teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Doğru karartamam değiştirmiyorum makineyi
Doğru karartamam değiştirmiyorum makineyi
Güle güle kullanın. Tesisat v.s. işi bayağı kolay oldu sanırım.
tüm ihtişamıyla ilk bulaşık makinemiz karşımızda
Çamaşır makinesini çıkartırken tereddüt ettiler biraz kırarsak bize kalır ihale diye onun dışında hemen bağladılarGüle güle kullanın. Tesisat v.s. işi bayağı kolay oldu sanırım.
Kurulum için gelen servis mi halletti onu da?Çamaşır makinesini çıkartırken tereddüt ettiler biraz kırarsak bize kalır ihale diye onun dışında hemen bağladılar
Hayır hocam bizim tanıdık tesisatçı yapacakKurulum için gelen servis mi halletti onu da?
Anladım. Yani çamaşır makinasını çıkarmışlarken yerine montajını yapıverdiler mi diye merak ettim. Tabii ki zorunlu değiller ama...Hayır hocam bizim tanıdık tesisatçı yapacak
Estağfurullah. Plastik sepet derken? Görseli var mı?hocalarım bir aptallık edip plastik sepeti makineye attım kurulama esnasında yaptığım hatayı fark edip çıkardım hemen bir sıkıntı olmaz değil mi ? 65 dereceye ayarlıydı program
Hocam şey kaşık çatal koyduğumuz küçük sepet gibi bir şeydiEstağfurullah. Plastik sepet derken? Görseli var mı?
Kesinlikle birşey olmaz. Zaten tahta kaşıklarınız ya da plastik kaplı bulaşıklarınızı yıkamayacak mısınız makinada? Şekil bozukluğu v.s. oldu mu sepette.Hocam şey kaşık çatal koyduğumuz küçük sepet gibi bir şeydi
Bir şey olmadı ama koku yaptı biraz sanırım kötü yerleştirdik bulaşıkları bazı bardaklarda buğu vardı ama genel anlamıyla fena değil 50 dk 65 derecede çalıştıKesinlikle birşey olmaz. Zaten tahta kaşıklarınız ya da plastik kaplı bulaşıklarınızı yıkamayacak mısınız makinada? Şekil bozukluğu v.s. oldu mu sepette.
İlk çalıştırmada bir kez boş çalıştırdınız mı?Bir şey olmadı ama koku yaptı biraz sanırım kötü yerleştirdik bulaşıkları bazı bardaklarda buğu vardı ama genel anlamıyla fena değil 50 dk 65 derecede çalıştı
hocam servis 5 dk falan çalıştırmıştı onun dışında çalıştırmadık boşta falanİlk çalıştırmada bir kez boş çalıştırdınız mı?