Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ya değerli hocalarım şimdi ürün çok güzel çok aşırı hızlı vs ama öncelikle yıllardır yaklaşık 9 yıldır beelink ultimate 1 kullandım lisanssız ama herşey sınırsız APK yükleme vs firewall vs hepsini rahatça yapabiliyordum fakat bu cihazda elim ayağım dolandı ne Chrome bulabildim ne mouse kullanabildim arayüz olarak launcher vs kuracam ama zor gibi gözüküyor aydınlatacak kişileri bekliyorum
Mause Chrome klavye vs çoğu uygulama dışarıdan yükleniyor.
Lisansız cihazdan buna geçenlere alışana kadar biraz zor geliyor alışınca çok iyi.

F Çevrimiçi

FlashX

Aktif Üye
16 Haz 2020
156
24
Ya değerli hocalarım şimdi ürün çok güzel çok aşırı hızlı vs ama öncelikle yıllardır yaklaşık 9 yıldır beelink ultimate 1 kullandım lisanssız ama herşey sınırsız APK yükleme vs firewall vs hepsini rahatça yapabiliyordum fakat bu cihazda elim ayağım dolandı ne Chrome bulabildim ne mouse kullanabildim arayüz olarak launcher vs kuracam ama zor gibi gözüküyor aydınlatacak kişileri bekliyorum
Aradaki fark dış kaynaktan yüklemeyi açmak birde sanal drive açıp bunu FTP apk göstermek başka bir şeye gereke yok .

F Çevrimiçi

FlashX

Aktif Üye
16 Haz 2020
156
24
Bunu tam olarak açarsan kulanıcılar için de güzel bir deneme olur sevgili edessa :ok
1. Play store da File Commader uygulamasını yükleyin
2. File Commanderi açın içinde Google Drive var ona giriş yapın gmail hesabınızla
3. Telefonunuz ya da bilgisayarınızda indirdirdiğiniz apk ları kendi google driverınıza yükleyin (telefondan ya da bilgisayrdan)
4. Tv cihazda file commander ı açın orda google drive girip apk larınızı göreceksiniz direk yükleyin dışardan yüklemelere izin verin açın.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
1. Play store da File Commader uygulamasını yükleyin
2. File Commanderi açın içinde Google Drive var ona giriş yapın gmail hesabınızla
3. Telefonunuz ya da bilgisayarınızda indirdirdiğiniz apk ları kendi google driverınıza yükleyin (telefondan ya da bilgisayrdan)
4. Tv cihazda file commander ı açın orda google drive girip apk larınızı göreceksiniz direk yükleyin dışardan yüklemelere izin verin açın.
Teşekkür ederim :ok

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
ve de fiyatıyla da ciddi dikkat çekiyor bu meret!
bir de öyle bakmak gerekiyor olaya
ayrıca "muhatap" var!
kim ülen bu herifler filan demiyorsunuz

çoğu kimse günümüz de L1 Lisanslı cihaz istiyor veya kullanıyor v.s
"TV" den bu işler biraz hikaye oluyor!
ama BOX en kesin çözüm,ama bazıları hala TV den yapmaya ısrar ediyor!

TV üreticileri oturup anlaşsın artık,herifler daha TV leri adam gibi beceremiyor
yaw senin ne işin var Box gibi çalışmaya gayret eden uyduruk sistem de!

işin bir de Legal/Illegal kısmı var,bunu da beceremiyorlar(TV üreticileri)siz bırakın
ve penele odaklanın yaw,Box çılar diğer her bir işi zaten "bitiriyor"

diğer illegaliteye yönelik işler için zaten hiç bir şey asla yapamazsınız! (TV üreticileri)
o işleri Ukrayna/Rus ekipleri hallediyor bir güzel:clap2

F Çevrimiçi

FlashX

Aktif Üye
16 Haz 2020
156
24
albanez albanez fiyat kısmı kur nedeni ile , görüntü kısmında, VA panel Samsung iyi iş çıkarıyor.Avatar:Suyun yolu 4K izledim .
Yağ gibi akıyor.. Bozulunca ne olacak derseniz.Orasına bakacağız..

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
yaw bu meretler aslında bozulmuyor bile😃
ya da o TV geberir ama bunlar bozulmaz,ayrıca fiyatı da ne ki yaw
bir de yaptığı işlere bakarsanız 2/3 kağıda,bence mükemmel bir cihaz
TV nin ıkına sıkına yaptığı atraksiyonları bunlar şıp diye yapıyor!

ya da birileri ısrarla TV yi alıp her bir atraksiyonu da ondan yapmasını istiyor
ama bu olmaz,ısrar etmeyin gidin BOX alın,"dandik" Box lar bile daha performanslı dır!

yok bana "L1" li Box lazım derseniz o da var!

