Değerli forumdaşlarım saygı değer forum yöneticileri. 06/11/2020 tarihinde Hoover 14102 D3-S çamaşır makinesi almıştım. Makinede üretim hatası kazan çatlak imiş servis onaylı. Makine arızalı çıktığı için 10/12/2020 tarihinde Hoover firması tarafından ambalajlı olarak yenisi ile değiştirilmişti. Makine kurulduğu günden bu yana zaman zaman sıkma konumuna geçtiğinde vuruntulu bir ses yapıyordu. Makineyi ön tarafa çektiğimde arka sökülebilir olan kapakta hafifçe dışarıya doğru şişme olduğunu fark ettim ve kapağı söktüm. Kapak kazan kasnağına çok yakın olduğundan kazan kasnağının bağlantı civata'sı çamaşırı sıkmaya geçtiği zaman kazan sallanma yaptığından kapağa vurarak deformasyona uğratmış. Bu makinede dolayısı ile fabrikasyon bir hata olduğunu düşünüyorum. Bu gün kapağı sökerek çamaşır yıkadık vuruntu çarpıntı olmadı ses seda kesildi. Değerli forumdaşlar ve yöneticiler ayrıca Sayın
Adem Helvacı Dernek başkanı. Bu makineyi ne yapmalıyım servis çağırarak kapaktaki şişliği göstererek vede çamaşır yıkayarak sorunu bildirmelimiyim veya doğrudan Hoover firma ile iletişime mi geçmeliyim. Bu makineyi üretmişler projesini cizmişler arka kapak ile kasnak arasındaki esneme payını hiç düşünmeden nerede ise kazan kasnağını arka kapağa sıfır olarak yapmışlar piyasaya sürmüşler. Tüketici ne yaparsa yapsın demişler sanırım. Saygılarımla fikirlerinizi ve de desteklerinizi bekliyor olacağım saygılarımla.