Hoover 14102 D3-S çamaşır makinesi kurulumundan itibaren su kaçırıyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sizlerde iyisiniz İnşALLAH.
Çok şükür ,sağlık açısından iyiyiz ailecek,ama moral ve motivasyon olarak resmen - lerdeyim ben ,geçen ay eve hırsız girdi,ne var ne yok götürdü,adam 10 tlik havyamı dahi götürmüş,arkadaşlarım sağolsunlar ,birisi havya verdi ,birisi şarjlı matkap verdi,oğlum kırıcı-delici aldı ,hanım bile süpriz yapıp bana mini taşlama almış :)
Elde kalanları eve getirdim ,minik bir balkon vardı ,kullanılmayan ,oraya raf yapıp tek tek yerleştiriyorum ,jandarmaya bildirdim ama lastik eldiven giymiş,iz bulunmadı maalesef.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Çok şükür ,sağlık açısından iyiyiz ailecek,ama moral ve motivasyon olarak resmen - lerdeyim ben ,geçen ay eve hırsız girdi,ne var ne yok götürdü,adam 10 tlik havyamı dahi götürmüş,arkadaşlarım sağolsunlar ,birisi havya verdi ,birisi şarjlı matkap verdi,oğlum kırıcı-delici aldı ,hanım bile süpriz yapıp bana mini taşlama almış :)
Elde kalanları eve getirdim ,minik bir balkon vardı ,kullanılmayan ,oraya raf yapıp tek tek yerleştiriyorum ,jandarmaya bildirdim ama lastik eldiven giymiş,iz bulunmadı maalesef.
Geçmiş olsun ya bende böyle şeylerden korktuğumdan ev ve eşyalar sigorta yaptırıyorum. Fazla bir parada değil dask ile beraber 250.000 tl ev 45.000 tl eşyalar yıllık 310 tl 9 taksit aslında sigorta yaptırmak lazım tekrar tekrar geçmiş olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun ya bende böyle şeylerden korktuğumdan ev ve eşyalar sigorta yaptırıyorum. Fazla bir parada değil dask ile beraber 250.000 tl ev 45.000 tl eşyalar yıllık 310 tl 9 taksit aslında sigorta yaptırmak lazım tekrar tekrar geçmiş olsun.
Ayrıca yılda bir kez kombi bakımı ve 6metre kare halı yıkama hediye.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Teşekkür ederim.Sigorta yapılamadı maalesef, köy dışı olduğundan yapmadılar,yoksa daha ilk aldığım yıl yaptıracaktım,foto istemişlerdi ,çekip verdim o zamanlar ama olmadı.Gaziemirdeki ev sigortalı :)
Bana söylenen o ay 4 yer soyulmuş ,geçen hafta gittiğimde yine bir ev soyulmuş,hemde köy içinde bir ev,yani ne desem bilmiyorum bu konuda ,hadi sustum :)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sağ olun ALLAH razı olsun H.B ile görüşeyim şimdi teşekkürler.

Sayın Adem Helvacı bey H.B ile görüştüm şikayetimi dilim döndüğünce anlattım şikayet dosyası oluşturulduğunu söyledi 3 iş günü içinde tarafıma dönüş yapacaklarını söylediler. ALLAH'tan hayırlısı bakalım vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim.

Adem Helvacı Adem Helvacı
aslında su kaçırma arızası büyük bir sorun arıza değil conta vs gevşemiştir tahliye hortumu oturmamıştır kaymıştır basit bir sorundur motor kart arızası olmadıktan sonra servis alsın yapsın sorun devam ederse aynı arıza tekrar ederse yine haklarınız var kutusuz iade edebilirsiniz çünkü ürün ayıplı ürün olduğu için ama satıcı firma kutu vs bahane edebilir iade alsa dahi ücret kesintisi yapabilir kutu ambalaj eksik diye iade talebinizi red edebilir konu thh'ye giderse yine siz haklısınız o ayrı konu seçim sizin

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
aslında su kaçırma arızası büyük bir sorun arıza değil conta vs gevşemiştir tahliye hortumu oturmamıştır kaymıştır basit bir sorundur motor kart arızası olmadıktan sonra servis alsın yapsın sorun devam ederse aynı arıza tekrar ederse yine haklarınız var kutusuz iade edebilirsiniz çünkü ürün ayıplı ürün olduğu için ama satıcı firma kutu vs bahane edebilir iade alsa dahi ücret kesintisi yapabilir kutu ambalaj eksik diye iade talebinizi red edebilir konu thh'ye giderse yine siz haklısınız o ayrı konu seçim sizin
Sayın denysmih6: Servis kurulumdan 4 gün sonra geldi 16/11/2020 günü boşaltma pompasından veya bir başka yerden arızayı bulamadı 19/11/2020 günü tekrar servisten geldiler Hoover ile görüşmelerim sonucunda makinenin altından video çektiler video çeken arkadaş ta arızayı göremiyorum dedi video yu Hoover firmaya göndereceğini söyledi gitti. 14 Günlük makine olduğu için makineden soğudum işin açıkçası şu da olabilir mutlaka değişim yapılınca gelecek makinede de sorun olabilir belki ama işte bir sefer bu makineden soğudum. Ama sizlerden ALLAH razı olsun ki yardımcı oluyorsunuz. Hepsi burada bakalım en geç 3 iş günü içinde cevap verecek. Servis sonrası da sizlerin fikirlerine ihtiyacım olacak yardımlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımı sunuyorum. ALLAH'a emanet olun.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sayın denysmih6: Servis kurulumdan 4 gün sonra geldi 16/11/2020 günü boşaltma pompasından veya bir başka yerden arızayı bulamadı 19/11/2020 günü tekrar servisten geldiler Hoover ile görüşmelerim sonucunda makinenin altından video çektiler video çeken arkadaş ta arızayı göremiyorum dedi video yu Hoover firmaya göndereceğini söyledi gitti. 14 Günlük makine olduğu için makineden soğudum işin açıkçası şu da olabilir mutlaka değişim yapılınca gelecek makinede de sorun olabilir belki ama işte bir sefer bu makineden soğudum. Ama sizlerden ALLAH razı olsun ki yardımcı oluyorsunuz. Hepsi burada bakalım en geç 3 iş günü içinde cevap verecek. Servis sonrası da sizlerin fikirlerine ihtiyacım olacak yardımlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımı sunuyorum. ALLAH'a emanet olun.
Acaba su seviyesinde bir problemmi var diye düşünüyorum şimdi,çünkü boşta değil de çamaşır yıkamada oluyor bu sıkıntı,aklıma ilk gelen yer "su seviyesi" oldu .

