- 23 Kas 2017
- 20,940
Yeni sürümü yükledim.
Ses seviye göstergesinin yan tarafa dikey konumlandırılması iyi olmuş.
Black dediğiniz Dune cihazını aldıysanız hata yaptınız, Homatics tarafından desteklenmeyen bir cihazdır, bilginiz olsun.Cevap gelmedi sizden ama homatics 4 32 black aldım
doğrudur hala android 12si beta görünüyorBlack dediğiniz Dune cihazını aldıysanız hata yaptınız, Homatics tarafından desteklenmeyen bir cihazdır, bilginiz olsun.
Yeni sürümün numarası nedir hocam. Android 12 bende yüklü de acaba son sürüm mü bilemedim. 7954 yüklü bende. Güncelleme yok gözüküyorYeni sürümü yükledim.
Öncelikle bu sorun alfa ekibi tarafından gerekli yerlere iletildi, siz yinede eğer yapmadıysanız v7954 sürümü yüklendikten sonra cihazı sıfırlayın, sorun devam ediyorsa bana iletebilirsin.Arkadaşlar homatics box r 4k plus kullanıyorum. tv nin sesini sonuna kadar açtım ama yine de ses kısık geliyor. Android 12 deyim. Sesli komuttan sesi maksimum yap dedim ama hala ses kısık. Sorunun çözümü var mıdır acaba. Box ın kendi sesi kısık belli ama açamadım. Hdmı cec açıp kapattım işe yaramadı
Yeni sürümün numarası nedir hocam. Android 12 bende yüklü de acaba son sürüm mü bilemedim. 7954 yüklü bende. Güncelleme yok gözüküyor
AC4 diyalog geliştirme ayarına bakın.Arkadaşlar homatics box r 4k plus kullanıyorum. tv nin sesini sonuna kadar açtım ama yine de ses kısık geliyor. Android 12 deyim. Sesli komuttan sesi maksimum yap dedim ama hala ses kısık. Sorunun çözümü var mıdır acaba. Box ın kendi sesi kısık belli ama açamadım. Hdmı cec açıp kapattım işe yaramadı
Yeni sürümün numarası nedir hocam. Android 12 bende yüklü de acaba son sürüm mü bilemedim. 7954 yüklü bende. Güncelleme yok gözüküyor
Evet.Arkadaşlar bu güncelleme dağıtıldı mı?
Evet, 7954 son sürüm.Arkadaşlar homatics box r 4k plus kullanıyorum. tv nin sesini sonuna kadar açtım ama yine de ses kısık geliyor. Android 12 deyim. Sesli komuttan sesi maksimum yap dedim ama hala ses kısık. Sorunun çözümü var mıdır acaba. Box ın kendi sesi kısık belli ama açamadım. Hdmı cec açıp kapattım işe yaramadı