Sıkıntı yok hocam Android 12 geldi.True hd atmos ve dts-x passtrough var.nokia 8010 güncelleme almış true hd atmos ve dts-x passtrough etmeye başlamış sizde nedir durumlar ey homatics ahalisi
Homatics Box R 4K Plus'a ATV12 ile DTS-HD-X TrueHD geleli çok oldu aylardır test ediyoruz o konu çözüldü.nokia 8010 güncelleme almış true hd atmos ve dts-x passtrough etmeye başlamış sizde nedir durumlar ey homatics ahalisi
Merkezi sistem mi var sizdeHerkese selam.
Başlıktaki cihazı bende aldım.
Uydu özellikli olması nedeniyle ilgimi çekti.
Ama ya ben yapamadım yada başka bir sorun var, uydu taraması sonrası 60 civarı kanal buluyor, bunların çoğu da işe yaramaz kanallar.
Neyi yanlış yaptığıma daire yardımcı olabilecek biri varmı.
Diseqc olabilir.Herkese selam.
Başlıktaki cihazı bende aldım.
Uydu özellikli olması nedeniyle ilgimi çekti.
Ama ya ben yapamadım yada başka bir sorun var, uydu taraması sonrası 60 civarı kanal buluyor, bunların çoğu da işe yaramaz kanallar.
Neyi yanlış yaptığıma daire yardımcı olabilecek biri varmı.
Android 12 neden hala gelmedi ki?Led şerit ambight ama Philips TV gibi değil daha satışa çıkmadı.
Evet.Merkezi sistem mi var sizde
Bana DM üzerinden cihaz altındaki GZ ile başlayan seri noyu atın güncelleme talebi açayım size ATV12 güncellemesi almanız gerekiyor.Evet.
Halihazırda çalışan tv den söküp cihaza taktım kabloyu.
Geldi istiyorsan cihaz altındaki GZ ile başlayan seri noyu DM'den gönder bana ATV12 verelim sanaAndroid 12 neden hala gelmedi ki?
Merkezi sistemte sorun oluyor ATV11 de ATV12 güncellemesi alınca çözülecek.Diseqc olabilir.
Çanak ince ayar istiyor da olabilir.
Diseqc kurulumu deneyin.
Bir sorunum da dolby vision seçeneği aktif değil. Tv im Samsung oled güncel bir cihaz.Merkezi sistemte sorun oluyor ATV11 de ATV12 güncellemesi alınca çözülecek.