Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Alacak olan arkadaşlar için bigilendirme.uydu kısmı görüntüsü çok iyi net değil gibi geldi bana 720p gibi. tvnin kendi uydusu daha iyi görüntü net ilerleyen zamanlarda güncellemelerle bir çok özellik gelir diye düşünüyorum uydu bölümüne.
Sd yayınlarda kaliteli görüntü olmuyor.

F Çevrimiçi

FlashX

Aktif Üye
16 Haz 2020
156
24
Merhaba arkadaşlar bende homatics r 4k plus modeli aldım uydu aparatı ile beraber takım ama trt 4 çıkmıyor her türlü tarama yaptım.birde kanal taşıma tek tek yapılıyor toplu taşıma yapamadım tam iskence favori liste yaptım oda uydudan çıkıp tekrar açınca favori liste gelmiyor hepsi olarak başlıyor kanal listesi tekrar favori listesini seçmem gerekiyor bunların çaresi yokmu.cihaz çok kaliteli seri tam bir box canavarı 😀👍✋
Frekans olarak 11767/V/15000 girin yayın gelecek ..diğer kısımlarda herhangi bir problem yok..Tuner Homatics tunerimi..beyaz olan mı?

B Çevrimdışı

Blackline39

Yeni Üye
20 Haz 2020
20
42
Frekans olarak 11767/V/15000 girin yayın gelecek ..diğer kısımlarda herhangi bir problem yok..Tuner Homatics tunerimi..beyaz olan mı?
Homatics beyaz olan son çıkan.tek kanal frekans ekleme yerini bulamadm. biraz farklı bir cihaz.normal uydu cihazı gibi değil.tek kanal ekleme yerini bulabilsem yapabilsem eklicem cahilligime ver😀😀

B Çevrimdışı

Blackline39

Yeni Üye
20 Haz 2020
20
42
IMG_20230423_035129.jpg

Nebula Manager ile uygulamaları ana ekrana alabilirsiniz.Crome akp olarak yükledim. film sitelerini cok seri hızlı tam ekran olarak oynatıyor sorunsuz.nebula v1.3.1 sürüm indirn.guncel sürüm bende çalışmadı.

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mstbk93

Yeni Üye
22 Nis 2023
2
44
Merhaba. Cihazı alma arefesindeyim. Hd ve sd yayınların görüntüsünü burada paylaşacak arkadaş varmı ? Alacaklar için referans olur. Görüntü kalitesi ile ilgili farklı yorumlar mevcut.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Merhaba. Cihazı alma arefesindeyim. Hd ve sd yayınların görüntüsünü burada paylaşacak arkadaş varmı ? Alacaklar için referans olur. Görüntü kalitesi ile ilgili farklı yorumlar mevcut.
Görüntü kalitesi iyi tatmin edici Tuneri test edecektim çanak uçtu lodos yağmur derken çanak kurma fırsatım olmadı .
Yakında incelemesini yaparım aksilik olmazsa

M Çevrimdışı

mstbk93

Yeni Üye
22 Nis 2023
2
44
Arkadaşlar wzone tuner ile beyaz orjinal homatica tuner arasında bir fark varmı ? Fiyat farkı biraz fazla da

B Çevrimdışı

Blackline39

Yeni Üye
20 Haz 2020
20
42
Arkadaşlar wzone tuner ile beyaz orjinal homatica tuner arasında bir fark varmı ? Fiyat farkı biraz fazla da
Wzone modeli araştırdım.takılmalar donmalar oluyormuş diye okumuştum bir yerde. YouTube video incelemisi yorumuydu sanırım. kafam rahat olsun diye homatics modeli aldım donma kasma takılma sorunu yok hiç. kanal geçişleri 2 saniyenin altında. uydu aparatı biraz ısınıyor.genede sen bir araştır istersen.

Geri
Üst Alt