Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
ondan da pek emin olamıyorum:bilmiyom

52 de aman aman değildir hatta,zaten bunu kullandım ben bazı cihazlarımda
benim TV de sanırım 52 var şu anda ama Kodi yükleyip de TV den bunu araştırmak
filan uzun iş yaw,ben hiç kullanmıyorum TV nin Android+Player kısmını!

örneğin Apple açar diye tahmin ediyorum

veya Homatics kullanan birisi 100Gb üzeri bir dosyayı açmayı denemesi lazım?

M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42
aklıma bu da geldi ama,bağlantım Ethernet değil,5GHz den bağlıyım,net hızın dan olduğuna
pek emin değilim+

gördüğüm kadarıyla bu bizim Box lar da sınır 80/85Gb max. gibi

ancak Shield/Apple ve sanırım Dune/Zidoo/Zappiti de 120Gb açılır/açılabilir diye tahmin ediyorum

++
Kodi nin de bence en önemli özelliği işte bu+Realdebrid/Alldebrid premium kullanırsanız
böyle en büyük dosyalara erişiyorsunuz,çoğu dosyaları adamlar komple Bluray olarak yüklüyorlar
video+audio max.destek de oluyor+AVR+Spek. v.s de varsa tadınmaz yenmez yaw

aslında Apple da gerekli port olsa HDD bağlantısı için düşünmeden alınır+Kodi ile çalışması
nasıl bu cihazın onuda bilmiyorum veya varmı dır?
cihaz çok sıkı ama sadece Stream de gibi görülüyor
yukarıdaki mesajınızda 100mb ethernet üzerinden bağladığınız gibi ifadeler olunca ona göre yorumu yapmıştım. bana yine de internet sınırına takılıyorsunuz gibi geldi.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
yani bana o zaman 100Mb li cihaz değil de 1Gb(1000mb) lı Box mı gerekiyor??
geçen iki tane Box satmıştım birisi Vontar X4 idi diğeri de TOX3 idi ve bunlar da net 1000Mb idi
ama aklıma gelip de denememiştim yaw
olmadı yeniden 1000mb lık Box alacağım+netim de şimdi 200Mb olunca bakalım yer mi bu dosyayı:gul

aslında Homatics kullanan birisi benim bu olay net cevap verebilir 1000mb net desteği var+o Addons dan
premium hesap alıp kurup test edecek filan ama bu da uzun iş çoğu kişi için

yaw dışarıda 150Mb veya 250Mb net hızları neredeyse standard oldu artık ayrıca çok fazla insan da
500/1000 kullanıyor hemde yıllardır!
biz hala 100 de yiz gibi

Box ların da destekleri bir yere kadar(Generic Box lar)
Streamlı Box larda ayrı bir alem,örneğin Apple da USB portlar yok gibi!
halbuki bu cihaz çok çok iyi ama tek bir işlevi var gibi...

F Çevrimiçi

FlashX

Aktif Üye
16 Haz 2020
156
24
aklıma bu da geldi ama,bağlantım Ethernet değil,5GHz den bağlıyım,net hızın dan olduğuna
pek emin değilim+

gördüğüm kadarıyla bu bizim Box lar da sınır 80/85Gb max. gibi

ancak Shield/Apple ve sanırım Dune/Zidoo/Zappiti de 120Gb açılır/açılabilir diye tahmin ediyorum

++
Kodi nin de bence en önemli özelliği işte bu+Realdebrid/Alldebrid premium kullanırsanız
böyle en büyük dosyalara erişiyorsunuz,çoğu dosyaları adamlar komple Bluray olarak yüklüyorlar
video+audio max.destek de oluyor+AVR+Spek. v.s de varsa tadınmaz yenmez yaw

aslında Apple da gerekli port olsa HDD bağlantısı için düşünmeden alınır+Kodi ile çalışması
nasıl bu cihazın onuda bilmiyorum veya varmı dır?
cihaz çok sıkı ama sadece Stream de gibi görülüyor
Kurulum yaptım.Ucretli olduğundan vazgeçtim.Yoksa test edecektim.

O Çevrimdışı

Ozzytaste

Aktif Üye
2 Nis 2023
276
54
Bu cihazın siyahı var mı? Beyaz olması beni biraz düşündürüyor. Zamanla kararır mı sarılaşır mı diye?

