Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42
Elden alınan ürünlerde 15 gün iade Hakkı yok diye biliyorum ben. O nedenle iade satıcının insiyatifinde. Kabul etmezse almak zorunda değil.

H Çevrimdışı

hasan21 

Aktif Üye
1 Eyl 2020
53
Mause 2 adet var 2 side olmuyor ok isareti oynuyor ama tiklama yapamiyorum birde google crome kuramadim telegram felan cihaz homatics 4 k plus

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Mause 2 adet var 2 side olmuyor ok isareti oynuyor ama tiklama yapamiyorum birde google crome kuramadim telegram felan cihaz homatics 4 k plus
Neye tıklama yapamıyorsun klavyeye mi ? Apk kurmak için cihaza öncelikle Send Files to Tv ve File Commander Manager uygulamalarını Play Store dan kur. Sonra Send Files to Tv uygulamasını telefonunada kur.

Telefona indirdiğin apk ları Send Files to Tv uygulaması ile cihaza gönderceksin. Cihaz ve Telefon aynı kablosuz ağa bağlı olmalı ve apk yı gönderirken cihazdanda Send Files to Tv uygulaması açık olmalı.

Apk ları gönderdikten sonra File Commander uygulamasına girip, bu uygulamala üzerinden apk ları kurabilirsin.

H Çevrimdışı

hasan21 

Aktif Üye
1 Eyl 2020
53
Tesekkürler apk yi cözdüm maus ok isareti oynuyor ama basmak istiyorum basilmiyor bi ayarimi var bunun ?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bunlar cihazla ilgili sorunlar değil mause çalışıyor apk.da Yükleniyor lisanslı cihazlar biraz farklı başta size ters gelecek kullanmayı öğrenince seveceksiniz.

F Çevrimdışı

Fbonur

Yeni Üye
24 Mar 2023
3
27
Herkese iyi forumlar dilerim.
Aranıza başlıktaki ürünle katılmış bulunuyorum.
Bugüne kadar paylaşılan bilgi ve deneyimleriniz için herkese teşekkür ederim ilk adroid box seçiminde tercih etme sebebi oldunuz.
Ürün henüz yeni elime ulaştığı için anlatıldığı kadar iyi olup olmadığını şuan için bilmiyorum ancak dış görünüşünde farkettiğim bir şeyi sormak istiyorum.
Önceki yorumlarda burda paylaşılan inceleme videosunda gördüğüm ürünün altında bulunan typce giriş ve uyarı etiketi bulunmuyor neden olmadığını merak ettim. Olmaması bir sorun yaratır mı?

IMG_20230324_224705f3062a328a398ba1.jpg

Ürünü bekleme süresi ve daha önce yurtdışı siparişi vermediğim için bu siteden aldım.

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Herkese iyi forumlar dilerim.
Aranıza başlıktaki ürünle katılmış bulunuyorum.
Bugüne kadar paylaşılan bilgi ve deneyimleriniz için herkese teşekkür ederim ilk adroid box seçiminde tercih etme sebebi oldunuz.
Ürün henüz yeni elime ulaştığı için anlatıldığı kadar iyi olup olmadığını şuan için bilmiyorum ancak dış görünüşünde farkettiğim bir şeyi sormak istiyorum.
Önceki yorumlarda burda paylaşılan inceleme videosunda gördüğüm ürünün altında bulunan typce giriş ve uyarı etiketi bulunmuyor neden olmadığını merak ettim. Olmaması bir sorun yaratır mı?

Ürünü bekleme süresi ve daha önce yurtdışı siparişi vermediğim için cesaret edemeyip yerli x sitesi x satıcısından aldım isim vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden yazmadım.
Merhaba hoşgeldiniz. Ürününüz Hayırlı olsun.
Link verebilirsiniz.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Düzenleme yaptım hocam, merak ettiğim bu giriş ne için koyuldu ben neyi kaybederim vakit geçirmeden geri iade etmeli miyim.
Aslında altında uyarı ibaresi var yerli satıcılar onu söküyor. Altındaki usb Type-c girişi 12v1a çıkış veriyor oraya kesinlikle birşey takmayın cihaz zarar görür.
Nisan ayında cihaz altında bulunan Type-c girişi için üretilen ürünün duyurulması bekleniyor. Aldığım duyumlar o yönde.

Geri
Üst Alt