Hoover 14102 D3-S çamaşır makinesi kurulumundan itibaren su kaçırıyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
süreçler uzun olduğu için firmalar çoğu müşteri uğraşmak istemediği için thh,ye gitmediğinden firmalar iade taleplerini kabul etmiyorlar HB çok uyanık firma karar tüketici lehine çıkarsa gönder ürünü paranı iade edelim diyor sırf tüketici onları icraya vermesin icra yolu ile almasın iadesini diye konu thh,ye giderse en yüksek ticari nakit avans faizi ile ürün bedelinin satıcı tarafından ödenmesini talep edin lehinize çıkarsa karar firma ile anlaşmayın icra yolu ile tahsil edin hatta avukata verini avukat icra başlatsın avukat ücretinide ödesin hb
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

youtube yükle forumda link paylaş öyle video ekleyebilirsin
Aslında sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı olayı anlattı,ne yapılmalı ,yolunu da anlattı ,malum dernek başkanı bu konuda :ok

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
süreçler uzun olduğu için firmalar çoğu müşteri uğraşmak istemediği için thh,ye gitmediğinden firmalar iade taleplerini kabul etmiyorlar HB çok uyanık firma karar tüketici lehine çıkarsa gönder ürünü paranı iade edelim diyor sırf tüketici onları icraya vermesin icra yolu ile almasın iadesini diye konu thh,ye giderse en yüksek ticari nakit avans faizi ile ürün bedelinin satıcı tarafından ödenmesini talep edin lehinize çıkarsa karar firma ile anlaşmayın icra yolu ile tahsil edin hatta avukata verini avukat icra başlatsın avukat ücretinide ödesin hb
İnşALLAH THH falan gitmeden hallolur ama sonuna kadarda gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı bakalım Yarın bakalım servis gelsin götürsünde. Sayın denysmih6: az önce dediğiniz gibi makine sadece su boşaltıyor çamaşırda su kalıpta sıkmaya geçince su boşaltıyor altından. Artık tamburdamı contalardamı bilmiyorum.

Aslında sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı olayı anlattı,ne yapılmalı ,yolunu da anlattı ,malum dernek başkanı bu konuda :ok
İş THH kalırsa zaten Adem bey dilekçe konusunda yardımcı olacak ALLAH razı olsun ondanda.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Hepsi burada değişim için müracata vermiş olduğu cevap.
Merhaba Vedat Bey, Satın aldığınız ürün kurulum gerektirmiyorsa ürün iadesi için kargo hasar tespit tutanağı, kurulum gerektiriyorsa yetkili servis tarafından kurulum esnasında düzenlenecek yetkili servis raporu gereklidir. Kurulum gerektiren ürünlerde ürün ve ambalajının hasarlı olduğu durumlarda her iki belgeyle birlikte işlem yapılabilir. Tutanağınız varsa; 795516228 numaralı siparişinizdeki Hoover HL14102 D3-S A+++ 10 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi ürününüz için web sitemizde “Hesabım - Siparişlerim - Kolay İade - Ürün Hasarlı Geldi, Tutanak ve Servis Raporu Var” adımlarını izleyerek başvuru yapmanızı rica ederiz. Başvurunuzun ardından verilecek kodla ürünü 7 iş günü içerisinde [İadeKargoFirması] ile bize gönderebilirsiniz. Ürününüz bize ulaştıktan sonra 2 iş günü içerisinde incelenecek ve işlemleriniz sonuçlandırılacaktır. Süreci web sitemizde "Hesabım - Kolay İade - Başvuru Takibi” adımlarını izleyerek takip edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Adem Helvacı Adem Helvacı,

@denysmih6,

Hepsi burada ile şimdi telefon ile görüştüm bana verdikleri cevap Hoover firması ile sorunu çözeceksiniz diyorlar. Malesef Hepsi burada yardımcı olmayacak.

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Değerli Forum Sakinleri;

Sizden rica ediyorum, lütfen birlik ve bütünlüğümüzü gösterelim.

Bir forumdaşımızın derdi bizim de derdimiz olmalıdır.

Lütfen acil ve hızlı şekilde aşağıdaki Tweete destek verelim.

Bu markaların, Sahtekar satıcıların, Sahtekarlara sahip çıkan satış kanallarının karşısında dimdik ayakta durmalıyız.

Bu gün Vedatank Vedatank dostumuzun başına gelen yarın sizin de başınıza gelmesin diye mücadele ediyoruz.

Sota Sota
Umut Barış Umut Barış
teraspy teraspy
BlackB BlackB
BlackSea BlackSea
F fikoloji
TEKNOwest TEKNOWEST
Domestos Domestos
ramchomania ramchomania
By_Trol By_Trol
sanko86 sanko86
A Alperentoy
Horizon707 Horizon707
A ataseven
Erinç Erinç
albanez albanez
M mesutank

Ve bütün forum ailesinden tweet altına yorum, beğeni ve mümkünse retweet desteğinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Değerli Forum Sakinleri;

Bu markaların, Sahtekar satıcıların, Sahtekarlara sahip çıkan satış kanallarının karşısında dimdik ayakta durmalıyız.

