Hoover 14102 D3-S çamaşır makinesi kurulumundan itibaren su kaçırıyor.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Değerli forumdaşlar. Kazanı delik olan makine değiştirilerek sıfır yeni makine getirilerek.Yukarıda modeli yazılı olan çamaşır makinesi gelip kurulumu yapılmış olması tam 1 yıl oldu. Makinenin alt ayak bölgesinde paslanma başlamış. 25/12/2021 Yani bugün Hoover ithalatçı firmaya yazı ile bildiri mahiyetinde yazı yazdım. 3 yıl garantisi olan bir cihazda böyle paslanmalardan dolayı şikayet olması durumunda benim ne gibi bir yol izlemem gerekli bana yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla.

20211225_171307.jpg

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
Değerli forumdaşlar. Kazanı delik olan makine değiştirilerek sıfır yeni makine getirilerek.Yukarıda modeli yazılı olan çamaşır makinesi gelip kurulumu yapılmış olması tam 1 yıl oldu. Makinenin alt ayak bölgesinde paslanma başlamış. 25/12/2021 Yani bugün Hoover ithalatçı firmaya yazı ile bildiri mahiyetinde yazı yazdım. 3 yıl garantisi olan bir cihazda böyle paslanmalardan dolayı şikayet olması durumunda benim ne gibi bir yol izlemem gerekli bana yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla.

20211225_171307.jpg
Önce servisi çağırın bence, olay kayda alınsın.
Makine banyoda mı?
Bir de makinenin su musluğunu kısın biraz, deterjan haznesinden kaçırma yapıyor olabilir.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Önce servisi çağırın bence, olay kayda alınsın.
Makine banyoda mı?
Bir de makinenin su musluğunu kısın biraz, deterjan haznesinden kaçırma yapıyor olabilir.
Makine banyoda su musluğunu kıstım. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim paslanmayı gidermek için her hangi bir madde varmı acaba.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Makina banyoda buhar rutubet kaynaklı k.hatası derler Makinanın uzun ömürlü olması için banyodan çıkarın..
Banyoda kurulu olan makinaların ömrü kısa oluyor..

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
Makine banyoda su musluğunu kıstım. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim paslanmayı gidermek için her hangi bir madde varmı acaba.
WD40 sıkabilirsiniz paslı yere.
Banyoda olduğu için normal diyip geçmeye çalışacaklardır.
Banyolar genelde nemli olur, makine içine kadar buhar girer.
Evde bir yere alabiliyorsanız alın makineyi.
O paslanmalar, boya atmalar anormal de olsa banyoda olduğu müddetçe nem de buna sebep olacaktır.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Zımpara ile paslı yüzeydeki pası temizleyin sprey boya ile boyayın makinayı banyoda tutmayın kuru temiz hava sirkilasyonu olan bir yere kurulum yapın banyoda makina çürür zamanla kartı arıza yapar...

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Sayın Batur

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Destek talebiniz doğrultusunda aşağıdaki talep açılmıştır:

Talep numarası: 09282679

Oluşturulma tarihi: 25/12/2021

Konu:

Açıklama: 05/11/2020 Tarihinde almış olduğum 10/12/2020 taihinde kazanı delik olduğu için değiştirilmiş olan HL 14102 D3-S model 3100 6970 2036 0015 kodu olan çamaşır makinesi alt ayak bölgesi ek yerlerinden paslanmaya başlamıştır gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla.

Not: İlgilenilmemesi halinde gerekli yerlerden hakkımı arayacağımı üzülerek belirtiyorum.

Yukarıda ki yazıyı Hoover ithalatçı firmaya yazdım bakalım. Pazartesi ararlar sanırım. Anladığım kadarı ile banyoda nemli ortam olduğu için kullanıcı hatası derler diye anladım siz sayın forumdaşlarım vermiş olduğunuz bilgiler ışığında. Saygılarımla.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
Sayın Batur

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Destek talebiniz doğrultusunda aşağıdaki talep açılmıştır:

Talep numarası: 09282679

Oluşturulma tarihi: 25/12/2021

Konu:

Açıklama: 05/11/2020 Tarihinde almış olduğum 10/12/2020 taihinde kazanı delik olduğu için değiştirilmiş olan HL 14102 D3-S model 3100 6970 2036 0015 kodu olan çamaşır makinesi alt ayak bölgesi ek yerlerinden paslanmaya başlamıştır gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla.

Not: İlgilenilmemesi halinde gerekli yerlerden hakkımı arayacağımı üzülerek belirtiyorum.

Yukarıda ki yazıyı Hoover ithalatçı firmaya yazdım bakalım. Pazartesi ararlar sanırım. Anladığım kadarı ile banyoda nemli ortam olduğu için kullanıcı hatası derler diye anladım siz sayın forumdaşlarım vermiş olduğunuz bilgiler ışığında. Saygılarımla.
Aslında kullanıcı hatası demelik bir durum değil bence.
Banyoya kurarken iyi, paslanınca kullanıcı hatası olmamalı.
Üretici buna hata diyorsa, banyoya kuramayız demesini de bilmeli.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
orjinal alman bosch çamaşır makinası bile banyoda 5-6 yılda paslandı zımpara ile temizleyip sprey boya ile boyamıştım.yer olmadığı için banyoda kullanmaya devam etmiştim.

Geri
Üst Alt