İlk bulaşık makinesi tavsiyesi ve tesisat önerisi [Vestel BM 5302 X alındı]

F Çevrimdışı

Falconpolat

Aktif Üye
13 Haz 2020
145
26
Hocalarım vesteldeki ek garanti, güvence diye geçiyormuş sadece onarım varken onun kapsamında iade değişim yokmuş

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocalarım vesteldeki ek garanti, güvence diye geçiyormuş sadece onarım varken onun kapsamında iade değişim yokmuş
Normal koşullarda garanti prosedürlerinin açıklaması aşağıdaki linkte;

Buradaki bilgilere göre Vestel Bayilerinden alınmayan ve "Avantajlı Hizmet Belgesi" bulunmayan tüm ürünlerde garanti süresi 2 yıl. Bu belge varsa 3 yıl oluyor.

Ek garanti bilgisine bende ulaşamadım. Ancak ek güvence ve bakım hizmetleri ile ilgili detaylı bilgide aşağıdaki linkte;

Burada da ek güvence kapsamında değişim iade olmadığı belirtiliyor.

F Çevrimdışı

Falconpolat

Aktif Üye
13 Haz 2020
145
26
Hocam mediamarkt sitesinde 3 yıl diyor garanti bu vestel yan ürünü de değil doğrudan vestel yani

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Ek garanti süresinde arızalı ürünü tamir edilemediğini varsayıyorum ne olacak mış.!
yapamadık kusura bakmayın mı diyemeyeceklerine göre paşa paşa değişim yapmak zorundalar.

F Çevrimdışı

Falconpolat

Aktif Üye
13 Haz 2020
145
26
Ek Güvence uygulaması, Ek Güvence süresi boyunca tüketiciye yalnızca onarım hakkı verir, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’da sayılan iade-değişim-indirim vb. diğer seçimlik haklar kapsam dışıdır.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ek Güvence uygulaması, Ek Güvence süresi boyunca tüketiciye yalnızca onarım hakkı verir, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’da sayılan iade-değişim-indirim vb. diğer seçimlik haklar kapsam dışıdır.

O kısmı zaten paylaşmıştık. Sota Sota Başkanın bahsettiği konu seçimlik haktan ziyade, çözüm üretilememesi halinde değiştirmiyorum diyemeyecekleridir. Dikkat ettiyseniz kanunun seçimlik hakları kapsam dışıdır ibaresi kullanmışlar. Ama biliyorsunuz kendilerinden teyit almak daha sağlıklı olur. Dilerseniz görüşüp benzeri bir senaryoyu sorun.

Geri
Üst Alt