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
tambur etrafını koruyan plastikte yada makina kapağının etrafındaki plastik contada sıkıntı olabilir gevşek vida vs vardır yüksüz sıkıntı yoksa tambur ile ilgili bir sıkıntı var çamaşır koyunca onlar ıslanınca yük artıyor conta vs tambur kenarı bir yerden sıkıntı oluyor iade talep edin değişimde istemeyin o zaman süreç biraz uzun sürer konu anca thh'ye ile çözülür

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
tambur etrafını koruyan plastikte yada makina kapağının etrafındaki plastik contada sıkıntı olabilir gevşek vida vs vardır yüksüz sıkıntı yoksa tambur ile ilgili bir sıkıntı var çamaşır koyunca onlar ıslanınca yük artıyor conta vs tambur kenarı bir yerden sıkıntı oluyor iade talep edin değişimde istemeyin o zaman süreç biraz uzun sürer konu anca thh'ye ile çözülür
Sen bende "pasif" görünüyorsun ,yani "bağlı değil" ,bende mi bir hata var acaba :alala

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
14 Gün iade süresi geçti birde ürün ambalajını attım yine de iade isteyebilirmiyim.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sen bende "pasif" görünüyorsun ,yani "bağlı değil" ,bende mi bir hata var acaba :alala
onu kapatmıştım açıyım

14 Gün iade süresi geçti birde ürün ambalajını attım yine de iade isteyebilirmiyim.
ambalaj olsada hepsi burada talebini kurulum yapıldığı içini ade red edecekti yine kabul etmeyecekler sen tüketici hakem heyetine başvurunu yap kararı bekle

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Benim çok bilgim yok bu konuda ,ama benim başıma gelse ,cimere kadar giderdim herhalde,hatta bırak cimeri ,hoverin merkezine yazardım :ok

@denysmih6 ,halen "offline" görünüyorsun :)
Türkiye hoover yazdım video gönderdim. İtalya Hoovere çeviri yaparak yazmayı düşündüm Türkçe'den İtalyanca çeviri yaptım bilgisayarda fakat İtalyanca çeviriyi tekrar Türkçeye çevirip bakalım ne yazmışım diye tekrar okuyunca yazmadığım terim ler vardı şimdilik vaz geçtim. Yabancıların gramer leri falan farklı olduğu için şimdilik İtalya Hoover'e yazmayı erteledim ama sorun çözülmez ise yazacam orayada.

Türkiye hoover yazdım video gönderdim. İtalya Hoovere çeviri yaparak yazmayı düşündüm Türkçe'den İtalyanca çeviri yaptım bilgisayarda fakat İtalyanca çeviriyi tekrar Türkçeye çevirip bakalım ne yazmışım diye tekrar okuyunca yazmadığım terim ler vardı şimdilik vaz geçtim. Yabancıların gramer leri falan farklı olduğu için şimdilik İtalya Hoover'e yazmayı erteledim ama sorun çözülmez ise yazacam orayada.
Buraya video ekleyebilsem nasıl su kaçırdığını görürdünüz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben printer için xxxxx firmasına yazdım,bana "TR distribütöre başvurun" dendi,bende "ben sizin distribütörünüzü tanımıyorum ,burası 3.cü dünya ülkesi değil,ürün sizin,siz ilgileneceksiz" dedim,2-3 kere böyle faxlaştık,sonunda daha TR gelmeyen bir yazıcı yolladılar bana,bu konuyu ileride yazacağım zaten :)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
süreçler uzun olduğu için firmalar çoğu müşteri uğraşmak istemediği için thh,ye gitmediğinden firmalar iade taleplerini kabul etmiyorlar HB çok uyanık firma karar tüketici lehine çıkarsa gönder ürünü paranı iade edelim diyor sırf tüketici onları icraya vermesin icra yolu ile almasın iadesini diye konu thh,ye giderse en yüksek ticari nakit avans faizi ile ürün bedelinin satıcı tarafından ödenmesini talep edin lehinize çıkarsa karar firma ile anlaşmayın icra yolu ile tahsil edin hatta avukata verini avukat icra başlatsın avukat ücretinide ödesin hb

Buraya video ekleyebilsem nasıl su kaçırdığını görürdünüz.
youtube yükle forumda link paylaş öyle video ekleyebilirsin

Geri
Üst Alt