Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
O bahsettiğiniz olay beta sürümler içindi sanki ama?hocam henüz bana gelmedi de güncelleme, cihazı da ilk aldığımda seri no vermiştim son sürüme güncellenmesi için yine böyle bir durum gerekir mi acaba yoksa beklemek yeterli mi?
Sizin işinizi zidoo, ugoos tarzı cihazlar görür sanki. Onlar tam medya oynatıcı.Hocam bende Samsung HW-Q990D Soundbar Var. TCL 65C735 TV'me bağlı kullanıyorum. Samsung taşınabilir SSD deki 80 GB'lık Dolby Vision ve Dolby Atmos filmleri izlediğimde Atmos sesleri bazen alıp bazen alamıyorum. Video oynatıcı olarak VLC kullandığımda seslerin tamamı sterio olarak veriyor. Bu Cihazı alsam sorunum çözülür mü? 80 GB'lık 4k Bluray filmlerdeki TrueHD 7.1 Atmos sesler bu cihazda herhangi bir playerde Atmos olarak verir mi? Bağlantılar nasıl olmalı?
Epeyden baktım tarihi eser olmuşlar. Android 7 falan yazıyor. Var mı güncel alınabilir bütçeye uygun? Bir de media player önerebilir misin? VLC'de sesler sterio oynuyor.
verir android 12 ile çözdü homatics o işi homaticsi q990d'ye bağlayacaksın q990d görüntüyü tvye verecek sesi çözecekHocam bende Samsung HW-Q990D Soundbar Var. TCL 65C735 TV'me bağlı kullanıyorum. Samsung taşınabilir SSD deki 80 GB'lık Dolby Vision ve Dolby Atmos filmleri izlediğimde Atmos sesleri bazen alıp bazen alamıyorum. Video oynatıcı olarak VLC kullandığımda seslerin tamamı sterio olarak veriyor. Bu Cihazı alsam sorunum çözülür mü? 80 GB'lık 4k Bluray filmlerdeki TrueHD 7.1 Atmos sesler bu cihazda herhangi bir playerde Atmos olarak verir mi? Bağlantılar nasıl olmalı?
Hocam bu cihazlarda Android versiyonu pek önemli değil önemli olan video oynatma yeteneği. Tabi o kadar para veriyorum yenisini isterim derseniz sizin bileceğiniz iş. Ugoos çok güzel cihaz ara sıra sahibindene düşüyor.Epeyden baktım tarihi eser olmuşlar. Android 7 falan yazıyor. Var mı güncel alınabilir bütçeye uygun? Bir de media player önerebilir misin? VLC'de sesler sterio oynuyor.
Ugoos AM8 Pro iyiymiş. Ama TR de yok. bir de Atmos da yok. O kadar özellik eklemiş Atmos'u atlamışlar.
Android box lar için hangi oynatıcıyı öneriyorsunuz. vlc player sesleri sterio olarak veriyor. Bildiğiniz iyi bir oynatıcı var mı?verir android 12 ile çözdü homatics o işi homaticsi q990d'ye bağlayacaksın q990d görüntüyü tvye verecek sesi çözecek
Ugoos AM8 güzel cihaza benziyor. Ama Dolby Atmos yok.Ugoos AM8
kodi android oynatıcıların en gelişmiş oynatıcı porgramıdır başka aramayın biraz karmaşıktır ama öğrenince vazgeçemezsinizAndroid box lar için hangi oynatıcıyı öneriyorsunuz. vlc player sesleri sterio olarak veriyor. Bildiğiniz iyi bir oynatıcı var mı?
Ugoos AM8 güzel cihaza benziyor. Ama Dolby Atmos yok.
Türkiyede satılıyor hocam. Dune HD özel yazılımları falan varmış ondan sordum. Diğeri daha ucuz tabiki.Hangisi ucuz ise onu al aynı cihaz ama yurtdışında mısın 30 euro sınırından Türkiyeye getirtemezsin
yok ben de dune için söylemiştim homatics satılıyor elbet türkiyedeTürkiyede satılıyor hocam. Dune HD özel yazılımları falan varmış ondan sordum. Diğeri daha ucuz tabiki.
Sorunu şöyle çözdüm cec ayarını kapatıp kumanda kontrol böümünden google tv seçip ses ayarını sona kadar açıyoruz.Sonra tekrar cec açık yapıyoruz.Bunu telegram homatics grupta paylaşmışlar.Arkadaşlar homatics box r 4k plus kullanıyorum. tv nin sesini sonuna kadar açtım ama yine de ses kısık geliyor. Android 12 deyim. Sesli komuttan sesi maksimum yap dedim ama hala ses kısık. Sorunun çözümü var mıdır acaba. Box ın kendi sesi kısık belli ama açamadım. Hdmı cec açıp kapattım işe yaramadı
Yeni sürümün numarası nedir hocam. Android 12 bende yüklü de acaba son sürüm mü bilemedim. 7954 yüklü bende. Güncelleme yok gözüküyor