Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

S Çevrimdışı

sands

Yeni Üye
27 Ara 2021
13
54
bende DD+ yada stereo kodlanmış sesleri açıyor ancak surround 5.1 kodlanmış sesleri ne yapsanız açtıramadım İPTV kullandığım için kanalların yarısı devre dışı oldu yani görüntü var ses yok ayarlardan ses çıkışını pass-through yapsam bile işe yaramadı

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
242
36
Arkadaşlar homatics box r 4k plus kullanıyorum. tv nin sesini sonuna kadar açtım ama yine de ses kısık geliyor. Android 12 deyim. Sesli komuttan sesi maksimum yap dedim ama hala ses kısık. Sorunun çözümü var mıdır acaba. Box ın kendi sesi kısık belli ama açamadım. Hdmı cec açıp kapattım işe yaramadı

Yeni sürümü yükledim.
Ses seviye göstergesinin yan tarafa dikey konumlandırılması iyi olmuş. :kiskis
Yeni sürümün numarası nedir hocam. Android 12 bende yüklü de acaba son sürüm mü bilemedim. 7954 yüklü bende. Güncelleme yok gözüküyor

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Arkadaşlar homatics box r 4k plus kullanıyorum. tv nin sesini sonuna kadar açtım ama yine de ses kısık geliyor. Android 12 deyim. Sesli komuttan sesi maksimum yap dedim ama hala ses kısık. Sorunun çözümü var mıdır acaba. Box ın kendi sesi kısık belli ama açamadım. Hdmı cec açıp kapattım işe yaramadı

Yeni sürümün numarası nedir hocam. Android 12 bende yüklü de acaba son sürüm mü bilemedim. 7954 yüklü bende. Güncelleme yok gözüküyor
Öncelikle bu sorun alfa ekibi tarafından gerekli yerlere iletildi, siz yinede eğer yapmadıysanız v7954 sürümü yüklendikten sonra cihazı sıfırlayın, sorun devam ediyorsa bana iletebilirsin.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,940

AC4 diyalog geliştirme ayarına bakın.
Ses ayarı menüsünde.

Ayrıca bu dediğiniz Netflix'te yaşanıyorsa, 5.1 olmayan sesi seçin derim.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,940

Evet, 7954 son sürüm.

Geri
Üst Alt