Hocam sen Beta grubundamısın bu güncelleme Beta grubuna geldi son kullanıcı için değil.Yeni güncelleme geldi.11.8.4987 derlemesi
Admin ondan Seri numarasını istedi benden ..Demek Beta grubundayım.Bende diyorum ne güzel bir uyarı göndermişler ..Açıklama dahil cihaza vay be dedim adamlar kendilerini ne geliştirtirmişlerHocam sen Beta grubundamısın bu güncelleme Beta grubuna geldi son kullanıcı için değil.
Seni betaya almışlar bende 10 kere baktım güncelleme yok sonraAdmin ondan Seri numarasını istedi benden ..Demek Beta grubundayım.Bende diyorum ne güzel bir uyarı göndermişler ..Açıklama dahil cihaza vay be dedim adamlar kendilerini ne geliştirtirmişler
TCL'in tarayıcısı var, o fena değil gibi.cihazı 1 aydır kullanıyorum çok memnunum valla. Günlük kullanım için kullanıyorum.
Extra program vs ne kurmamı tavsiye edersiniz?
Tarayıcı vs tarzı.
Kumandaların görselini (veya örnek görselini) paylaşır mısınız?Cihaza Dreamstarın Bluetooth air kumanda ve usbli air kumanda bağladım herşeyi sorunsuz çalışıyor.fakat geri tuşu iki kumandada çalışmıyor.bunun bir çözümü varmı.
Kumandaların görselini (veya örnek görselini) paylaşır mısınız?
En son yapılan yazılım güncellemesinde ana ekran tuşuna arka plan uygulamaları kapatma, geri özellikleri eklendi diye hatırlıyorum. Acaba o düzenlemeden sonra geri butonu deaktif mi oldu? Ana ekran tuşu geri butonu yerine çalışıyor olabilir mi?
Orjinal kumanda ve diğer iki kumanda ana ekran tuşu geri tuşu arka plan uygulama kapama vs bütün özellikleri sorunsuz çalıyor onlarda sorun yok.sadece resimini attığım iki kumanda yalnızca geri tuşu hiç bir şekilde işlem yapmıyor hiç bir uygulamada sanki tuş bozulmuş gibi.ama bozuk vs değil başka cihazda test ettim.En son yapılan yazılım güncellemesinde ana ekran tuşuna arka plan uygulamaları kapatma, geri özellikleri eklendi diye hatırlıyorum. Acaba o düzenlemeden sonra geri butonu deaktif mi oldu? Ana ekran tuşu geri butonu yerine çalışıyor olabilir mi?
Ayrıca cihaza daha hakim oldukları için @TC Yıldırım, The_SreT Mert Temizer üstadları da bilgilendireyim.
Onu anladım.Yani CEC özelliği ile fonksiyon aktarımı yapılan tv kumandası ve Homatics orjinal kumandası normal fonksiyonlarında çalışıyor. Benmi paylaşımım açıkçası tamamen tahmin üzerine. Yakın zamanda Homatics yazılımında Ana ekran tuşuna özellik eklendi. Eğer geri tuşu çalışmıyor dediğiniz kumandalarda ana ekran tuşu geri butonu işlevi yapıyorsa tezim doğru demektir.Orjinal kumanda ve diğer iki kumanda ana ekran tuşu geri tuşu arka plan uygulama kapama vs bütün özellikleri sorunsuz çalıyor onlarda sorun yok.sadece resimini attığım iki kumanda yalnızca geri tuşu hiç bir şekilde işlem yapmıyor hiç bir uygulamada sanki tuş bozulmuş gibi.ama bozuk vs değil başka cihazda test ettim.