştı
tamam değiştirmiyorum makineyi
finish quantum kullandım içinde parlatıcı var mı onun ? limonlu finish parlatıcı döktüm ayrıettenBuğu olması parlatıcı ile alakalı diye biliyorum. Ben parlatıcı kullanmıyorum. Hepsi bir arada tablet kullanıyorum. Bizdeki makinede de olmuştu, servise sordum. Parlatıcı gözüne mutlaka parlatıcı koyun demişti. Ben koymuyorum, fazla geliyor gibi geliyor. Bitince kapağını açıp 15 dk bekleyin zaten o buğu gidiyor. Makineye kalitesiz plastikten olan eşyaları koymamaya dikkat edin.
finish quantum kullandım içinde parlatıcı var mı onun ? limonlu finish parlatıcı döktüm ayrıetten
Parlatıcı kısmına koydum zaten taşana kadar doldurdum ama ben biter bitmez açtım hiç beklememiştim içi çok sıcaktı buğulanma yoğun buhardan olmuştur diye düşünüyorumDeterjanın üstünde yazar hepsi bir arada diye. Parlatıcıyı da parlatıcı gözüne koyup ayarını yapmanız lazım. İçine dökmeyin.
Biter bitmez değil de 1-2 dakika sonra açın. Tekrar olacağını sanmıyorum. Sonuçta kurutma modunda içerisi ısınıyor, birden dışarıdaki soğuk havayla karşılaşınca bence normal.Parlatıcı kısmına koydum zaten taşana kadar doldurdum ama ben biter bitmez açtım hiç beklememiştim içi çok sıcaktı buğulanma yoğun buhardan olmuştur diye düşünüyorum
Parlatıcı kısmına koydum zaten taşana kadar doldurdum ama ben biter bitmez açtım hiç beklememiştim içi çok sıcaktı buğulanma yoğun buhardan olmuştur diye düşünüyorum
makinede parlatıcı ayarlama vs. göremedim otomatik sanırsam su lekesi göremedim bardakların tamamına yakını güzel yıkanmıştı çok az ıslaklık vardı deneme için zaten biraz dağınık dizmiştim çaydanlık neredeyse suyu hiç almamış gibiydi orası ilginçBulaşıklarda su lekeleri ya da su varsa parlatıcı ayarı düşüktür. Bir havlu kağıt ile içini silin, kağıtta parlatıcının rengi varsa ayar yüksektir.
makinede parlatıcı ayarlama vs. göremedim otomatik sanırsam su lekesi göremedim bardakların tamamına yakını güzel yıkanmıştı çok az ıslaklık vardı deneme için zaten biraz dağınık dizmiştim çaydanlık neredeyse suyu hiç almamış gibiydi orası ilginç
neyse bazı attığım tabak çanaklar eskiydi onları çamaşır suyuyla 100 derecede yıkasan bile beyazlamaz parlamaz onları ayrı tutuyorum