Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

F Çevrimdışı

FBDeViL

Yeni Üye
26 Mar 2023
6
34
cihazı 1 aydır kullanıyorum çok memnunum valla. Günlük kullanım için kullanıyorum.

Extra program vs ne kurmamı tavsiye edersiniz?
Tarayıcı vs tarzı.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
cihazı 1 aydır kullanıyorum çok memnunum valla. Günlük kullanım için kullanıyorum.

Extra program vs ne kurmamı tavsiye edersiniz?
Tarayıcı vs tarzı.
TCL'in tarayıcısı var, o fena değil gibi.
Ben tarayıcı kullanmıyorum.
Oynatıcı olarak da VLC yüklemiştim lazım olursa diye.

B Çevrimdışı

Blackline39

Yeni Üye
20 Haz 2020
20
42
Cihaza Dreamstarın Bluetooth air kumanda ve usbli air kumanda bağladım herşeyi sorunsuz çalışıyor.fakat geri tuşu iki kumandada çalışmıyor.bunun bir çözümü varmı.

B Çevrimdışı

Blackline39

Yeni Üye
20 Haz 2020
20
42
Kumandaların görselini (veya örnek görselini) paylaşır mısınız?

IMG_20230501_151627.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Son düzenleme:
B Çevrimdışı

Blackline39

Yeni Üye
20 Haz 2020
20
42
En son yapılan yazılım güncellemesinde ana ekran tuşuna arka plan uygulamaları kapatma, geri özellikleri eklendi diye hatırlıyorum. Acaba o düzenlemeden sonra geri butonu deaktif mi oldu? Ana ekran tuşu geri butonu yerine çalışıyor olabilir mi?

Ayrıca cihaza daha hakim oldukları için @TC Yıldırım, The_SreT The_SreT Mert Temizer Mert Temizer üstadları da bilgilendireyim.
Orjinal kumanda ve diğer iki kumanda ana ekran tuşu geri tuşu arka plan uygulama kapama vs bütün özellikleri sorunsuz çalıyor onlarda sorun yok.sadece resimini attığım iki kumanda yalnızca geri tuşu hiç bir şekilde işlem yapmıyor hiç bir uygulamada sanki tuş bozulmuş gibi.ama bozuk vs değil başka cihazda test ettim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Orjinal kumanda ve diğer iki kumanda ana ekran tuşu geri tuşu arka plan uygulama kapama vs bütün özellikleri sorunsuz çalıyor onlarda sorun yok.sadece resimini attığım iki kumanda yalnızca geri tuşu hiç bir şekilde işlem yapmıyor hiç bir uygulamada sanki tuş bozulmuş gibi.ama bozuk vs değil başka cihazda test ettim.
Onu anladım.Yani CEC özelliği ile fonksiyon aktarımı yapılan tv kumandası ve Homatics orjinal kumandası normal fonksiyonlarında çalışıyor. Benmi paylaşımım açıkçası tamamen tahmin üzerine. Yakın zamanda Homatics yazılımında Ana ekran tuşuna özellik eklendi. Eğer geri tuşu çalışmıyor dediğiniz kumandalarda ana ekran tuşu geri butonu işlevi yapıyorsa tezim doğru demektir.

Geri
Üst Alt