Elden alınanlarda 7 gün sanırım, daha dün almışElden alınan ürünlerde 15 gün iade Hakkı yok diye biliyorum ben. O nedenle iade satıcının insiyatifinde. Kabul etmezse almak zorunda değil.
Neye tıklama yapamıyorsun klavyeye mi ? Apk kurmak için cihaza öncelikle Send Files to Tv ve File Commander Manager uygulamalarını Play Store dan kur. Sonra Send Files to Tv uygulamasını telefonunada kur.Mause 2 adet var 2 side olmuyor ok isareti oynuyor ama tiklama yapamiyorum birde google crome kuramadim telegram felan cihaz homatics 4 k plus
Mouse ile neye basamıyorsun ? Klavyedeki harflere mi ? Yoksa uygulamaları mı diyorsun ?Tesekkürler apk yi cözdüm maus ok isareti oynuyor ama basmak istiyorum basilmiyor bi ayarimi var bunun ?
Bunlar cihazla ilgili sorunlar değil mause çalışıyor apk.da Yükleniyor lisanslı cihazlar biraz farklı başta size ters gelecek kullanmayı öğrenince seveceksiniz.Mause 2 adet var 2 side olmuyor ok isareti oynuyor ama tiklama yapamiyorum birde google crome kuramadim telegram felan cihaz homatics 4 k plus
Merhaba hoşgeldiniz. Ürününüz Hayırlı olsun.Herkese iyi forumlar dilerim.
Aranıza başlıktaki ürünle katılmış bulunuyorum.
Bugüne kadar paylaşılan bilgi ve deneyimleriniz için herkese teşekkür ederim ilk adroid box seçiminde tercih etme sebebi oldunuz.
Ürün henüz yeni elime ulaştığı için anlatıldığı kadar iyi olup olmadığını şuan için bilmiyorum ancak dış görünüşünde farkettiğim bir şeyi sormak istiyorum.
Önceki yorumlarda burda paylaşılan inceleme videosunda gördüğüm ürünün altında bulunan typce giriş ve uyarı etiketi bulunmuyor neden olmadığını merak ettim. Olmaması bir sorun yaratır mı?
Ürünü bekleme süresi ve daha önce yurtdışı siparişi vermediğim için cesaret edemeyip yerli x sitesi x satıcısından aldım isim vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden yazmadım.
Düzenleme yaptım hocam, merak ettiğim bu giriş ne için koyuldu ben neyi kaybederim vakit geçirmeden geri iade etmeli miyim.Merhaba hoşgeldiniz. Ürününüz Hayırlı olsun.
Link verebilirsiniz.
@TC Yıldırım , The_SreT arkadaşlarımız konuya daha hakim.Düzenleme yaptım hocam, merak ettiğim bu giriş ne için koyuldu ben neyi kaybederim vakit geçirmeden geri iade etmeli miyim.
Aslında altında uyarı ibaresi var yerli satıcılar onu söküyor. Altındaki usb Type-c girişi 12v1a çıkış veriyor oraya kesinlikle birşey takmayın cihaz zarar görür.Düzenleme yaptım hocam, merak ettiğim bu giriş ne için koyuldu ben neyi kaybederim vakit geçirmeden geri iade etmeli miyim.