Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Teşekkürler, şimdi anlaşıldı dikkatli bakınca farkettim dediğiniz gibi etiketi sökmüşler :)
Normalde orada böyle bir uyarı var

S30116-184948137dd908b0dbf860.jpg

C Çevrimdışı

cimbom38

Aktif Üye
29 May 2020
67
59
Homatics Box R Lite 4K 2/8 olan modelini aldım.Dün geldi.Telegramın eski sürümüde yeni sürümü de yüklenmiyor.Çözümünü bilen yardımcı olacak arkadaş varmı?

telegram-uyarieca362058c76c755.jpg

Diğer android cihazımda ve telefonumda telegram apk sorunsuz çalışıyor.Epeydir cep telefonumda numaram ile ilgili uyarı var evet dediğim halde onaylanmıyor.Bu şekilde uyarı duruyor.Bu varkende diğer android cihazımda kullanabiliyordum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
E Çevrimdışı

efege

Yeni Üye
30 Mar 2023
10
37
Ya değerli hocalarım şimdi ürün çok güzel çok aşırı hızlı vs ama öncelikle yıllardır yaklaşık 9 yıldır beelink ultimate 1 kullandım lisanssız ama herşey sınırsız APK yükleme vs firewall vs hepsini rahatça yapabiliyordum fakat bu cihazda elim ayağım dolandı ne Chrome bulabildim ne mouse kullanabildim arayüz olarak launcher vs kuracam ama zor gibi gözüküyor aydınlatacak kişileri bekliyorum

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Ya değerli hocalarım şimdi ürün çok güzel çok aşırı hızlı vs ama öncelikle yıllardır yaklaşık 9 yıldır beelink ultimate 1 kullandım lisanssız ama herşey sınırsız APK yükleme vs firewall vs hepsini rahatça yapabiliyordum fakat bu cihazda elim ayağım dolandı ne Chrome bulabildim ne mouse kullanabildim arayüz olarak launcher vs kuracam ama zor gibi gözüküyor aydınlatacak kişileri bekliyorum
bu tür cihazlar da(Lisanslı+L1 ve rootsuz)bahsettiğin serbestilik yoktur!
ancak üreticinin verdiği destek kadar dır,yine de bazı apk. ler v.s bir şekilde
yüklenebiliyor olsa da elin bu cihazlar çok rahat olamaz!

onun için rootlu+custom romlu v.s cihaz kullanmak gerekiyor
o senin Beelink Ultimate-1 cihazı da uzun yıllar evvel kullanmıştım bir ara

Geri
Üst Alt