Bi sıkıntı çıkarmaz izlersin, uzun süreli kullanımda ısınmadan kaynaklı sorunlar olabilir. Cihaz altına fan koymak fayda sağlayabilir.Ben bu cihazda bilgisayara indirdiğim dizileri usb bağlayıp izlemek istiyorum. Elimde 128 gb usb var xiaomi tv box varken sıkıntı çıkarıyordu bunda denemedim ona göre usb satın alacağım bir problem yaşatır mı ?
İndirip izlemek yerine stremio, cloudstream gibi uygulamalar üstünden kaliteli bir şekilde izlersiniz. Özellikle stremio ileBen bu cihazda bilgisayara indirdiğim dizileri usb bağlayıp izlemek istiyorum. Elimde 128 gb usb var xiaomi tv box varken sıkıntı çıkarıyordu bunda denemedim ona göre usb satın alacağım bir problem yaşatır mı ?
İsteyen talep edip kullanabiliyor, uzun zamandır Android 12 kullananlar var. Final sürümleri beklerseniz iş uzun sürer malesef.Android12 yalanmi oldu somdi halen guncellemeye gelmedi
Evet geldi yükledim Android 12Bugun guncelleme gozukuyor cihazda sizede gekdimi . 1.18 Gb
Merhaba yeni yazilim sonrasi Hdr ve Dolby vision aç kapa duruyormu peki. Tv nin nit degeri yetersiz cok karanlik oluyor doblyvision devreye girince o yuzden aldim bu cihazi doblyvisionu kapatmak icinEvet geldi yükledim Android 12
v12.8.7954
İndirip izlemek yerine stremio, cloudstream gibi uygulamalar üstünden kaliteli bir şekilde izlersiniz. Özellikle stremio ile
Bende şimdi indiriyorum kuracağım birazdan umarım eskiyi aratmayan stabil bir sürümdürEvet geldi yükledim Android 12
v12.8.7954