Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

E Çevrimdışı

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
134
40
Hocam bende Samsung HW-Q990D Soundbar Var. TCL 65C735 TV'me bağlı kullanıyorum. Samsung taşınabilir SSD deki 80 GB'lık Dolby Vision ve Dolby Atmos filmleri izlediğimde Atmos sesleri bazen alıp bazen alamıyorum. Video oynatıcı olarak VLC kullandığımda seslerin tamamı sterio olarak veriyor. Bu Cihazı alsam sorunum çözülür mü? 80 GB'lık 4k Bluray filmlerdeki TrueHD 7.1 Atmos sesler bu cihazda herhangi bir playerde Atmos olarak verir mi? Bağlantılar nasıl olmalı?

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
248
36
Hocam bende Samsung HW-Q990D Soundbar Var. TCL 65C735 TV'me bağlı kullanıyorum. Samsung taşınabilir SSD deki 80 GB'lık Dolby Vision ve Dolby Atmos filmleri izlediğimde Atmos sesleri bazen alıp bazen alamıyorum. Video oynatıcı olarak VLC kullandığımda seslerin tamamı sterio olarak veriyor. Bu Cihazı alsam sorunum çözülür mü? 80 GB'lık 4k Bluray filmlerdeki TrueHD 7.1 Atmos sesler bu cihazda herhangi bir playerde Atmos olarak verir mi? Bağlantılar nasıl olmalı?
Sizin işinizi zidoo, ugoos tarzı cihazlar görür sanki. Onlar tam medya oynatıcı.

E Çevrimdışı

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
134
40
Epeyden baktım tarihi eser olmuşlar. Android 7 falan yazıyor. Var mı güncel alınabilir bütçeye uygun? Bir de media player önerebilir misin? VLC'de sesler sterio oynuyor.

Ugoos AM8 Pro iyiymiş. Ama TR de yok. bir de Atmos da yok. O kadar özellik eklemiş Atmos'u atlamışlar.

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
264
55
verir android 12 ile çözdü homatics o işi homaticsi q990d'ye bağlayacaksın q990d görüntüyü tvye verecek sesi çözecek

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
248
36
Epeyden baktım tarihi eser olmuşlar. Android 7 falan yazıyor. Var mı güncel alınabilir bütçeye uygun? Bir de media player önerebilir misin? VLC'de sesler sterio oynuyor.

Ugoos AM8 Pro iyiymiş. Ama TR de yok. bir de Atmos da yok. O kadar özellik eklemiş Atmos'u atlamışlar.
Hocam bu cihazlarda Android versiyonu pek önemli değil önemli olan video oynatma yeteneği. Tabi o kadar para veriyorum yenisini isterim derseniz sizin bileceğiniz iş. Ugoos çok güzel cihaz ara sıra sahibindene düşüyor.

Ugoos AM8 de güzel cihaz bu arada. Sahibinden de var.

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
134
40
S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
264
55
mustafa tam öyle değil eğer android desteklemezse bu sefer üreticinin lisans alması gerekir bir sürü şeyi desteklemez hale gelir box android 12 dts-x bitstreami mümkün kıldı elinde dts-x veya dts hd ma sesli filmi olup soundbarı olanlar artık homatics desteklemese de bu desteği elde ettiler v.s. ayrıca AFR desteği geldi v.s. v.s.

Android box lar için hangi oynatıcıyı öneriyorsunuz. vlc player sesleri sterio olarak veriyor. Bildiğiniz iyi bir oynatıcı var mı?

Ugoos AM8 güzel cihaza benziyor. Ama Dolby Atmos yok.
kodi android oynatıcıların en gelişmiş oynatıcı porgramıdır başka aramayın biraz karmaşıktır ama öğrenince vazgeçemezsiniz

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

Ersn82 

Yeni Üye
2 Ocak 2020
44
42
Arkadaşlar homatics box r 4k plus kullanıyorum. tv nin sesini sonuna kadar açtım ama yine de ses kısık geliyor. Android 12 deyim. Sesli komuttan sesi maksimum yap dedim ama hala ses kısık. Sorunun çözümü var mıdır acaba. Box ın kendi sesi kısık belli ama açamadım. Hdmı cec açıp kapattım işe yaramadı

Yeni sürümün numarası nedir hocam. Android 12 bende yüklü de acaba son sürüm mü bilemedim. 7954 yüklü bende. Güncelleme yok gözüküyor
Sorunu şöyle çözdüm cec ayarını kapatıp kumanda kontrol böümünden google tv seçip ses ayarını sona kadar açıyoruz.Sonra tekrar cec açık yapıyoruz.Bunu telegram homatics grupta paylaşmışlar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt