Normalde orada böyle bir uyarı varTeşekkürler, şimdi anlaşıldı dikkatli bakınca farkettim dediğiniz gibi etiketi sökmüşler
Bu beta mı final sürüm mü?Vaay vaay vaay vaaay
Led komple aç kapa ve Led ışığı kısma açma
BetaBu beta mı final sürüm mü?
peki ledlerin rengi değişiyor mu rgb var mıVaay vaay vaay vaaay
Led komple aç kapa ve Led ışığı kısma açma
Değişmiyor turkuaz mavisi kırmızı var iki renk.peki ledlerin rengi değişiyor mu rgb var mı
Hayırlı olsun hocam güzel seçimEvet bu furyaya bizde katıldık Ataşehir de Techstormun kendi yerinden ürünü temin ettik firma yetkilileri gerçekten çok kibar işinde bir numara diyebilirim. bakalım inceleyelim bizde
hocam hometicin sitesinden sipairs versem kaç günde gelir cicek sepetinde ise 2944 tlHayırlı olsun hocam güzel seçim
10 günde kapında max 15hocam hometicin sitesinden sipairs versem kaç günde gelir cicek sepetinde ise 2944 tl
bu tür cihazlar da(Lisanslı+L1 ve rootsuz)bahsettiğin serbestilik yoktur!Ya değerli hocalarım şimdi ürün çok güzel çok aşırı hızlı vs ama öncelikle yıllardır yaklaşık 9 yıldır beelink ultimate 1 kullandım lisanssız ama herşey sınırsız APK yükleme vs firewall vs hepsini rahatça yapabiliyordum fakat bu cihazda elim ayağım dolandı ne Chrome bulabildim ne mouse kullanabildim arayüz olarak launcher vs kuracam ama zor gibi gözüküyor aydınlatacak kişileri bekliyorum