Çin liler her bir şeyi günü gününe takip ediyor,millet ne istiyor,tam onlara göre
şak diye cihazı çıkarıveriyor
Rus lar da,yazılım işini her şart da şak diye çıkarıyor,Hack meck ne gerekiyorsa
herifler hiç bir engel tanımaksızın alın size "uygun yazılımı" deyip parayı da kapıp
sonra gelip Antalya da 15yıldızlık Resort da Tatil yapıyorlar:haha1

++not;
ama cihazı sakın göçertmeyin! Brick işini de aslında çözüyorlar ama o iş bazen
bizi de aşıyor!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
soru şu;

Homatics 4/32 modeli;4K(örneğin HDR/HEVC/Atmos v.s )dosya=120Gb
(dosya 4k filmin max.boyutu)
net hızınız;100Mb olsun

Kodi üzerinden FEN Addons dan;DUNE filmi(119Gb dosya boyutu)+HDR/Atmos)
(premium Realdebrid/Alldebrid ile tabiki)

benim cihaz yemedi bu dosyayı! gerçi net hızım 200Mb oldu ama cihaz 100Mb desteki dir!
aynı filmin 70/80Gb lık dosyalarını güzel açıyor ama 90Gb ve üzerini yemiyor

Net hızından olduğunu pek sanmıyorum?
acaba cihazmı örneğin 80/90Gb üzerini açamıyor?

yada deneyen oldumu örneğin 100/120Gb lık dosyaları?
ayrıca dosya da ATMOS/DV/HDR/DTS-HD MA v.s gibi audio özellikleri varsa yine kasma yaıyor bu dosyalar!)

benim bildiğim bizim bu Box lar max.80/85Gb kadar açabiliyor??

ama 4K Bluray cihazları normal 120Gb olan 4k diskleri açıyor+Atmos+HDR v.s de var tabi ki diskin içinde!

M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42
soru şu;

Homatics 4/32 modeli;4K(örneğin HDR/HEVC/Atmos v.s )dosya=120Gb
(dosya 4k filmin max.boyutu)
net hızınız;100Mb olsun

Kodi üzerinden FEN Addons dan;DUNE filmi(119Gb dosya boyutu)+HDR/Atmos)
(premium Realdebrid/Alldebrid ile tabiki)

benim cihaz yemedi bu dosyayı! gerçi net hızım 200Mb oldu ama cihaz 100Mb desteki dir!
aynı filmin 70/80Gb lık dosyalarını güzel açıyor ama 90Gb ve üzerini yemiyor

Net hızından olduğunu pek sanmıyorum?
acaba cihazmı örneğin 80/90Gb üzerini açamıyor?

yada deneyen oldumu örneğin 100/120Gb lık dosyaları?
ayrıca dosya da ATMOS/DV/HDR/DTS-HD MA v.s gibi audio özellikleri varsa yine kasma yaıyor bu dosyalar!)

benim bildiğim bizim bu Box lar max.80/85Gb kadar açabiliyor??

ama 4K Bluray cihazları normal 120Gb olan 4k diskleri açıyor+Atmos+HDR v.s de var tabi ki diskin içinde!
tv boxda 100mb/s bağlantı sınırı olduğu için azami teorik sınır 2,5saatlik bir film için 110gb'dır. ancak teknik kayıplar nedeniyle teorik sınırın %80'i seviyesinde çalıştığını görüyoruz ki bu da 88gb yapıyor. muhtemelen rj45 portunun sınırına takılıyorsunuz.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
aklıma bu da geldi ama,bağlantım Ethernet değil,5GHz den bağlıyım,net hızın dan olduğuna
pek emin değilim+

gördüğüm kadarıyla bu bizim Box lar da sınır 80/85Gb max. gibi

ancak Shield/Apple ve sanırım Dune/Zidoo/Zappiti de 120Gb açılır/açılabilir diye tahmin ediyorum

++
Kodi nin de bence en önemli özelliği işte bu+Realdebrid/Alldebrid premium kullanırsanız
böyle en büyük dosyalara erişiyorsunuz,çoğu dosyaları adamlar komple Bluray olarak yüklüyorlar
video+audio max.destek de oluyor+AVR+Spek. v.s de varsa tadınmaz yenmez yaw

aslında Apple da gerekli port olsa HDD bağlantısı için düşünmeden alınır+Kodi ile çalışması
nasıl bu cihazın onuda bilmiyorum veya varmı dır?
cihaz çok sıkı ama sadece Stream de gibi görülüyor

Geri
Üst Alt