Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,450
Hayırlı olsun. Kullandıkça cihazla ilgili tecrübelerinizi aktarırsanız seviniriz.8.169,05 TL liraya mediamarkttan BM 5302 X aldım arkadaşlar ilk alışverişim olduğu için 500 lira kadar indirim yaptılar
Hayırlı olsun. Kullandıkça cihazla ilgili tecrübelerinizi aktarırsanız seviniriz.8.169,05 TL liraya mediamarkttan BM 5302 X aldım arkadaşlar ilk alışverişim olduğu için 500 lira kadar indirim yaptılar
Bu kısmı Sota Başkan' a soralım.Hocalarım bir de tablet olarak ne önerirsiniz ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu iyidir herhalde
Çamaşır makinasında bir sorun, problem var mı?
makine geldi arkadaşlar yarın sabaha kurulum yapılacak. herhalde sırada çamaşır makinesi var o da eskilerin efsanesi arçelik full automatic 2300 modeli.
Kurutmalı makine almaya değer mi sizce güzel mi ?
Yok ama tasarruf açısından ondan da kurtulsak diye düşünüyorum hazır fiyatlar böyleykenÇamaşır makinasında bir sorun, problem var mı?
Açıkçası sağlamlık açısından şahsen değiştirmenizi tavsiye etmem. Ama tabii ki tercih sizin.Yok ama tasarruf açısından ondan da kurtulsak diye düşünüyorum hazır fiyatlar böyleyken
Çamaşır makinasına en büyük tüketim kalemi ısıtıcısıdır.Yok ama tasarruf açısından ondan da kurtulsak diye düşünüyorum hazır fiyatlar böyleyken
makine geldi arkadaşlar yarın sabaha kurulum yapılacak. herhalde sırada çamaşır makinesi var o da eskilerin efsanesi arçelik full automatic 2300 modeli.
Kurutmalı makine almaya değer mi sizce güzel mi ?
Hocam elektrik çok önemli değil zaten haftada 2 sefer anca çalışıyor makina su tüketiminden bahsetmiştim aslında su faturası elektriği geçecek az kaldıÇamaşır makinasına en büyük tüketim kalemi ısıtıcısıdır.
Motor farkı total tüketimi çok etkilemez.
Yeni makinaya vereceğiz parayı, elektrik faturası üzerinden amorti olması imkansız
Yeni nesil makinalardaki su tüketimi azaldıkça çamaşırlardaki yıpranma artıyor. Bir taraftan kazanıyoruz derken diğer taraftan sıkıntı olmasın. (Her zaman söylediğim gibi tercih sizin. Geçtiğimiz günlerde eski makinaların dayanıklılığından bahsetmiştik. Ona binaen söylüyorum.)Hocam elektrik çok önemli değil zaten haftada 2 sefer anca çalışıyor makina su tüketiminden bahsetmiştim aslında