Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

K Çevrimdışı

Kurgu

Yeni Üye
20 Nis 2023
30
38

Homatics Box R 4K Plus bu cihazın yerine daha üst seviye ne alınabilir acaba bilgisi olan var mı?​

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kullanım ihtiyaçlarına göre o liste çok daha yukarı çeşitlenebilir. O yüzden önemli olan ne için kullanacağı.
Lisanslı cihaz tercih sebebi ise Apple ayrı bir dünya.
Homatics'ten üstün Nvidia 2019 Pro şimdilik başka alternatif yok liste çok kısıtlı.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yeni ve daha güçlü lisanslı cihazlar gelecek ama.

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Homatics R 4k plus aldığım arkadaş cihaz için bana 2.1 HDMI kablo almamı tavsiye etti. Normal 2.0 HDMI ile izlersem ne farkeder, merak ettim.

Mutlaka veri akışı daha hızlı vs ama görüntü kalitesi anlamında hissedilir bir fark olur mu, yada benim gözlerim bu farkı anlar mı?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Homatics R 4k plus aldığım arkadaş cihaz için bana 2.1 HDMI kablo almamı tavsiye etti. Normal 2.0 HDMI ile izlersem ne farkeder, merak ettim.

Mutlaka veri akışı daha hızlı vs ama görüntü kalitesi anlamında hissedilir bir fark olur mu, yada benim gözlerim bu farkı anlar mı?
Kendi kablosu idare eder baya kaliteli.
HDMI 2.1 alın elinizin altında bulunsun zararı olmaz .

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Biz Tv-box üzerine konuşuyoruz sayın hocam .
Ama dilerseniz Mini PC konusu açın üzerine beyin fırtınası yapalım.
Bee link ürünleri sadece Mini PC kategorisinde mi? Ya da şöyle sorayım, TV BOX isteyen birine Mini PC kategorisinden tavsiye yapılamaz mı?

Konuyu siz de rahatlıkla açabilirsiniz azizim. Bayılırız hatta. :)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

Bazı veri teknolojileri ile ilgili ekstra özellikler getiren HDMI versiyonlarındaki değişiklik normalde izlediğiniz görüntüde (bana göre) fark edilir bir değişiklik yaratmaz. İhtiyaç yoksa gerek yok ama günümüz koşullarında imkan varsa alıp koymak mümkün.

Geri
Üst Alt