Yeni yazılım gelecek dediler ama halen gelmedi sanırım birkaç ay gelmeyecek gibi neyse reset atıyoruz sorun değilYazılım da bug olmalı.
Yeni yazılım gelecek dediler ama halen gelmedi sanırım birkaç ay gelmeyecek gibi neyse reset atıyoruz sorun değilYazılım da bug olmalı.
Beta yazılımda sorun oldu farklı bir beta yayınlandı. Şimdi o test ediliyor gerekli kontroller testler bittikten sonra güncelleme gelecek.Yeni yazılım gelecek dediler ama halen gelmedi sanırım birkaç ay gelmeyecek gibi neyse reset atıyoruz sorun değil
teşekkürler...Beta yazılımda sorun oldu farklı bir beta yayınlandı. Şimdi o test ediliyor gerekli kontroller testler bittikten sonra güncelleme gelecek.
Yeni yazılımlara o kadar güvenmeyin, bir yeri düzeltirken başka yerlerde sorun çıkabiliyor. Mesela ben cihazı asla güncellemiyorum, beta sürümünü yüklemek isterseniz firmadan talep edebilirsiniz. Aşağıya beta grubunu bırakıyorum, siz yinede farklı bir hdmi kablo ile bir deneyin.teşekkürler...
umarım güzel bir yazılım olur.
Nereden aldın cihazı ?Gunaydin dun homatics 4/32 olani aldim iade etme imkanim varmi satan kisi iade edemezsin dedi ?
Nasıl iade edemezsin diyor, niye edemiyormuşsun ?Techom garantili mobilsaray dan aldim
14 gün olmadıysa alalı, direkt iade aç geri gönder. Almazsa THH ye gidersin, faiziyle beraber geri alırsın paranı.Kutuyu acmisim 2 ci el olmus
Sen kutusuna koy, faturası ile beraber götür ver. Eğer almazsa neden iade almadıklarına dair belge iste, onunla THH ye başvurursun.Dun aksam aldim bakirkoy de elden
Techstorm Whatsapp İletişim Hattı