İlk bulaşık makinesi tavsiyesi ve tesisat önerisi [Vestel BM 5302 X alındı]

Çok ekstrem bir durum olmazsa bugün yarın Bm 5302 X alacağım arkadaşlar.
Bende BM502 kullanıyorum temizliği çok iyi yapıyor.
Sadece sirkülasyonu pompasindan rahatsızım ara ara ses yapiyor. Bunun içinde servisi çağırıp sorunsuz çalışan makinayı ellettirmek istemiyorum.

Bende BM502 kullanıyorum temizliği çok iyi yapıyor.
Sadece sirkülasyonu pompasindan rahatsızım ara ara ses yapiyor. Bunun içinde servisi çağırıp sorunsuz çalışan makinayı ellettirmek istemiyorum.
Ses anırmadığı sürece sorun değil bizim için

Yakındaki bayiyi aradım 9800 tl fiyat biçti sanırım mediamarkttan alacağım

Hocalarım vesteldeki ek garanti, güvence diye geçiyormuş sadece onarım varken onun kapsamında iade değişim yokmuş

Hocalarım vesteldeki ek garanti, güvence diye geçiyormuş sadece onarım varken onun kapsamında iade değişim yokmuş
Normal koşullarda garanti prosedürlerinin açıklaması aşağıdaki linkte;

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Buradaki bilgilere göre Vestel Bayilerinden alınmayan ve "Avantajlı Hizmet Belgesi" bulunmayan tüm ürünlerde garanti süresi 2 yıl. Bu belge varsa 3 yıl oluyor.

Ek garanti bilgisine bende ulaşamadım. Ancak ek güvence ve bakım hizmetleri ile ilgili detaylı bilgide aşağıdaki linkte;

Burada da ek güvence kapsamında değişim iade olmadığı belirtiliyor.

Hocam mediamarkt sitesinde 3 yıl diyor garanti bu vestel yan ürünü de değil doğrudan vestel yani

Hocam mediamarkt sitesinde 3 yıl diyor garanti bu vestel yan ürünü de değil doğrudan vestel yani
Onu mediamarkt' la direkt görüşmekte fayda var. Belki Vestel Yetkili Bayii olarak işlem yapabiliyorlardır. O konuda ne bilgim yok.

Ek garanti süresinde arızalı ürünü tamir edilemediğini varsayıyorum ne olacak mış.!
yapamadık kusura bakmayın mı diyemeyeceklerine göre paşa paşa değişim yapmak zorundalar.

Ek Güvence uygulaması, Ek Güvence süresi boyunca tüketiciye yalnızca onarım hakkı verir, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’da sayılan iade-değişim-indirim vb. diğer seçimlik haklar kapsam dışıdır.

Ek Güvence uygulaması, Ek Güvence süresi boyunca tüketiciye yalnızca onarım hakkı verir, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’da sayılan iade-değişim-indirim vb. diğer seçimlik haklar kapsam dışıdır.

O kısmı zaten paylaşmıştık. @Sota Başkanın bahsettiği konu seçimlik haktan ziyade, çözüm üretilememesi halinde değiştirmiyorum diyemeyecekleridir. Dikkat ettiyseniz kanunun seçimlik hakları kapsam dışıdır ibaresi kullanmışlar. Ama biliyorsunuz kendilerinden teyit almak daha sağlıklı olur. Dilerseniz görüşüp benzeri bir senaryoyu sorun.

8.169,05 TL liraya mediamarkttan BM 5302 X aldım arkadaşlar ilk alışverişim olduğu için 500 lira kadar indirim yaptılar

Geri
Üst Alt