Bu gün M mesutank dostumuzun başına gelen yarın sizin de başınıza gelmesin diye mücadele ediyoruz.

Sota Sota
Umut Barış Umut Barış
teraspy teraspy
BlackB BlackB
BlackSea BlackSea
F fikoloji
TEKNOwest TEKNOWEST
Domestos Domestos
ramchomania ramchomania
By_Trol By_Trol
sanko86 sanko86
A Alperentoy
Horizon707 Horizon707
A ataseven
Erinç Erinç
albanez albanez

Ve bütün forum ailesinden tweet altına yorum, beğeni ve mümkünse retweet desteğinizi bekliyorum.

Ben Arçelik ile sorunumu linkedine yazarak bile tam çözemedim ama , bu tarz profesyonel hesaplarda müşteri deneyimi başlığı ile şikayetlerinizi uygun bir uslüpla dile getirilmeli. Benim basit su pompası şikayetim üst yönetimde toplantı konusu dahi oldu çünkü. Bu arada HepsiBurada alınan ürünleri teslim etmede büyük sıkıntı gene yaşıyabilir. Geçen yıl stokta olmayan ürünleri satarak insanları madur etti. Olası gecikmleri önlemek için şimdiden verdiğiniz şiparişleri satıcısına ulaşarak vb. şekilde takip edin. Zira 5 AY BEKLEYEBİLİRSİNİZ

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Değerli Forum Sakinleri;

Bu gün M mesutank dostumuzun başına gelen yarın sizin de başınıza gelmesin diye mücadele ediyoruz.

Sota Sota
Umut Barış Umut Barış
teraspy teraspy
BlackB BlackB
BlackSea BlackSea
F fikoloji
TEKNOwest TEKNOWEST
Domestos Domestos
ramchomania ramchomania
By_Trol By_Trol
sanko86 sanko86
A Alperentoy
Horizon707 Horizon707
A ataseven
Erinç Erinç
albanez albanez

sabah sabah uyanamamışın Adem Helvacı Adem Helvacı hocam Vedatank Vedatank değilmiydi

Moderatör tarafında düzenlendi:
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
ürün ayıplı ürün ürünü satan hb ver thh'ye muhatap hb tamir ettirmek isterseniz eğer
o zaman hoover sizin muhatabınız olur hakem heyeti çözer bu işi şu hepsiburadadan alışverişi herkes bıraksın boykot edelim

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Değerli Forum Sakinleri;

Bu gün Vedatank Vedatank dostumuzun başına gelen yarın sizin de başınıza gelmesin diye mücadele ediyoruz.

Sota Sota
Umut Barış Umut Barış
teraspy teraspy
BlackB BlackB
BlackSea BlackSea
F fikoloji
TEKNOwest TEKNOWEST
Domestos Domestos
ramchomania ramchomania
By_Trol By_Trol
sanko86 sanko86
A Alperentoy
Horizon707 Horizon707
A ataseven
Erinç Erinç
albanez albanez
M mesutank

Sayın Adem Helvacı bey sizden ALLAH razı olsun benim tweet olmadığından destek veremiyorum. İlgi ve alakanız için siz ve de bütün forumdaşlarımızdan ALLAH razı olsun bütün arkadaşlarım beni destekledikleri için Haklarını helal etsinler.

ürün ayıplı ürün ürünü satan hb ver thh'ye muhatap hb tamir ettirmek isterseniz eğer
o zaman hoover sizin muhatabınız olur hakem heyeti çözer bu işi şu hepsiburadadan alışverişi herkes bıraksın boykot edelim

Sayın denysmih6: ALLAH razı olsun vermiş olduğunuz destek için.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

HB hami konumunda şu an. Aslında aracı kurum. Fatura kesen kim ise yasal olarak muhatap olan da o dur. HB o nedenle aradan çekilmenin kolay yoluna kaçıyor.

THH ile iş çözülür onda zaten sorun yok, Asıl sorun süre. İş THH ye kalırsa 3-6 ay arası sürüyor sıra gelmesi.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
HB hami konumunda şu an. Aslında aracı kurum. Fatura kesen kim ise yasal olarak muhatap olan da o dur. HB o nedenle aradan çekilmenin kolay yoluna kaçıyor.

THH ile iş çözülür onda zaten sorun yok, Asıl sorun süre. İş THH ye kalırsa 3-6 ay arası sürüyor sıra gelmesi.
Sayın Adem Helvacı bey bende THH olmadan sorun çözülsün diye düşünüyorum. İnşALLAH sizlerin desteği ile sorunum çözülür.

Sayın Adem Helvacı bey bende THH olmadan sorun çözülsün diye düşünüyorum. İnşALLAH sizlerin desteği ile sorunum çözülür.
Adem bey bu gün servisten gelerek makineyi tamir için götürdüler vermesem bu seferde servise vermedin diye uğraştırırlar diye vermek zorunda kaldım. Hoover artık firmaya telefon ile ulaşamıyorum. Hafta içi sizi aramamız için mesaj bırakın diyor.

Geri
Üst Alt