F Çevrimiçi

FlashX

Aktif Üye
16 Haz 2020
156
24
ücretli olan neydi?
yoksa premium hesaplardanmı bahsediyorsun?(alldebrid veya real-debrid gibi)

Kodi+FEN addon=bu dediğim çok büyük dosyalar için premim hesaplar gerekiyor)
Kurulum basit .Debrid üyelik aldım .İlk defa eklenti kurdum Dediğiniz Dune flim buldum.Ancak Sağ köşede FEN Hatası diğer filmlerde aynı hata .. Gunlük dosyasını kontrol edin diye uyarıyor.

M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42
Evde benim hem iki tane homatics 4/32 var hem de apple tv 4k 2022 var. Şimdi de amazondan shield tv pro aldım. bayram sonrasına gelir muhtemelen. yorumlarımı yazarım.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Kurulum basit .Debrid üyelik aldım .İlk defa eklenti kurdum Dediğiniz Dune flim buldum.Ancak Sağ köşede FEN Hatası diğer filmlerde aynı hata .. Gunlük dosyasını kontrol edin diye uyarıyor.
yaw böyle bir şeyi ilk defa duydum ve teknik olarak bilmiyorum bu durumu
ancak ben uzun yıllardır hem Alldebrid hem de Real-debrid kullanıyorum özellikle
Kodi de ki Film Addons ları için

ve bu verdiğim FEN Addon özellikle büyük dosya boyutları olarak ve stabilite v.s
olarak çok iyi,tabi DEBRID hesapları ile!

bir de son zamanların diğer gözde Addon olan MORIA da aynen böyledir bu da
çok iyi

ancak zaman içinde bunlar çöküyor veya arada kendi Server alrında bir sorun olunca
çalışmıyor veya tamamen gidiyor v.s ama Fen ve Moria yı ben en son 2 gün önce kurmuştum
her ikisi de OK dir

-kurulum hatası yaptınmı?
-Debrid premium hesabı girdinmi?
-Addons da bazı ayarlar var kontrol ettinmi?

Not;şimdi FEN i açtım kontrol etmek için,sorun yok ve yine DUNE filmi açtım ama 119GB lık
dosyayı yine açamıyor donuyor! ancak 70/80GB lık olan dosyalar sorunsuz açılıyor!

denediğim dosyalar Listem de olduğu için oradan bulup hepsini denedim sorunsuz

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Evde benim hem iki tane homatics 4/32 var hem de apple tv 4k 2022 var. Şimdi de amazondan shield tv pro aldım. bayram sonrasına gelir muhtemelen. yorumlarımı yazarım.
Apple da örneğin dosya boyutu sorunu sanırım olmayacaktır?
ama Kodi v.s gibi şeyler bizim generic Box lar da ki gibi rahatlıkla kuruluyormu?

keza Shield de sanırım sorun olmayacaktır diye düşünmekteyim

ama net hızının 100Mb olması durumunda,bu hız böyle çok büyük dosyalar da
yine yemiyor!

ben şimdi 200Mb ile kontrol ediyorum bazı bildiğim büyük dosyaları ve bunlar açılıyor
rahatlıkla ya da çok daha rahat açılıyor

sanırım internet hızı;100Mb ile(100 lük bir Box da)50/60GB lar ok ama 70/80Gb da yine şişiyor

Not;KODI yi kesinlikle ama kesinlikle 5GHz den ile bağlayıp açacaksınız zira Ethernet de
ciddi hız düşüşü gösteriyor Box!

normal de Box larda en hızlı bağlantı 5GHz dir ama 2.4GHz ise ciddi rezildir!
aynı şekilde Ethernet de ciddi düşüktür(çoğu Box larda böyledir)

ama bazı Box larda Ethernet ile 5GHZ yaklaşık aynıdır ama 2.4GHz ise 30/40 larda geziniyor

Kodi de ne var bilemiyorum ama normal aldığınız hızı epeyi düşürüyor ve bu da limit de
olan çoğu dosyaları açamıyor!

ben uzun yıllardır Kodi kullanırım,hep bu sıkıntı var,hele hele Box ın dandik WiFi chipseti
varsa rezil hızlara düşüyor,ama çoğu insan diyor ki benim 100Mb hızım var!
iyi de KODI öyle demiyor ama

eskiden KODI de bir program vardı ben epeyidir artık bunu kullanmıyorum,tam hız testini
(Kodi ye göre tabiki)bundan yapıyordum ve ciddi komik değerler görürdüm hep
100Mb olunca yine yapmıştım ve sanırım 30/35Mb gibi gösteriyordu! hiç 40Mb alamadım
ne Ethernet ne de 5GHz ile!

30/35 de yetiyor ama büyük dosyalar için hikaye kalıyor!

Geri
Üst Alt